Ta mi je sej mal bel ušeč kot normalni sivic. Ampak še vseeno mi je grd avto. Baje nej bi Honda naredila tak avto, ker Honde kupujejo samo satri ljudje
pišuka folk kva ste zahtevni! Za serijski avto je tole čist nor! Je res zanimivo kako različen okus imamo. Enim (nam) je noro všeč drugim pa naro nagravžen... Ampak mi, ki pravimo, da je lep, imamo prav.
Meni je osebno hud avto pa še barva je prava Ne bi se ga branil...sam edino kar mi je motilo pri zdajšnem modelu da je bila prestavna ročica na sredini armaturne plošče Zakaj ne naredijo normalno tam kjer imajo večina prestavne ročke
Meni je dosti bolj prapričljiva od civilne različice.
To bo love it or hate it dizajn in to je dobro po mojem. Najslabše je tisto mlačno oblikovanje, kjer vsi skomignejo z rameni in rečejo "No ja, bi se mogoče peljal..."
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
Meni na začetku že v originalu ni bila ne vem kaj, potem sem pa videl jo na cesti in mi je čedalje bolj všeč, kar se pa tele Type R tiče je pa zopet en ekstrem, samo to je še vedno prototip ali je že končna verzija. Barva je pa sploh strupena