2 zakamuflirani slikci

In še en Photoshop

Drugače si pa zamislite obstoječo A6ko, jo malo dvignite, dodate spredaj in zadaj malo plastike in dobite novega Allroada.

Tomcatter je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:kok bo morala to bit mrcina (kar se tice velikosti)
Nič večja od navadnega avanta ane?
Zakaj naj bi bil večji?-Sej trenutni tut ni biu, razn tistih par mm od blatnikov.
Al si ti mislu glede na druge SUVe po dolžini??? -Pol pa bo ogromn ja![]()
AudiRSboy je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:AudiRSboy je napisal/-a:kok bo morala to bit mrcina (kar se tice velikosti)
Nič večja od navadnega avanta ane?
Zakaj naj bi bil večji?-Sej trenutni tut ni biu, razn tistih par mm od blatnikov.
Al si ti mislu glede na druge SUVe po dolžini??? -Pol pa bo ogromn ja![]()
to vem sam bo se bol zgledu k bo visi pa tiste bocne crne lajstrce nardijo se bol masivnga tko kokr je prejsn model zgledu bol masivn.....
Tomcatter je napisal/-a:Ja maš prou, ko je dvignjen gor men zgleda višji od večine terencov, pa moč ma.
subi92 je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Ja maš prou, ko je dvignjen gor men zgleda višji od večine terencov, pa moč ma.
Kakšen terenc, pa ga zapelji v kako hosto če upaš (v primeru če bi ga imel). Žal too much plastike, sej pr subijih je čedalje več tudi tega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov