Cee'd MPV se že testira, gre za brata Hyundaievega i30 MPV, ki bo predstavljen letos. Dejansko gre za zamenjavo Carensa na starem kontinentu. Naj bi imel tudi opcijo 7ih sedežev.
V primerjavi z ceedom in proceedom je res malce dolgočasen. Vendar za razred enoprostorcev pomoje še vedno res lepo oblikovan, manjka le kakšna bolj dinamična linija. Notranjost mi je pa z izjemo tistega kroga na volanu odlična, klasična brez nekih vesoljskih linij:)
Kot vedno delujejo kije na fotografijah novinarjev precej boljše kot na uradnih. Še vedno pa ni nek oblikovalski dosežek, pod pokrovom bosta oba 1.7CRDija in 1.6GDI in kasneje 2.0GDI, nobenga TGDija... Sestavljali ga bodo v Koreji.
Sam je res neverjetno, kako ene firme ne znajo oglašvt svojih izdelkov. Po tistih promocijskih sm biu res razočaran, vse skupi je zgledal kot mal razvlečen cee'd, brez kakršnegakol značaja. Tale temno siv je pa za moje pojme edn lepših enoprostorcev, tut linije, predvsem na boku, so v tej barvi bistveno bolj izrazite. Pa tut feltne so všečne, čeprou verjetno jih na cesti ne bo prav veliko. Tko da, bomo vidl, kakšn bo u živo, ampak so pa tele slike bistveno bolj obetavne kot tiste prve.
Gosic je napisal/-a:Armatura, je pa ena lepših od Kie.
Ne vem, če bi se strinjal... Mi ni v duhu z ostalimi, ki so nekako bolj "namenjene" vozniku. To mi je osebno bolj všeč, kot neka multifunkcijska tapeta, do katere ni voznik nič bolj priviligiran od drugih.
To je marketing. To lahko tudi jaz plačam 5-tim ljudem pa bodo rekli, da je Samsung SIII boljši, kot Apple 5. Lahko tudi tiste, ki so se načakali na Čopovi ulici. Pa nisem noben pristaš ne enega ne drugega, le primer današnjega igračkanja.