Kaj pa vem... bo treba v živo vidt...

sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn! Rajs zaprite klune
... C pa ze gdo more simfat, naj vsaj utemelji svoje butaste objave
! By the way, avtek je cist gud, komi cakam da vidm u zivo
...
LP
Fluid je napisal/-a:http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=16633&postdays=0&postorder=asc&start=20
:P
sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn! Rajs zaprite klune
...
LP
salesky je napisal/-a:sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn! Rajs zaprite klune
...
LP
Zakaj nesmem rečt da mi je sprednji del zelo grd? A ni to osebno mnenje ki ga lahko tukaj pač napišem, če že odpreste tako temo?
lenivec je napisal/-a:sporty je napisal/-a:salesky je napisal/-a:sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn! Rajs zaprite klune
...
LP
Zakaj nesmem rečt da mi je sprednji del zelo grd? A ni to osebno mnenje ki ga lahko tukaj pač napišem, če že odpreste tako temo?
Ma sej nic ne recem... samo lahko bi malo argumentiral ce ze moras tko direktno povedat!
mislim ej kak naj človek argumetira da mu je avto grd, pač jegrd pa kaj naj? zdaj esej o tem napišem zakaj mi je grd. in ja vsi renoji novi modlei si grdi.
recimo prejšni espace mi je bil noro dober toti novi pa bruuuuh
sporty je napisal/-a:jest osebno bi rad slisal kaj je tako zelo grdega na tem avtomobilu!? Kaj ima prevelke luci, je grda maska, je kaj narobe z rezami za zrak...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov