Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz bi rekel prej obratno, Opel si lahko z Italijani ali Francozi zgolj popravi ugled, ne pa pokvari. V zadnjih 15 letih še nisem slišal za Francoza ali fiata, ki bi toliko gnil kot opeljni (naša Opl Fiktra je gnila že v garanciji). Opel s Fiatom sodeluje pri izdelavi JTD/CDTi motorjev, ki so trenutno state-of-the-art.
Edino (popravite me, ako se motim) Oplovo sodelovanje s Francozi je z Renoldom, pri katerih kupuje dostavna vozila.
LP
Joie
Cyrus je napisal/-a:In to sploh ni slabo.![]()
Že zdejšna Corsa mi je všeč, ta pa bo še malo bolj "športna" pa še tistih luči zadi na stebričkih upam, da ne bo več. Da se vsaj cena ne bi zvišala.
Cyrus je napisal/-a:Nevem kako je z Italjani (Fiatom) ampak doma mamo francoza (p307) in res po kvaliteti ne seže do kolen kašnemu VWju. Bomo vidl kako bo.
RobertHu je napisal/-a:L.2002 sem imel P 307 hdi XT in ga po treh mesecih prodal (avto je lep polizdelek)
Potem sem imel Fiat Stilo 1.9JTD Dynamic in lahko rečem, da je avto veliko boljši (še vedno ne idealen) Motor je biser.
Joie de vivre! je napisal/-a:@cyrrus: bolj butaste izjave še nisem slišal. Lastniki golfov, pasatov in še posebo šaranov se dobesedno drenjajo na servisih, vs ubog lastnike fauvejev, ki ih poznam v svoji soseščini, imajo neverjetne pizdarije z njimi. Seveda so reveži še vedno ponosni na svoje germanske izdelke in še vedno vzvišeno gledajo na francoska in italijanska j***a... Blagor ubogim na duhu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov