kaj bom spet avto menjal?

Mad je napisal/-a:ja in za okrog 1200 eur v povprečju ga dobiš za skoraj vsak avto ... L.p. Madcroma_man je napisal/-a:10 let nazaj pri fiatu že LSD...šele zdej pa pri renaultu![]()
dare01 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:ja in za okrog 1200 eur v povprečju ga dobiš za skoraj vsak avto ... L.p. Madcroma_man je napisal/-a:10 let nazaj pri fiatu že LSD...šele zdej pa pri renaultu![]()
po dolgem času vidim spet tvoj post.
. ja to kar se cene tiče imaš prav. saj ga tudi v clio RS grupe N not rukneš. Ampak mene bolj zanima kakšna je "normalna" vožnja z tem LSDjem. JAz ga nisem vozil ampak sem v dosti člankih bral za focusaRS(zadnji "civilni" športnik z zaporo) da je avto bil zaradi torque steera kar naporen za vozit.
Partyzan je napisal/-a:Ko so pri AM testiral Megana je bil tak, da se mu je ESP avtomatsko vklopil nad 50 km/h. Je zdej to spremenjeno?
INFINITI je napisal/-a:dare01 je napisal/-a:Mad je napisal/-a:ja in za okrog 1200 eur v povprečju ga dobiš za skoraj vsak avto ... L.p. Madcroma_man je napisal/-a:10 let nazaj pri fiatu že LSD...šele zdej pa pri renaultu![]()
po dolgem času vidim spet tvoj post.
. ja to kar se cene tiče imaš prav. saj ga tudi v clio RS grupe N not rukneš. Ampak mene bolj zanima kakšna je "normalna" vožnja z tem LSDjem. JAz ga nisem vozil ampak sem v dosti člankih bral za focusaRS(zadnji "civilni" športnik z zaporo) da je avto bil zaradi torque steera kar naporen za vozit.
Imaš več vrst LSD-jev po načinu delovanja in tehnologiji. Pa še vsak od teh se lahko dodatno prilagaja po potrebi tako da ni panike
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov