Bentley je prikazal prvo fotografijo in kratki film (na spodnji povezavi) naslednika velike limuzine Arnage, konkurenta RR Phantomu in Maybachu. Avto se sicer testira že kakšno leto, a še nisem zasledil dobrih vohunskih fotografij testnih primerkov. Tudi glede tehnologije se samo ugiba: da bo imel DSG, Veyronov motor v T modelu, mogoče celo Audijev V12 TDI. Po dimenzijah bo prerasel predhodnika. Narejen bo na platformi Audija A8. Predstavitev konec 2009.
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
No meni bolše izpade, kot je kazalo na začetku. Najšibkejša točka dizajna je še vedno prednji del, a sploh ni tako slab. Pri tem Bentleyu mi je všeč, da takoj vidiš da gre za angleško limuzino, medtem ko RR izgublja tisto takojšno angleško prepoznavnost, ki so jo imeli stari RR-ji oz. tiste njihove tipične poteze so sicer še vidne, a nekako ne v trenutku prepoznavne.
Na drugi strani mi je tudi Continental Flying Spour lepa limuzina, le da na žalost ne izgleda prav nič bentlyjevsko.
Zadek popolnoma identičen ostalim v familiji, spredi zgleda pa debilno, ne vem kako naj drgač povem ... Spominja me na tiste Mitsuoke al kaj so že ... Se mi pa vrata stranska z visoko linijo šip pa vitkimi kljukami dopadejo, če komurkol to pomaga Mogoče bo pa v živo v drugi barvi lepše izpadlo ...
Avto je zakon. Čista klasika, vlki gril pa dve vlki lampi na vsaki strani. Čisto nekaj posebnega. Royce je zgubo burek. Avto je oblikovno dosti boljši od Continentala.
Nekateri pa, ki avto primerjate z navadnimi avti, se najverjetneje ne zavedate velikosti tega napol tovornjaka.
od spredej se mi zdi tak "otroški" od strani pa zadej je pa lep resen eleganten avto....prav tako tudi notranjost čeprav se mi nekatere stvari zdijo,da so jih pobrali iz audija a8 ter VW phaetona
When bravery turns into insanity! - MKV GTI DSG-F1 2005 sold - MKV 1.9tdi 2005 sold - MKV 1.4fsi 2005 sold - MKV 1.6fsi 2008 sold - MKV 1.9tdi GT-sport 2008 sold - BMW M3 2003 SMG