več
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... astra.html

IcEm4n je napisal/-a:tadruga slika ne vem, če bo lih pravilna, ker je to od corse.
As well as translucent switches seen in Corsa, Astra gets lighter, more modern seat fabrics
RegY je napisal/-a:kaj je še komu notranjost DOLGOČASNA? samo še kos lesa med vožnjo ven pa piščalko rezat, medtem ko se krave pasejo
simply je napisal/-a:martin_krpan :1.7 CDTI z 110 oz. 125 KM pa bo nadomestil 1.9 litrska dizla z 100 in 120 konjički
Pa je v Astri 1.9 litrski 100 konjski motor?
1.9 CDTI ECOTEC® mit 74 kW/100 PS
Kraftstoffverbrauch, kombiniert (l/100km): 5.8-5.9 *
CO2-Emission, kombiniert (g/km): 157-159 *
Schon der 74 kW/100 PS starke Dieselmotor des Opel Astra bringt eine beachtliche Leistung und erfreuliche Verbrauchswerte. Auch er verfügt serienmäßig über den wartungsfreien Dieselpartikelfilter.
martin_krpan je napisal/-a:Jaz sklepam, da zamenjujejo 1.9 CDTI motorje, ker so le ti Fiatov izdelek, GM pa z Italijani več ne sodeluje. Naj me kdo popravi, če je kak drug razlog.
Stari 1.7 CDTI pa je bil še common-rail prve generacije in na sploh zastarel. Ima ga tudi brat v svoji Astri in iz lastnih izkušenj vem, da ni nič posebnega.
MacAudio je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Jaz sklepam, da zamenjujejo 1.9 CDTI motorje, ker so le ti Fiatov izdelek, GM pa z Italijani več ne sodeluje. Naj me kdo popravi, če je kak drug razlog.
Stari 1.7 CDTI pa je bil še common-rail prve generacije in na sploh zastarel. Ima ga tudi brat v svoji Astri in iz lastnih izkušenj vem, da ni nič posebnega.
Sam se grem stavit, da je dobri stari 1.7 Isuzujev motor uzdržljivejši kot pa tile fiatovi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov