To pa je slikca s testiranj.
LP,
don CONSIGLIO
kobreti je napisal/-a:Brutalne zadeve!!!![]()
Jaz pa res nevem za katerega bi se odločo Z4 al SLK ker sta mi oba svetovna pri SLKaju mi je največji plus trda streha!!
Nixxon je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:slk je fukiš. meni osebno je bolj fajn kot z4. in glede motorjev in glede strehe
Če hočeš avto za frajarit, potem verjamem da ti je Merc bolj všeč. Za vse ostalo je tu BMW.
menjekul je napisal/-a:če hočem pa športnost pa raje vzamem s2000 :P
Nixxon je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:če hočem pa športnost pa raje vzamem s2000 :P
Lahko, ampak, da ne boš razočaran:
DSF Tracktest:
1. Mitsubishi Evo VII - 18,92
2. BMW M3 CSL - 18,94
.
.
.
7. BMW Z4 3.0i - 19,60
.
.
.
..
...
46. Honda S2000 - 20,47![]()
Razlike niso tko velike, sam vseeno. Mi je kar mal čudno, da ma celo Civic Type R boljši čas kot pa S2000.
Nixxon je napisal/-a:menjekul je napisal/-a:če hočem pa športnost pa raje vzamem s2000 :P
Lahko, ampak, da ne boš razočaran:
DSF Tracktest:
1. Mitsubishi Evo VII - 18,92
2. BMW M3 CSL - 18,94
.
7. BMW Z4 3.0i - 19,60
46. Honda S2000 - 20,47![]()
Razlike niso tko velike, sam vseeno. Mi je kar mal čudno, da ma celo Civic Type R boljši čas kot pa S2000.
Slide je napisal/-a:@RR...razlika v času je OGROMNA!!! ker je proga tako kratka...S2000 ima pa več konjev kot Z4...sem vedu da se bo en Hondaš najdu, ki bo zagovarjal S2000 na vse pretega...predno me pa popljuvaš preberi še zgornji del posta
kobreti je napisal/-a:Kolk sem jaz po testih gledal je S2000 dober avtek samo tak športn ,ko si nekateri mislijo ,da je jih morm žal razočarat!!!
Ni to NSX!!!
Z4 pa ima miljon% najboljše podvozje od teh roadsterčkov tud proti porše boxterju je bil Z4 spredaj!!!
Pa ne me zdaj spljuvat do konca...dejstvo so dejstva!!!
De_Tomaso je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Kolk sem jaz po testih gledal je S2000 dober avtek samo tak športn ,ko si nekateri mislijo ,da je jih morm žal razočarat!!!
Ni to NSX!!!
Z4 pa ima miljon% najboljše podvozje od teh roadsterčkov tud proti porše boxterju je bil Z4 spredaj!!!
Pa ne me zdaj spljuvat do konca...dejstvo so dejstva!!!
Na Top Gear je bil porš hitrejši od Z4.![]()
Je pa tudi meni od vseh najbolj blizu Z4 in šele nato vsi drugi. SLK pa me sploh ne potegne.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov