__bambi__ je napisal/-a:lepo.sj delajo jih pa eni kmeti u veliki britaniji![]()
sj na youtubu napište ariel atom top gear pa bote vidl
![]()
mihaing je napisal/-a:Sem bral nekje v angleški reviji (sem pozabil katera) da na marsikaterem dirkališču iz bogsigavedi katerih razlogov ne pustijo podirati rekorda steze z temi vozili, ker bi naredili baje preveliko sramoto eliti (ferrari, aston, labmo,...)
Raceland pazi se
juhica je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:Sem bral nekje v angleški reviji (sem pozabil katera) da na marsikaterem dirkališču iz bogsigavedi katerih razlogov ne pustijo podirati rekorda steze z temi vozili, ker bi naredili baje preveliko sramoto eliti (ferrari, aston, labmo,...)
Raceland pazi se
itak. ferrari, aston, lamborgini so primerljivi s temle gokardom
Daedalus je napisal/-a:Seveda loh delaš primerjavo. Če si nabaviš strupenega Ferrarija za vsakdanjo vožnjo...naaaah, si ga ne. Ga maš za stezo, in ga maš za prazne ovinkaste ceste, in ga maš za imidž. In kaka je tle razlika? S tem si hitrejši, veliko več adrenalina, burja v laseh, in na cesti te še 10x bolj gledajo.
Seveda maš loh Ferrarije in Astone za neko normalno vožnjo, kko potovanje in to...sam pomoje so zgornji razlogi poglavitni.
Js osebno imam rajši tole zverino za 40k€ za adrenalin, in za tistih 100k€ ki mi ostanejo do raznih Ferrarijev nabavim kkšnega Phaetona W12. :P
Moje mnenje.
Po forumu brska: paničar in 3 gostov