Poštena zadevica ni kaj.

Tale notranjost, kakor je kvalitetna je v tej barvi malo dolgočasna.

Tale je pa v drugo skrajnost, res rabiš ena sončna očala proti oslepitvi.
Bolj se mi dopade tale od Porsche 911 Sport Classic

Še bolj pa tale od Porsche 911 Carrera
Edino kar je problem, da se lahko bistveno hitreje umaže kot rrecimo rjava ali črna ipd.
C4V4L13R je napisal/-a:če bo porsche zamenjal klasične smernice oblikovanja, ne bo več porsche in bo izgubil velik del privržencev. pač to je kulten avtomobil, ki je poseben ravno zaradi tega, kakršen je. oblika je večna, upam, da tako tudi ostane
Jep, pa načeloma nisem tak privrženec tradicionalnega evolucijskega oblikovanja, torej da vsak naslednji avto samo malenkostno spremeniš, pač pa da greš orenk spremenit kot npr. Ferrari ipd. Vendar pa se strinjam s to izjavo. Pač ima Porsche tako filozofijo in če ti ni všeč pač greš lahko k Ferrariju ipd. Sem pa mnenja čeprav nisem pristaš Porschejevega oblikovanja oz. filozofije, da so tudi take znamke. Mi pa,ki smo za bolj korenite spremembe z vsako generacijo bomo pa šli k Ferrariju. Tako je za
"vse
" poskrbljeno.
gepl83 je napisal/-a:Mene preseneča, kako lako nadaljujejo oblikovanje še vedno iz ene točke, ki je že stara, vendar je vsakič avto v času katerem je. Oblika poršejev je al ti je všeč ali pač ne. Meni je.
Jaz stvar vidim tako: uspeva jim tudi zato, ker so se trudili dati kupcem kvaliteto in performanse itd. saj vemo kaj 911-ke odlikuje oz. nasploh vse Porscheje in so vse to vezali na en model. Že od 1. generacije je bila to VSAJ zadovoljiva oblika, in potem minimalno spreminjaš kolikor je pač potrebno, obenem, pa tvoji stalni kupci točno vedo že po obliki kater model je to in kaj od njega pričakovati.
Ne smeš ga pa srati s npr. pomanjkanjem kvalitete, performans glede na aktualno konkurenco če ne si ga oplel. In na kratko, to je vse med sabo vezano in soodvisno. Če en kamenček manjka v mozaiku, potem manjka cel mozaik tako rekoč.
Tako jaz to vidim.
Any questions
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje."
Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli."
James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today."
Spock: "Live long and prosper."