Končno so mal zrihtal notranjost (navigacija, barvni odtenki)

Od uzuni je pa itak No:1

Tomcatter je napisal/-a:Avto se mi ni nikdar dopadu, ke je notri preprosto premajhen glede na zunanjo velikost.
Glede faceliftaMal spremenil notranjost, pustil pa grdo zunanjost
![]()
![]()
![]()
Sej kupa ga nebi tak al tak sam se mi zdi avto res slab
metallic je napisal/-a:Tomcatter je napisal/-a:Avto se mi ni nikdar dopadu, ke je notri preprosto premajhen glede na zunanjo velikost.
![]()
![]()
![]()
Sam ne mi rečt, da ti je kakšen multivan lepši![]()
![]()
Pa sej niti ni velik. Skor vsi konkurenti so večji od njega. Pa notr kr ma neki placa, verjem.Je pa res, da sedenje v drugi vrsti ni najbolj udobno (pokrčena kolena).
Tomcatter je napisal/-a:Avto se mi ni nikdar dopadu, ke je notri preprosto premajhen glede na zunanjo velikost.
![]()
![]()
![]()
Sej kupa ga nebi tak al tak sam se mi zdi avto res slab
m_z je napisal/-a:vsi vemo kdo je začel z enoprostorci in kdo je kralj le-teh...lepota je precej subjektiven pojem, zato pa seštevek vseh ODLIČNIH lastnosti ne pušča dvoma - ESPACE je kralj...
pa še lep mi je...
esem je napisal/-a:m_z je napisal/-a:vsi vemo kdo je začel z enoprostorci in kdo je kralj le-teh...lepota je precej subjektiven pojem, zato pa seštevek vseh ODLIČNIH lastnosti ne pušča dvoma - ESPACE je kralj...
pa še lep mi je...
Z enoprostorci so začeli američani, začetni projekt (Matra) je bil najprej ponujen Citroenu, ki pa v to ni šel in šele nato Renaultu. Če koga zanima kaj več, je tu link:
http://raven.triera.net/citroen/portal/ ... pic&t=2318
Sh3bO je napisal/-a:Zunanjost: Prednji del mi zgleda kot kak nasmejan kokeršpanjel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost