men se zdi da pa tlele mal buče prodajate. phaeton konkuriral a6 audiju, mb serije e????????????
ne me zajebavat. sam šef volkswagna je reku da je avto vreden svojega denarja. kar lahko potrdim tudi sam, oz moj fotr. avto je pa drag posebej zato, ker so v njem najboljši materiali, ki se jih ne najde v marsikaterem konkurentu. edina zadeva k jo je vw tle zasral, je bla to, da avto ni imel karoserije iz aluminija. sam pol bi bil pa še 3mio dražji. najprej so mislil naredit phaetona s karoserijo iz Al, pa s sedemstopenjskim menjalnikom (ker v10tdi, preden so ga omejil, je imel krepko čez 1000Nm navora). samo so se zavedal, da če naredijo ta avto, tud če ga prodajajo po 40mio, ne bodo nč zaslužil, potem pa je vse padlo v vodo.
poglejte v zadnji autobild, je testiran 3.0 v6 tdi, in je dobu oceno 1-, kar je hudo dobro. pa še tale minus je dobil zaradi cene. pol se pa še kdo vpraša, zakaj ko papež pride na letališče je tam 10 phaetonov, pa še drugi avti.
moje mnenje je da je avto vreden svojega denarja. res da smo ga prodal, ker je šel proti koncu garancije, vendar ko pride nov model ven, sigurno ne bo pri nas nobennih pomislekov med njim in drugimi nemci.