Še kakšna črna barva mu manjka pa bi bil res majka

swifthead je napisal/-a:zmagovalec, pa teli 4 aupuhi, pomojm tapravo za proti 535d Touring!!!!!
bi meu takoj
Spyker je napisal/-a:swifthead je napisal/-a:zmagovalec, pa teli 4 aupuhi, pomojm tapravo za proti 535d Touring!!!!!
bi meu takoj
A nima 535d dve turbini? Pa večjo prostornino. Tko da tale "čipan" Audi bi bil res prava konkurenca, serijski z 225KM pa pomoje ne.....kok ma 535d KM? Teža je verjetno tam tam.
Slide je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:swifthead je napisal/-a:zmagovalec, pa teli 4 aupuhi, pomojm tapravo za proti 535d Touring!!!!!
bi meu takoj
A nima 535d dve turbini? Pa večjo prostornino. Tko da tale "čipan" Audi bi bil res prava konkurenca, serijski z 225KM pa pomoje ne.....kok ma 535d KM? Teža je verjetno tam tam.
535d ima 272konjev in dve turbini, prostornina pa je enaka in sicer 3 litre. Naj te cifra 535 ne zavede, tudi 316i so imeli 1.9litrske motorje![]()
Čipan je po zmogljivosti res konkurenca 535d, vprašanje pa je kaj se zgodi ko čipaš 535d...no u bistvu sploh ni vprašanja![]()
Ampak po mojem mnenju Audi bistveno prednjači po obliki, vsaj ko govorimo o karavanskih modelih, karavanski BMW-ji mi nikakor ne potegnejo...noben model, medtem ko se mi zdi da k audiju karavanski zadek paše ravno toliko kot quattro pogon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov