Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

vw koncept r (roadstar)

Napisal/-a bOnZy To sep 02, 2003 4:38 pm

lep an?

[img]C:\Documents%20and%20Settings\bObY\My%20Documents\My%20Pictures\vw%20R.jpg[/img]
[img]C:\Documents%20and%20Settings\bObY\My%20Documents\My%20Pictures\vw%20R_.jpg[/img]

jest upam da slikce bojo :?: , ce ne si pa poglejte na www.avtomania.com pa pol pokomentirejte :)
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy To sep 02, 2003 4:39 pm

skoda k s trdega diska nemors loadad gor :( :( :(
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
Borcix
Novinec

Kraj: Prekmurec v Ljubljani

Napisal/-a Borcix To sep 02, 2003 4:58 pm

Jao, super je, samo malo me spominja (pogled od zgoraj) na Porsche Carrera GT (mislim vsaj sa je ta), drugače pa: lepa mašinca ni kaj 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To sep 02, 2003 5:03 pm

menjekul 8)

bonzo dobr si tole najdu.tega avta res nisem še vidu.ga bo pomoje prej sestrca kupla kot ti ehh? :twisted:

frza
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a frza To sep 02, 2003 5:33 pm

Slika
Slika
SlikaSlikaSlikaSlika

Sm mogu slikce kr sm prlimat ker mi je avto full všeč! Zanima me sam cena, ker bo sigurn full visoka!!
Avto je pa res Slika Slika Slika

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti To sep 02, 2003 6:17 pm

Hmm pomojem bo cena nekje takšna kot za Z4!!
Je pa ful lep :shock: :!:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 10:23 am

Jest mislim da bo cenejši. Pa sploh ne zgleda kot VW (beri: dolgočasna oblika) ampak prej kot kkšn naslednik Oplovga Speedsterja (v grobem).

To bo novi Polo Roadster, ki naj bi bil delno namesto Audi TTja. Bedno če mene vprašaš. Do zdej so si tud kkšni bogati Američani TTja kupl, ker je bil res kul pa še Audi. Zdej bo pa to Polo. HALOO! Ker bogataš k ma dnar za ful drage avtomobile bi si sploh kupu avto na katerem piše VW Polo. Jest že ne, tut če bi mel dnar. To je nasplošno napaka VWja, k bi rad v vseh klasah mel tud enga VWja. Nej ma male pa srednje velike avte VW, ostale pa Audi. Ne pa da se tle grejo en hišni kanibalizem. Pomoje je itak večina strank VW Phaetona presedlal nanj iz A8, tko da so Audi res zajebal. Ker tist k je do zdej vozu BMW al pa Merce sigurn nau šel vozit VW, ker ime ni to, je še vedno VolksWagen.

To je moje mnenje.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr sep 03, 2003 11:15 am

No namestu TT-ja bo audi novulari!!!
me pa res zanima podatek ,kolko so leto bmw 7 ,s-klasse in pheatonov prodali!!
kaj ve kdo kje bi se lahko to najdlo??? :wink:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 11:20 am

NE, namesto TTja ne bo Nouvolari. Je veliiiko večji, tud moč motorja je neprimerljivo večja (če bo res tako močan), predvsem pa cena. TT je bil kupe klase pribl. A3 do A4, Nouvolari pa je klase A6 do A8, torej je velik kupe, ki naj bi bil konkurenca BMWjevi seriji 6, medtem ko je TT konkurenca roadsterju Z3 oziroma Coupe seriji 3 (pogojno).

Še vedno je veliiko vprašanje, če bo Nouvolari prišel na trg, sploh pa ali bo v taki obliki (motorju,...)

See the difference?

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 12:15 pm

piše samo,da je narejen na golfovi platformi.kako veš,da je polo :?: :shock:

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 12:26 pm

Ker se že nekaj časa govori da bo novi Golf imel tudi roadstersko izpeljanko in je logično, da bo izgledal nekaj tazga. Sej mogoče ga bodo pol za serijsko proizvodnjo spremenil. Pa sedaj ko bodo nehal delat TTja pa A2 se govori, da bo nadomestilo za TTja GOLF Roadster.

Sorry, sem preveril info pa sem se zmotu, bo GOLF ROADSTER, najbrž.
Ampak mnenje pa vseeno velja, al je golf al pa polo, obojga bogataši nebi povohal.

Evo ti link: http://www.avtomania.com/novice/default.asp?method=page&id=1177

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 12:34 pm

pa sj lahko tud "reveži" (oz.ne bogataši) mal uživajo.men je fino videt bejbike v cc-jih,mr-kah,mg-jih...why the hell not in vw also :!: :?: :D

lp

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 12:44 pm

Sej jest nimam nič proti temu da ga nardijo, hvalabogu, če je pa še netipično VWjevsko oblikovan (beri: zanimivo), pa še tolk bl kul. Sej jest če bi mel dnar zanga bi ga tud, če bi bil pa milionar ga pa nebi, ker mam "preveč" dnara, da bi ga za Golfa zapravlal.

Sam sem proti temu, da hoče VW Audiju spelat njegove modele. To je napaka. Kaj bo pa še sploh ostalo Audiju, ki naj bi veljal za športno znamko pod okriljem VWja? Audi bi moral dajat ven take avte, VW pa družinske limuzine, ne obratno.

Bogataši pa kupujejo nekatere stvari samo zato ker so drage (al ti res misliš da je obleka, npr. od Armanija, vredna 500.000 SIT. Misliš da je npr. Mura (ki je dobra firma) res tolk slabš kvalitete). Bogataši (res tapravi miljarderji) Mure nebi kupili že zato, ker nima mednarodnega imena in "taprave" cene. Debilno, ampak tako je. In isto velja za avte. Jasno da lahko en Golf Roadster al pa TT pospešuje tko k en Porsche. Sam jih je preveč na cest, Poršov pa ne tolk. Ekskluzvnost. In pa ime, ki pa ga VW (pa tud Audi, for that matter) nima, vsaj za bogataše ne.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 12:50 pm

v prvem postu napišeš ( oblika beri:dolgočasno) v zadnjem napišeš (oblika beri: zanimivo).kaj je zdaj starac.v redu al slabo :?: kako želiš,da berem :?: :P

p.s:dečko,mura ti dela vse exkluzivne znamke :wink: .je ena največjih evropskih tekstilnih podjetij in do zdaj je imela ze vse znamke v rokah.kupim kar mi je všeč.me cena ne zanima.industrija še manj :wink:

lp

Uporabniški avatar
Drey #24
Uporabnik

Kraj: Mars, The City Of Vipers

Napisal/-a Drey #24 Sr sep 03, 2003 12:54 pm

Luškn, cool autek!!! :twisted: Ej oči a mi gakupš!!!! HEHE :lol: 8)

frza
Novinec

Napisal/-a frza Sr sep 03, 2003 12:54 pm

Sori sam po tvojih besedah je vw džabe avto...nej ti neki povem NI...ampak je iber drag avto....sploh si ga reveži povečini ne morjo kupt....razen starejših modelov (rabljenih)!! Sploh pa če ne veš vw je širši in večji vsak dan, saj ima roko že nad kar nekaj avtomobilskih družb tko da ga sploh ne gre podcenjevati!! Tko da, če se je odloču da bo začel delat športne avtomobile jih pa nej delajo!
Avto je lep, močan, hiter,...zdej bi blo samo še ceno treba vedet in ne vem zakaj ga nekdo ki ima denar nebi kupu! Če pogledaš terensko vozilo vw (Touareg)....zelo drag avto sej stane mislm da nekje17milijončkov, pa so mi na porscheju v Lj. povedali, da ne dohajajo kupcev tega avtomobila, ker naj bi imeli limit kolko jih lahko prodajo na leto (ne vem zakaj ampak tko je), uglavnem folk plača ta avto, avto pride v Slo., dobit ga pa ne morejo, ker jih je premalo, salon nima testnega vozila, zato uporabijo že prodano vozilo, katero bo moral kupec pač počakati še dva meseca, da se bo folk lahko testno vozu z njim in da bo prišla naslednja pošilka avtomobilov!
No če to mal pogledaš se mi zdi da ga lahko kupi nekdo ki res ima denar zraven pa še pokaže da bi res rad imel VW! Ne vem zakaj potem nekdo ki ima denar nebi kupil roadsterja! :D

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 1:00 pm

menjekul je napisal/-a:v prvem postu napišeš ( oblika beri:dolgočasno) v zadnjem napišeš (oblika beri: zanimivo).kaj je zdaj starac.v redu al slabo :?: kako želiš,da berem :?: :P

p.s:dečko,mura ti dela vse exkluzivne znamke :wink: .je ena največjih evropskih tekstilnih podjetij in do zdaj je imela ze vse znamke v rokah.kupim kar mi je všeč.me cena ne zanima.industrija še manj :wink:

lp

Em najprej sem napisal: Pa sploh ne zgleda kot VW (beri: dolgočasna oblika), torej ne izgleda kot poljuben VW ki je dolgočasno oblikovan, drugič sem pa napisal: netipično VWjevsko oblikovan (beri: zanimivo), torej je netipično VWjevsko oblikovan in ker je tipična VW oblika dolgočasna je netipična... zanimiva. Razlika?

Vem da se ti Mure ne braniš, men je tud ful všeč, mam velik stvari od nje, sam tam (OK, predvsem v Ameriki) pa velja: "You are what you wear". Če imaš (za njih) neko neznano firmo si nobody, če maš pa Armani, pa tud če si ga komaj privoščiš, si pa cel car. Glupo, jest bi zanalašč pršu na npr. podelitev Oscarjev v Slovenskih oblačilih, ker vem da so enako dobre, če ne celo boljše.

OK, mogoče bi mogu dat za primerjavo neko drugo firmo, pa se nobene take zdele ne spomnim. OK, par lezt nazaj so testiral na nekem inštitutu kavbojke Levis in en ponaredek iz Turčije. In je bil ponaredek boljše kvalitete, sej je kasnej znucal (ko še ni blo teh spranih kavbojk v modi, fuj).

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr sep 03, 2003 1:04 pm

no vw pheaton in touareg sta mi tudi zelo nedolgočasna :P

mure se ne branim je pa nimam v omari.problem je ta,da enostavno nas(domačih) ne tretirajo kot "tujce" in delajo bistveno slabše stvari za naš trg.so pa predragi za tisto kar punujajo :?

pardon za off topic....ne bom več :oops:
Zadnjič spremenil menjekul, dne Sr sep 03, 2003 1:38 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Napisal/-a Nixxon Sr sep 03, 2003 1:20 pm

VW đabe? Vem da ni in nikol nisem trdil da je. Če bi bil, bi ga tud jest že najbrž mel k sem trenutno brez avta. Sej jest ne pravim da je za reveže, samo da ni za miljonarje ("taprave", take k kupjo tri Ferrarije naenkrat, sam da je vsak druge barve (al pa še to ne)).

Jasno da Touaregov ful prodajo, sej mi nismo narod miljonarjev. Delajo zelo zanesljive in "očem prijazne" avtomobile, ki pa niso WOW. Men je še oblika Golfa R32 preveč obična, bi bil komot bl ekstremen (pa ime tud, če smo že pr tem - kkšn Golf GTR bi se velik bolš slišu). Medtem ko se za nekim BMW M3 vsakič obrnem, se za R32 nebi, prvič še, pol pa: seen it.

Sorry, Phaeton je zelo dolgočasen avto, preveč podoben Passatu, plačaš ga pa ful več. Touareg: povišan Passat. Tukaj morte ločit obliko od kvalitete, zmogljivosti in podobno. Eno nima veze z ostalim. Tipičen primer: Renault. Lepi avti, sam preveč se kvarjo (pa nebi zdej o tem).

frza
Novinec

Napisal/-a frza Sr sep 03, 2003 2:26 pm

Slika Slika Slika Slika Še posebi Velsatis ta je pa pika na I novim smernicam renaulta! Sori renault je po mojem mnenju imel lepe avtomobile! Sej mi je starejši npr. clio full bl ušeč k ta nov, da megana in lagune sploh ne omenjam! Dobr laguna bi še bla ampak mi je vseen stara lepša! Shaking that ass je pa sori mal mim....
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov