Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

BMW M5 Touring

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe apr 01, 2005 9:10 pm

Karavani so očitno vedno bolj združitev športnosti in prostornosti (družinskosti)! V kratkem (jeseni v Franfurtu?) bo luč sveta ugledal M5 Touring (v BMW jeziku - karavan), mi pa imamo že praktično nekamuflirano verzijo, ki že jasno kaže moč te oblike. Tehnični podatki in večina opreme bodo enaki kot pri limuzini!

Slika

Slika

Slika

Slika

Pa spet... Limuzina ali Touring?

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Pe apr 01, 2005 9:15 pm

Men je všeč. No sej men so itak skor zmer karavani lepši od teh avtov z nizko ritjo. Nevem zakaj.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Pe apr 01, 2005 9:46 pm

Jap se strinjam, karavani dajo celotni obliki en svoj čar :)

Fuul lep touring.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
kdk
Uporabnik

Napisal/-a kdk Pe apr 01, 2005 10:04 pm

Touring seveda - Jaz + žena + hčerka + predelna mreža + pes + ...... prostor mora bit :D

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry So apr 02, 2005 7:17 pm

Bi se BMW končno rad kosal z Audijem tudi pri Superkaravanih?

Upam da nism zamoču, sam se mi zdi da je to prvi M od BMW-ja?
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 So apr 02, 2005 8:03 pm

NEEEEE vse samo ne M5 karavan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Slika

Uporabniški avatar
VaLe
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a VaLe So apr 02, 2005 8:11 pm

Ni to RS 4 :P
My Love... Nissan 350 z
Slika

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Ne apr 03, 2005 1:16 pm

M3 je napisal/-a:NEEEEE vse samo ne M5 karavan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

se strinjam.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne apr 03, 2005 1:18 pm

[SlasH] je napisal/-a:
M3 je napisal/-a:NEEEEE vse samo ne M5 karavan :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

se strinjam.

tudi jaz :jao:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne apr 03, 2005 1:34 pm

Toring je že bil-->E34 M5 Touring. Meni je lep. Tudi npr. Audi mi je lepši karavan kot limo. Pač stvar okusa.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne apr 03, 2005 1:51 pm

Žune je napisal/-a:Toring je že bil-->E34 M5 Touring. Meni je lep. Tudi npr. Audi mi je lepši karavan kot limo. Pač stvar okusa.

Maš res...pa jaz bi itak isto pošimfal, če bi bil tole 520touring, ker mi bemfi, za razliko od Audijev, v karavanski obliki nikakor ne potegnejo...ne in ne :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne apr 03, 2005 6:48 pm

Slide je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se strinjam.

Jz sem tut tako razlišljal samo sem nehal. Res da morjo firme gledat na svoje jlubitelje in varovati svoje ime samo z glavo skozi zid ne morejo. Če vidjo da je zanimanje veliko zakaj nebi ponudili tudi touring modela. Če se ti ne dopade ti še vedno ostane limo verzija tisti ki hoče prostor naj kupi pa touring. Tako da upam da bo tudi M3 v coupe in limo izvedbi in bo tako lahko res konkurural RS4 v vseh pogledih. Prava športiva tudi po izgledu ti pa še vedno ostane v coupe izvedbi. ;) ;)
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Žune
Stalni uporabnik

Kraj: LJUBLJANA

Napisal/-a Žune Ne apr 03, 2005 10:12 pm

Slide je napisal/-a:
Žune je napisal/-a:Toring je že bil-->E34 M5 Touring. Meni je lep. Tudi npr. Audi mi je lepši karavan kot limo. Pač stvar okusa.

Maš res...pa jaz bi itak isto pošimfal, če bi bil tole 520touring, ker mi bemfi, za razliko od Audijev, v karavanski obliki nikakor ne potegnejo...ne in ne :D

Men pa kokrker. 3-ke Touringi so mi vsi lepi, 5-ka E39 mi je pa grda.
SlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Ne apr 03, 2005 10:47 pm

andrej777 je napisal/-a:
Slide je napisal/-a:
[SlasH] je napisal/-a:

se strinjam.

Jz sem tut tako razlišljal samo sem nehal. Res da morjo firme gledat na svoje jlubitelje in varovati svoje ime samo z glavo skozi zid ne morejo. Če vidjo da je zanimanje veliko zakaj nebi ponudili tudi touring modela. Če se ti ne dopade ti še vedno ostane limo verzija tisti ki hoče prostor naj kupi pa touring. Tako da upam da bo tudi M3 v coupe in limo izvedbi in bo tako lahko res konkurural RS4 v vseh pogledih. Prava športiva tudi po izgledu ti pa še vedno ostane v coupe izvedbi. ;) ;)

To je pa čisto res in tega se vsekakor zavedam, jaz sem hotu sam povedat, da mi je to bljak...BMW imam pač v mislih in v čislih :lol: drugače...BMW-ji so zame športne limuzine in kupeji, pa še oblika mi ne sede od njihovih karavanov. Moj včasih čuden okus pač...Nisem pa rekel da je grd, ampak meni ni všeč.;)
Vsekakor pa je treba ponudbo širit, da ostaneš konkurenčen, sekiram se pa ne, ker se z dilemo ali kupiti limuzino M5 ali pa karavana ne bo treba najbrž nikoli ukvarjat :D Kupil bom M3 :P joke...no...nikoli ne reci nikoli :pray:

Uporabniški avatar
Caterham
Stalni uporabnik

Kraj: Doma

Napisal/-a Caterham Po apr 04, 2005 12:38 am

Ze vidm debato(prerekanj): ker je bols, BMW M5 touring al Audi RS6 Avant.... ;) :twisted:

LP
No need to be big to go fast......

Uporabniški avatar
Cyrus
Novinec

Napisal/-a Cyrus Po apr 04, 2005 6:45 am

Za karavane je vseen boljš Audi. Drugač sm pa včer vidu tegale M5 Touring in je tut v živo kr lep. Pa prvič sm vidu tut novga Mercedes CLS. V živo zgleda nor.

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po apr 04, 2005 9:23 am

Cyrus je napisal/-a:Za karavane je vseen boljš Audi. Drugač sm pa včer vidu tegale M5 Touring in je tut v živo kr lep. Pa prvič sm vidu tut novga Mercedes CLS. V živo zgleda nor.

Ne bo šlo...M5 touring sploh še ni zunaj ;) Videl si normalno petico v karavanski izvedbi(+ M optik)

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Po apr 04, 2005 9:44 am

OK Audi je lahko RS pa karavan hkrati, upam pa da BMW ne bo tudi tega delal. :roll:
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po apr 04, 2005 9:55 am

Slide je napisal/-a:
Cyrus je napisal/-a:Za karavane je vseen boljš Audi. Drugač sm pa včer vidu tegale M5 Touring in je tut v živo kr lep. Pa prvič sm vidu tut novga Mercedes CLS. V živo zgleda nor.

Ne bo šlo...M5 touring sploh še ni zunaj ;) Videl si normalno petico v karavanski izvedbi(+ M optik)

Se podpisem pod to.Drugace kar huda ta nova M petica karavan...jaz nevidim tukaj problema.Pac naj bo tudi M5 karavan,je ze bil predhodnik E34,potem E39 sedaj pa se to...pa sem jih ze kar veliko videl in baje je to zelo hud stroj.Imel pa ga je tudi en moski nekaj blokov stran tu v nasem naselju,samo :shock: ko se je pripeljal ali odpeljal.

M5 karavan...E34
Slika

M5 karavan...E39
Slika

In nova M petica...jeseni naj bi bila ze na cesti! ;)
Slika

ZA SLINE CEDIT!!! :yum

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po apr 04, 2005 10:20 am

s_mande je napisal/-a:...ZA SLINE CEDIT!!! :yum

Se podpišem :yum
Če je ravno, ni zabavno.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten