To bo pa še zanivo Komaj čakam da pokažejo celo obliko
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Zgleda da bo imel po sredini deljeno zadnje steklo. Po moje bo to kaka 4 vratna limuzina v odgovor Porsche-ju Panameri. Mislim da so že imeli nekaj konceptov v to smer.
Meni je nenormalno hud...sploh notranjost je za vseh deset prstov obliznit! Neverjetno, kako je oblikovalcem uspelo v enem avtu združiti avantgardnost in eleganco, ki je bila tako značilna za vozila, ki jih je skonstruiral Ettore Bugatti!
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway
En popravek, ta koncept se imenuje Bugatti 16C Galibier
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Naslov teme je Bugatti Bordeaux, ker je v času nastanka teme, koncept bil poimenovan Bordeaux. Sedaj ko so protorip dejansko naredili, so ime spremenili v Galibier.
sem jaz edini ki pomislil da je to eno najbolj grdih zadev na 4 kolesa?
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi