menjekul je napisal/-a:v prvem postu napišeš ( oblika beri:dolgočasno) v zadnjem napišeš (oblika beri: zanimivo).kaj je zdaj starac.v redu al slabo

kako želiš,da berem

:P
p.s:dečko,mura ti dela vse exkluzivne znamke

.je ena največjih evropskih tekstilnih podjetij in do zdaj je imela ze vse znamke v rokah.kupim kar mi je všeč.me cena ne zanima.industrija še manj
lp
Em najprej sem napisal: Pa sploh ne zgleda kot VW (beri: dolgočasna oblika), torej ne izgleda kot poljuben VW ki je dolgočasno oblikovan, drugič sem pa napisal: netipično VWjevsko oblikovan (beri: zanimivo), torej je netipično VWjevsko oblikovan in ker je tipična VW oblika dolgočasna je netipična... zanimiva. Razlika?
Vem da se ti Mure ne braniš, men je tud ful všeč, mam velik stvari od nje, sam tam (OK, predvsem v Ameriki) pa velja: "You are what you wear". Če imaš (za njih) neko neznano firmo si nobody, če maš pa Armani, pa tud če si ga komaj privoščiš, si pa cel car. Glupo, jest bi zanalašč pršu na npr. podelitev Oscarjev v Slovenskih oblačilih, ker vem da so enako dobre, če ne celo boljše.
OK, mogoče bi mogu dat za primerjavo neko drugo firmo, pa se nobene take zdele ne spomnim. OK, par lezt nazaj so testiral na nekem inštitutu kavbojke Levis in en ponaredek iz Turčije. In je bil ponaredek boljše kvalitete, sej je kasnej znucal (ko še ni blo teh spranih kavbojk v modi, fuj).