Komentar: zanimiv
RKay je napisal/-a:Kot pravjo na Top Gearu: RUBISH
CWIZO je napisal/-a:Kolikor vem je X3 od X5 manjsi samo za 3cm...
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
dj_em je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:RKay je napisal/-a:Kot pravjo na Top Gearu: RUBISH
Sicer je pa na Top gearu tako ali tako vse rubish.
se strinjam.... za njih če nima 500 konjov pa ne žge gume pa če ni angleški proizvod je rubish
bass je napisal/-a:X3 sem vozil (2,5i) in x-drive seka na polno, avto gre kot po tračnicah, pa če se še nevemkako trudiš, neverjetno. Je pa res grd in dosti predrag. To, da je na terenu tako slab ni čisto res, saj nas je en inštruktor za policaje (obvlada na polno) peljal po 20cm blatu v eni hosti z gasom do konca v take klance, da me je že stiskalo na večih mestih. Če nebi bil pripet bi me tok metalo, da bi bil na koncu cel razbit. Pulz je bil 150 ziher, bolš k lunapark. Avto zmore, samo znat moraš vozit. Res pa je, da ne bo nikoli premagal takih previsov kot kak LR Defender, ampak ta Defender tudi nima usnja, gretja zicev, in vsega takega komforta, da ne omenjam lege na asfaltu. Tehnika X3 je vrhunska, bolj kot dizajn in cena.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov