Lahko pa da je ujel Infiniti ravno 2 ki sta se pokvarila od treh...in 3-je od recimo 50 prodanih ni tko hudo...ampak kdo ve

Slide je napisal/-a:Res je, lahko da je bil to le eden od mnogih ki so se pokvarli...
Lahko pa da je ujel Infiniti ravno 2 ki sta se pokvarila od treh...in 3-je od recimo 50 prodanih ni tko hudo...ampak kdo ve
PureTNT je napisal/-a:Kar se tiče 500 KM; če kupim avtomobil za 90.000 evrov s tolikšno oglaševano močjo motorja, mi je vseeno za tisti liter ali dva razlike (več je ni) v porabi. Ne mešaj voznikov M5 z vozniki 530d. Sicer popolnoma razumem tvoj pogled glede uporabe vseh konj, ampak dejstvo je, da motor po defaultu teče na 400 KM, ker je vzdržljivost preračunana na to vrednost. Pri stalni moči 500 KM motor ne bi zdržal dolgo.
PureTNT je napisal/-a:Podatek o nevzdržljivosti imam od nekoga, ki se je udeležil testa v Monzi, ko je motor med vožnjo preprosto razgnalo. Seveda lahko na tem mestu ugovarjaš, da so zahteve na progi bolj zahtevne kot na odprti cesti, vendar mora avto tak napor zdržat. Ne vem zakaj ni razneslo nobenega od 997ic, ko so jih testirali v Estorilu? Ali morda katerega od Gallardov, ki je bil tako na široko promoviran ob svoji pojavi na trgu? Da ne bo pomote, avtomobili v Monzi so bili vzdrževani brez napake.
Vsekakor se strinjam s tem, da M5 ne tekmuje s športnimi avtomobili, vendar izjave pred in ob lansiranju tega modela tega pač ne pokažejo.
RR je napisal/-a:Hmmmmmm, jaz bi počasi dvomil v vaše sposobnosti ocenjevanja avtomobilov
Me prav zanima kaka j***a vozte.....oz. pardon super športnike, da vse veste o tako dobrih avtomobilih![]()
Ne vem zakaj ni dobil Rossi, ko je vozil Jordana po pisti Ferrarija, saj je vendar Italijan, a dobil je novo M5......torej zakaj če je tak skret? :P
Pure TNT : BMW ne zna naredit motorja- nimaš pojma kaj govoriš ....
Lp
RR je napisal/-a:Hmmmmmm, jaz bi počasi dvomil v vaše sposobnosti ocenjevanja avtomobilov
Me prav zanima kaka j***a vozte.....oz. pardon super športnike, da vse veste o tako dobrih avtomobilih![]()
Ne vem zakaj ni dobil Rossi, ko je vozil Jordana po pisti Ferrarija, saj je vendar Italijan, a dobil je novo M5......torej zakaj če je tak skret? :P
Lp
PureTNT je napisal/-a:RR je napisal/-a:Hmmmmmm, jaz bi počasi dvomil v vaše sposobnosti ocenjevanja avtomobilov
Lp
Daj RR, ne pametuj o stvareh, o katerih nimaš pojma. To, da BMW ne zna naredit motorja je že dokazano dejstvo, ne špekulacija. Drugače pa ima Rossi za zabavo druge igračke, ne M5.
Nixxon:
Kar se tiče pomagal je tako, da avta z vklopljenimi pomagali ponavadi ni užitek vozit, ker se konstantno vmešavajo v vodenje avtomobila, (izjema je Ferrari F430, ki ima nastavljiv nivo pomagal in pa Porschejev PSM, ki omogoča delen izklop), brez njih pa je vožnja res užitek, ampak se pojavi problem obvladljivosti vozila. 500 KM na zadnji pogon z dokaj ozkimi gumami, v limuzini, ki tehta prek 1,8 tone, pač ni v domeni sposobnosti povprečnega voznika. Že če preizkusiš osnovno Carrero s 320 KM, 1,3 tone in izklopljenimi pomagali, zna biti dovolj težko.
Kar se tiče elektronike je ta trenutno velik problem pri BMW, vendar verjamem, da bodo probleme kmalu uredili.
Tista ideja za štromarja ni slaba, ampak imam občutek da če bom karkoli sam prevezal v avtomobilu z I-drive, bo avto samo še za odpad (se opravičujem, za na servis).
PureTNT je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Res je, lahko da je bil to le eden od mnogih ki so se pokvarli...
Novi BMWji imajo hude probleme z elektroniko, tako da to ni osamljen primer. Najhuje kar sem slišal do sedaj je bil izklop motorja pri nekaj nad 200 km/h v BMW 545. Seveda si lahko zamisliš, kako izgleda ustavitev avtomobila brez delujočega volana in zavor pri tej hitrosti...
Ledo je napisal/-a:Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
Pa če vam že gre tota 'elektronika' tok na živce-obstajajo tudi avti za vas-fiat panda,stoenka,kakšen dober fiček-tu se pa nerabite sekirat da vam ABS al pa kej podobnega zašteka oziroma se isklopi med vožnjo....
Ledo je napisal/-a:Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
Pa če vam že gre tota 'elektronika' tok na živce-obstajajo tudi avti za vas-fiat panda,stoenka,kakšen dober fiček-tu se pa nerabite sekirat da vam ABS al pa kej podobnega zašteka oziroma se isklopi med vožnjo....
TheCjen je napisal/-a:Ledo je napisal/-a:Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
Podpis!
Lp. TheCjen
RR je napisal/-a:TheCjen je napisal/-a:Ledo je napisal/-a:Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
Podpis!
Lp. TheCjen
Podpis!
PureTNT: še vedno ne veš kaj govoriš.....
s_mande je napisal/-a:Ja zakaj?Saj je pa gospod vse vednez,naj nam se napise oziroma pove kaj koristnega!Saj zdi se mi da je on strokovnjak?Kje pa je zdaj?
Nocem se jaz komu zameriti ali spodbuditi prepiranja tu na forumu sam clovek ocitno pretirava...
Daj lepo te prosim!!! Ti si pa res strokovnjak na tem podrocju,res vse cestitke!!! Rabijo enege takega zdaj na severu,da jim uredi to elektroniko!!! Ker so ze BMW-jovci ze cisto obupani in bojo najvrjetneje morali ukiniti proizvodnjo!!!
Ti sploh ves kaksen dobicek si so ustvarilil leto in lani!!!OCITNO NEVES!!!
VES KAJ "FOTRAJ" KOGA DRUGEGA Z TEMI PODATKI JAZ SEM IMEL GLIHKAR DOBRO KOSILO!!!
Nocem vzbuditi prepiranja tu na forumu sam to me pa resnicno dvigne!!!Ostalim se opravicujem za grde besede!!!
Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
Pa če vam že gre tota 'elektronika' tok na živce-obstajajo tudi avti za vas-fiat panda,stoenka,kakšen dober fiček-tu se pa nerabite sekirat da vam ABS al pa kej podobnega zašteka oziroma se isklopi med vožnjo ....
TO CARE!!!
BMW je avto in pika!!! Jaz sam nisem vozil ne M5 ali M3,sem pa vozli 325i,53Od...pa povem iz lastnih izkusenj da nemci dobr vedo kaj delajo!!!In da se ze BMW 325i kosa z velik avtomobilov,kot na regionalni cesti ,kot na avto cesti!!!Da ne govorim o 530d kaksen avto je(koncan res ni nevem kaj,ampak 230km/h jese vedno velik-poraba trenutna od 8.6 do 9.8l/100km)!!!Ampak NAFTE!!! Drugace je poraba celo malce nizja!!!Avto je pa res dober,kvaliteta,udobje,varnost in se zelo prijetno pocutis za volanom!!!TAKO DA NOVI M6 JE HUD AVTO!!!Alfa se dolgo nebo naredila kaj takega!!!
Tako da tisti ki niste izkusili,ali videli ne govorite nekaterih stvari na pamet!!!Se nocem hvaliti in to niti najmanj moj namen!!!Sam pa ne govorim stvari ki jih nisem videl,dozivel!!!Lep vecer zelim se naprej!!!
Slide je napisal/-a:PureTNT je napisal/-a:RR je napisal/-a:Hmmmmmm, jaz bi počasi dvomil v vaše sposobnosti ocenjevanja avtomobilov
Lp
Daj RR, ne pametuj o stvareh, o katerih nimaš pojma. To, da BMW ne zna naredit motorja je že dokazano dejstvo, ne špekulacija. Drugače pa ima Rossi za zabavo druge igračke, ne M5.
Nixxon:
Kar se tiče pomagal je tako, da avta z vklopljenimi pomagali ponavadi ni užitek vozit, ker se konstantno vmešavajo v vodenje avtomobila, (izjema je Ferrari F430, ki ima nastavljiv nivo pomagal in pa Porschejev PSM, ki omogoča delen izklop), brez njih pa je vožnja res užitek, ampak se pojavi problem obvladljivosti vozila. 500 KM na zadnji pogon z dokaj ozkimi gumami, v limuzini, ki tehta prek 1,8 tone, pač ni v domeni sposobnosti povprečnega voznika. Že če preizkusiš osnovno Carrero s 320 KM, 1,3 tone in izklopljenimi pomagali, zna biti dovolj težko.
Kar se tiče elektronike je ta trenutno velik problem pri BMW, vendar verjamem, da bodo probleme kmalu uredili.
Tista ideja za štromarja ni slaba, ampak imam občutek da če bom karkoli sam prevezal v avtomobilu z I-drive, bo avto samo še za odpad (se opravičujem, za na servis).
Tudi BMW ponuja delni odklop s kratkim pritiskom na gumb, s 5sekundnim tiščanjem pa popolnega, M5 pa mislim da ima še nekaj vmesnih modusov, ki jih nastavljaš v Idriveu(nisem še uspel zelo zelo natančno prebrat Sport Auto s supertestom(preganjanje po Nurburgringu je preživel...ni eksplodiral...brez nadzora)
Pa testniki so ga zelo zelo pohvalili glede voznosti, kljub moči na samo zadnja kolesa...niso vse samo gole številke in ni to več tako kot včasih, ko je 110 konjev pri Manti GT-E vrtelo v prazno kolesa v drugi in si lahko na vsakem ovinku pometal z zadkom...sej se napredek na podvozjih in gumah ni ustavil medtem ko je šel motorni napredek naprej, se strinjaš?
Zakaj pa BMW ne zna naredit motorja? M3...3,2 motor, 343 konjev...mislim da je to eden vrhunskih dosežkov! Sploh zato ker avto niti najmanj ni mrtev pri nizkih vrtljajih...(ja, imel je hibo, ampak ne zaradi zgrešenega motorja, ampak zgolj zaradi slabo oblikovanega karterja, kar je bilo popravljeno z vgradnjo prekatov...ampak mislim da to ne pomeni da je motor slab!!!)
Tudi prejšnji M3 3,2 prostornine in 321 konjev še zdaleč ni mačji kašelj itd.
Poleg tega mirnosti kot jo dosegajo njihovi vrstni šestvaljniki ne dosega nihče, ravno tako dosegajo "civilni" modeli zavidljive kilometrske številke![]()
Lahko pa bolje argumentiraš svojo izjavo!
s_mande je napisal/-a:Ledo je napisal/-a:Vsi Looserji ko govorite kej proti BMW(ni vredu to, ni vredu ono) kok vas je furalo kako M3,M5....
TO CARE!!!![]()
BMW je avto in pika!!! Jaz sam nisem vozil ne M5 ali M3,sem pa vozli 325i,53Od...pa povem iz lastnih izkusenj da nemci dobr vedo kaj delajo!!!In da se ze BMW 325i kosa z velik avtomobilov,kot na regionalni cesti ,kot na avto cesti!!!Da ne govorim o 530d kaksen avto je(koncan res ni nevem kaj,ampak 230km/h jese vedno velik-poraba trenutna od 8.6 do 9.8l/100km)!!!Ampak NAFTE!!! Drugace je poraba celo malce nizja!!!Avto je pa res dober,kvaliteta,udobje,varnost in se zelo prijetno pocutis za volanom!!!TAKO DA NOVI M6 JE HUD AVTO!!!Alfa se dolgo nebo naredila kaj takega!!!
Tako da tisti ki niste izkusili,ali videli ne govorite nekaterih stvari na pamet!!!Se nocem hvaliti in to niti najmanj moj namen!!!Sam pa ne govorim stvari ki jih nisem videl,dozivel!!!Lep vecer zelim se naprej!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov