Sh3bO je napisal/-a:Saj ti tudi ne more potegnit če je to eno skropucalo na sliki, ki nima 5 posto veze z modelom X1.
Žalostno se mi zdi, da tile photoshoparji kombinirajo trenutne modele ter tako dobijo nekakšnega križanca. Tole na sliki je malo dvignjena Enka z ledvičkami ter lučmi koncepta CS...
martk je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:ja ma res samo za odtenek lepši...Nevem dzi se mi brezveno da gre bmw delati še enega malega terenca
BMW itak še ni nobenega terenca naredilSem videl x5 od bivšega direktorja, ki je obtičal v takem snegu, ki bi ga npr. limuzinski legacy z lahkoto prevozil
martk je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:ja ma res samo za odtenek lepši...Nevem dzi se mi brezveno da gre bmw delati še enega malega terenca
BMW itak še ni nobenega terenca naredilSem videl x5 od bivšega direktorja, ki je obtičal v takem snegu, ki bi ga npr. limuzinski legacy z lahkoto prevozil
AudiBoy je napisal/-a:martk je napisal/-a:=ZiAn= je napisal/-a:ja ma res samo za odtenek lepši...Nevem dzi se mi brezveno da gre bmw delati še enega malega terenca
res je... bmw X5 je samo šminka terenca, drugače je pa luksuzni avtomobil, nič več.
sir videc je napisal/-a:grdo...sam so glih zacel tko da bojo cez cas (pomoje) nardil kr dobr sov...drgac pa ni ga cez Land Rover....(in ga tut ne bo)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov