PureTNT je napisal/-a:zazo je napisal/-a:Caterham je napisal/-a:Obicajno majo taki stroji uibr siroke zadne gume. Pr temu pa dost neproporcionalno zgledajo. Js mam pa 215/65 R16, ce te ze zanima.

LP
no torej nimaš prov širokih gum :P
Preden naskočiš Caterhama... Tole vozilo ima neproporcionalno ozke zadnje gume s ciljem zmanjšanja kotalnega upora. Za vožnjo pri manjših hitrostih bo neuporaben, saj bo avto kolesa vrtel v prazno. Tole mi deluje kot cenen poizkus doseganja visokih hitrosti. In nikoli ne bo dosegel 400 km/h. Sam domnevam, da v tej konfiguraciji ne bo šel več kot 390 km/h.
Hvala Pure.... tocn to me je zanimal.....in ne kok mam js siroke gume na mojmu avtu kukr je zanimal zazota, da mi je lahko povedal da nimam glih sirokih gum.... :P :P
Sm pocekiru...gume so zadaj "285/30-18"....v primerjavi z Carrero GT "335/30ZR20", Corvetto Z06 "325/30ZR19", Murcielagom "335/30ZR18" ter 385+ Km/h avti kot so Koenigsegg CCR "335/30/20" ter buggati veyron "PAX335/710R540".....tko da mislim da je bla moja replika povsem upravicena in se raje drugic pozanimaj preden izzoves ljudi z nepomembnimi posti.
LP
P.S. Sorry mick jerry, napacen post sm citiral prej....
No need to be big to go fast......