INFINITI je napisal/-a:Znotraj mi ni všeč; preveč generično in konfekcijsko zgleda; oblikovanje je brez duše ali karakterja. Nekaj časa nazaj so se pohvalili z najdražjim centrom za oblikovanje v EU in to da je opremljen ne vem ultra tako in drugače - a ne bo nekih rezultatov tudi za to klaso? -Če primerjaš coupe pa tole je kot da bi šlo za 2 različna proizvajalca
Joie de vivre! je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Znotraj mi ni všeč; preveč generično in konfekcijsko zgleda; oblikovanje je brez duše ali karakterja. Nekaj časa nazaj so se pohvalili z najdražjim centrom za oblikovanje v EU in to da je opremljen ne vem ultra tako in drugače - a ne bo nekih rezultatov tudi za to klaso? -Če primerjaš coupe pa tole je kot da bi šlo za 2 različna proizvajalca
Korejci niso neumni in po mojem znajo narediti tudi lepše interijerje. Vendar njihovi avtomobili so hit predvsem v Aziji in ZDA, tam pa ljudje še zdaleč niso tolikšni fetišisti na notranjost kot smo Evropejci. Tudi če bi Korejci naredili perfekten avto po evro okusu, bi se ta prodajal v enakem številu kot brezvezni accenti, lantre in kie, kdor išče stil, ne bo kupil Korejca, ampak bo šel v Nemčijo, Francijo, Italijo ali na Japonsko.
LP,
Joie
bass je napisal/-a:Men je ta zadnja všeč - zelo lepo arhitekturo ima. Nič odvečnega. Less is more.
INFINITI je napisal/-a:Znotraj mi ni všeč; preveč generično in konfekcijsko zgleda; oblikovanje je brez duše ali karakterja. Nekaj časa nazaj so se pohvalili z najdražjim centrom za oblikovanje v EU in to da je opremljen ne vem ultra tako in drugače - a ne bo nekih rezultatov tudi za to klaso? -Če primerjaš coupe pa tole je kot da bi šlo za 2 različna proizvajalca
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 26 gostov