Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Renault laguna 2.2 brez kamuflaže.

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 7:59 pm

Slika
Slika
Slika

Kaj pa vem... bo treba v živo vidt... :-P

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe okt 22, 2004 8:01 pm

Hmm,..sprednji del kr neki, zadnji pa itak isti.
The MAN

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar Pe okt 22, 2004 8:03 pm

Jao, jao, jao, jao, jao, JAAAOO!

Sicer ne maram Reanultov ampak dosedanji klun od lagune je bil po moje najboljša stvar na tem avtu, kaj na tem na vseh renojih od 2001 dalje ni blo boljše stvari, zdaj pa so to šli uničit!!!

Tak je ko polikan megan.

Popolna brca v temo!!! :?
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe okt 22, 2004 8:07 pm

Od spredi je tak k un šit od daewooja - lacetti, alkvapavem. :P
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
Zm3-D3n
Stalni uporabnik

Napisal/-a Zm3-D3n Pe okt 22, 2004 8:13 pm

Men pa bl na Almero čini :)

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe okt 22, 2004 8:32 pm

Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn :evil: ! Rajs zaprite klune :roll: ... C pa ze gdo more simfat, naj vsaj utemelji svoje butaste objave :wink: ! By the way, avtek je cist gud, komi cakam da vidm u zivo 8) ...

LP
RENAULT POWER - THE WAY OF LIFE

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 8:36 pm

sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn :evil: ! Rajs zaprite klune :roll: ... C pa ze gdo more simfat, naj vsaj utemelji svoje butaste objave :wink: ! By the way, avtek je cist gud, komi cakam da vidm u zivo 8) ...

LP

Sej ni grd (sploh ne!), sam k se mi zdi, da je bl za stare ate... Tak nežen dizajn... :evil:
Upejmo, da so vsaj testiranja oni opravl, za razliko izpred 3.5 let nazaj!! :evil: :x

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Pe okt 22, 2004 8:39 pm

Nja, jest sm bil prvi... :twisted:
Je pa res, da bi topic lahko tja notr zadelu, čeprav pol nebi noben pogledu... :oops: :twisted:

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky Pe okt 22, 2004 8:55 pm

sporty je napisal/-a:Ma sej ne mors drucga rect... ampak sori k take butaste komentarje suvate vn :evil: ! Rajs zaprite klune :roll: ... C pa ze gdo more simfat, naj vsaj utemelji svoje butaste objave :wink: ! By the way, avtek je cist gud, komi cakam da vidm u zivo 8) ...

LP

Zakaj nesmem rečt da mi je sprednji del zelo grd? A ni to osebno mnenje ki ga lahko tukaj pač napišem, če že odpreste tako temo? :roll:
The MAN

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe okt 22, 2004 8:55 pm

:evil:

Jaz sem dobil Laguno že ob 20.30, sem pisal post, potem pa sem mel en nujen in relativno dolg telefonski pogovor. Potem sem objavil 4 min za tabo. :P Joke. Smo pa dobri. Vsi :wink:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty Pe okt 22, 2004 9:37 pm

salesky je napisal/-a:

LP

Zakaj nesmem rečt da mi je sprednji del zelo grd? A ni to osebno mnenje ki ga lahko tukaj pač napišem, če že odpreste tako temo? :roll:

Ma sej nic ne recem... samo lahko bi malo argumentiral ce ze moras tko direktno povedat :roll: !

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So okt 23, 2004 12:17 am

lenivec je napisal/-a:
sporty je napisal/-a:
salesky je napisal/-a:

LP

Ma sej nic ne recem... samo lahko bi malo argumentiral ce ze moras tko direktno povedat :roll: !

mislim ej kak naj človek argumetira da mu je avto grd, pač jegrd pa kaj naj? zdaj esej o tem napišem zakaj mi je grd. in ja vsi renoji novi modlei si grdi.
recimo prejšni espace mi je bil noro dober toti novi pa bruuuuh

Gud, gud... mal basam k je lih Reno :P ! Sej posvoje mas prow, samo kaj pa vem, jest osebno bi rad slisal kaj je tako zelo grdega na tem avtomobilu!? Kaj ima prevelke luci, je grda maska, je kaj narobe z rezami za zrak... Cist tko na izi, ne pa da eden blekne vn da mu je avto grd, pol pa se jih za njim 10 komadov oglasi z posti, k vsebujejo par besed kot so: "bljak", "fuj", "bruh", itd... Nekaterih preprosto ne razumem... Osebna mnenja ma seveda vsak in jih lahko normalno da svobodno izraza, samo ponavadi je sigurno razlog zakaj je negdo opredeljen na neko stran! Ce pa ni razloga je pa zadeva mismas, brezveze... No tako, c me razumete prow, c ne pa tut ok! Js vem kaj sm hotu povedat, upam da mi je vsaj delno uspel :wink: ... Se ne grem vec filozofije :P ...

Cizi
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Cizi So okt 23, 2004 12:28 am

Mi je bolj všeč od tastare. :)

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Napisal/-a salesky So okt 23, 2004 1:57 am

sporty: če ti kej pomeni to da so mi večinoma Renoji ful ql za videt pa tud sami imamo doma 2 renoja pol ne se bat da mam proti renoju. :P

Osebno mi ni všeč spredna oblika, preveč mehke oblike, napravm dosedanjim super (vsaj meni) bolj mehko-ostrim oblikam. Prejšna (zdejšna še no) karavan mi je ful ful ful huda ta navadna pa mi ni.

To kaj je nekomu grdo in kaj ne je zelo težko ralzložit, pač stvar okusa.

Upam da me razumeš sporty :wink: Čene pa hitro na :pivo da bo mir! :D
The MAN

Uporabniški avatar
shusuglao
Novinec

Napisal/-a shusuglao So okt 23, 2004 2:27 am

sporty je napisal/-a:jest osebno bi rad slisal kaj je tako zelo grdega na tem avtomobilu!? Kaj ima prevelke luci, je grda maska, je kaj narobe z rezami za zrak...

za druge ne vem, ampak meni deluje "poceni", preveč plastik fantastik, videti je kot bi ostali čisto brez idej.
mevžasto izpade, kot da se nebi upali ene konkretne linije potegnit. nič posebnega ni, avtomobilov s takim sprednjim delom je miljaužnt :)

zadnji konec sicer ni grd, ampak na laguno že od vsega začetka ne paše, videti je kot bi ga vzeli od enega manjšega avta in ga prilimali gor :?
Slika
Clan Renault kluba Slovenija

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider So okt 23, 2004 4:41 am

Zm3-D3n je napisal/-a:Men pa bl na Almero čini :)

Točno to...
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
Templar
Poznavalec foruma

Kraj: Savinjska regija

Napisal/-a Templar So okt 23, 2004 7:41 am

swiftrider je napisal/-a:
Zm3-D3n je napisal/-a:Men pa bl na Almero čini :)

Točno to...

Meni je sicer bolj spredaj kot ševrole lačeti...

Evo slikco
Slika
Če lahko bereš tole si preblizu! Drži varnostno razdaljo!

Uporabniški avatar
sporty
Uporabnik

Napisal/-a sporty So okt 23, 2004 10:22 am

salesky,shusuglao... ma ne sej je vse ok :wink: ! Sta pa lepo napisala, imata tud prow, spredaj je tale veliko bolj poceni kot stara... Samo recimo, men je pa taka no, kako bi reku "srckana" :P ! Takega odprtega obraza, nasmejana :lol: ... Ne vem, pomoje dobis nasmeh na usta, k jo zutri v garazi uzres :D ! Tko k jest, k Fuegota zagledam :twisted: ... Sej agresivno se jo da pol naret, z kakim badlookom, pa kakimi spoilarji, vecjimi felgami :wink: ... Uf, jest jo ze kar vidim :twisted: !

LP
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov