no dragi safrane pišem ti zelo počasi ker vem da ne znaš hitro brati.
beri malo svoje poste in se zamisli!
evo malo citatov
superposlovni avto!
a mau prej je biu pa
čisto konkurenčen avto celemu višje-srednjemu razredu
še prej je biu
Safrane (kateri je vrh ponudbe te firme )
gre se o renoju
naprej
btw. mamo sami svojo posredniško družbo v NewYorku tko da kot 1. ne ti men o ameriki.
ja to še ne pomeni da poznaš ameriško sceno.mene ne zanima kva mate in tko k je mgsax reku...
passat je ravno med a4 in a6 = a še vseeno(predvsem pri prostoru zadaj-noge+glava-)
sam tko za info... sosedov pasat ima zadaj manj placa kot moj a4.Se mi zadaj komot usede kolega ki je visok 203 cm.
zdej pa če se ti furaš na čefurski stil ala zic do konca nazaj pa glavo na sredini glih tok da še vn vidš pa itak da ni placa.to ga nima noben avtu v tem razredu.
dalje...
kdo bi se smejal? uni k pojma nimajo kaj je udobje in luxus
ja bush pa putin sta se u safranu vozila ne?in usak politik oz tuja oseba se fura v sprevodu "mafijskih" j**c po tvoje...
kdo pri nas v slo kupuje mercedese???
mafijci,odvetniki,mesarji,bogati trgovci in mali a še vseeno bogati obrtniki
ja slovenska vlada ima za spreljevalna vozila res mesarske voze (ML)
po tvoje je usak k mu ni ušeč safrane pek oziroma mafijc.
se prav je moja mat ena izmed njih ker fura ML-a?
nov jih je pa stal takrat ČISTO ISTO kot kšn mercedes,bmw al pa audi (6-9 mio)
hmmmmm.S6 in cena za 2 safrana je isto.
zdej pa še malo dodatkov
Stari povab cel forum na poroko ko se boš poročil s svojim prelepim safranom.
Reno ni luksuz.K da bi reku da je RR športn al pa smart prostoren in humve varčen.
Reno si poglej malo statistiko in se čudi-ja so vodilni v nižjem srednjem razredu pol pa samo še

.
Safrane je bil mogoče nekoč višji razred ampak luksuzni pa ni in ne bo nikoli.
Pomoje ga ni kle na forumu ki ne pozna tvoje obsedenosti z safranom. Takoj ko en reče safrane sux ga že napadaš kok je to avto k si ga usi direktorji želijo,da je to oh in sploh,... no uglavnem Rugelj te že pričakuje.
Zdej vem da bo spet PA KVA SI TI .........bla bla bla pa JST JST JST pol bo nekje spet nekako tvoj fotr u igri itd.Se usak tedn to enkrat zgodi tko da že usi vemo kaj bo.
Spet boš neki pametn kako mi nimamo pojma ki itak ti za use ns use veš,ti itak veš use kar se da vedt,ti si car!!! ja škoda k je use to le u tvoji z safranom obsedeni buči.
Se grem stavit da imaš doma še copeta(na levmu reno na desnmu safrane) pa prevleko za pojstlo z sliko safrana gor in da maš usakič trdga k se pelš z safranom.
upam da se bomo kdaj kej vidl da ti še marsikaj takega razložim(o).
Boris