kljukec je napisal/-a:a ma kej več placa v notranjosti al je isti k kot recmo s2000
kjer jst ne morm notr sedet
al pa glede na rx8- kater ma več placa
aja oranžni zici so bolši
lp
runner je napisal/-a:BTW: Še od one dragracerke v 2fast&2furius bodoči avto je to, če je kdo opazil!?Škoda, da pol celega avta niso v filmu pokazali. Samo film je bil sneman l.2003, takrat pa še mislim da ni bil veni, zato ga verjetno niso smeli pokazati, ampak zgleda, da so že takrat vedli, da bo hudi stroj.
LP,
runner!
[SlasH] je napisal/-a:ful lep avto. jaz bi izbral oranžno notranjost, da se razbije monotonost..
zadnjič sem enega ful lepo zrihtanga vidu v celovcu..vozila ga je pa še lepša bejba - nism vedu a nej gledam avto al bejbo :P
runner je napisal/-a:
In VaLe predvidevam po veselju sodeč komaj zdaj zvedel, da takšna stran obstajajej jej
... no, saj jaz tudi ne :P
Ampak to pa je neka konkretna stran 350Z fanov, currently active users 426glej glej glej, še VaLe350z je aktiven :P
No, tukaj pa bi skoraj mogo vse zvedet o tem avtiču VaLe.
VaLe je napisal/-a:runner je napisal/-a:
In VaLe predvidevam po veselju sodeč komaj zdaj zvedel, da takšna stran obstajajej jej
... no, saj jaz tudi ne :P
Ampak to pa je neka konkretna stran 350Z fanov, currently active users 426glej glej glej, še VaLe350z je aktiven :P
No, tukaj pa bi skoraj mogo vse zvedet o tem avtiču VaLe.
Ta forum že čekiram dolgo dolgo in vem vse kaj se v Ameriki dogaja o 350z![]()
Pa tudi za Nemčijo![]()
Pa glede na moje veselje... vse to sem že videl... kažem pa vam, da se še lahko kdo zraven mene slini
Po forumu brska: mevden in 9 gostov