... mogoče tudi coupe cabrio... v glavnem... tražilica NE sproducira kakšnega razultata za temo z dotičnimi slikami. če že je kje odprta, naj se tole kr lepo zaklene al pa preseli v že obstoječo temo!
Tamle na eni slikci je očitno v formatu 1:2, k je tisti Porsche za njim precej večji od njega. Sicer pa upam, da se ne bodo šli "tradicionalnega" izgleda s prednjimi lučmi... To je edina reč, ki mi gre pri Maseratijih v nos... take old-school plastične navadne lampe... Don't like 'em.
metallic je napisal/-a:Očitno nekemu kupcu na dom peljejo njegovega novega maseratija Murcielaga ti tut na dom pripeljejo.
ja da si ga kupec ni sam pelal mi je blo jasno ko sem se mimo popeljal. Zanima me model maseratija. zadna stranska slika ko zgleda kao da ma klun vozilo je very impressive
Sam to pa tut men ni jasn. K da res ne prodajajo quatroporteja že prov dolg cajta. Teh čud, ki jih še svet ni vidu se dejansko v Slo že kr neki voz pa še clo nek veleposlanik Malte al česa ga je prov v Sloveniji kupu, tko da res mi ni jasn, kaj enim ni jasn.