Napisal/-a Slide To avg 24, 2004 10:20 am
Glej ljubitelj italjanskih avtomobilov...
Moj post je bil mišljen bolj kot joke kakor kaj druzga...samo še zmir pa ne vem kjr k****n bi dal za Lambota s sprednjim pogonom(to piše v naslovnem postu, zato sem se obregnil v to, čeprav samo močno dvomim da bi ga pri Lamborghiniju tako polomili!!!) 275k€, Si predstavljaš kake bi bile vozne lastnosti tega avtomobila(Ziher čez 400KM) s SPREDNJIM pogonom...Nissana 350Z bi roko na srce gledal samo v izpuh po ovinkih, pa še to le kratek čas...Ok, konjev bo mel najbrž 2x toliko, ampak še vedno...a je to res bistvo Lambota(ali katerga druzga avta)...NE!
Sam voziš Alfo...vidim da 6 valjno kar pomeni najmanj drobiž čez 190KM, če maš 3.0 V6 jih je 226, a ne? Potem verjetno poznaš problem prevečih konjev na sprednjih kolesih...Alfo 166 3.0 V6 je mel moj šef, ko sem delal prek študenta pri serviserju Alf(da ne boš rekel da govorim na pamet)...Avto je 3. prestavo vrtel v prazno, na suhem...z 226 konji...problem ti je verjetno poznan...si predstavljaš kaj bi pomenilo še enkrat toliko moči? Torej sprednji pogon in +200 konjev...NE HVALA...tisti ki dragajo, se verjetno ne bi strinjali z mano, sam pa sem žal zagrizen "ovinko-ljubitelj" da bi bil s tem zadovoljen...
Se pa strinjam s tabo, da so taka razmišljanja brezvezna, ker tud po mojem mnenju ne bo Lambota z sprednjim pogonom...če pa bo je pa VAG za podret
LP, pa brez zamere
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared