Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne jul 24, 2005 10:09 am

Potem naj bi bile to uradne slike?

V Am so namreč že bili na uradni predstavitvi, že poslikali zadevo, potem pa so jim prepovedali objavo slik do 1. avgusta. Me prav zanima komu so "ušle" te slike na net, če pa so vsi novinarji dobili prepoved.

Hja Civic. V bistvu ni tako slab, glede na to da odstopa od japonskega povprečja kar precej, samo nisem pa vedu, da so v modi spet te gromozanske luči čez celo sirino avta. IN to celo spredaj( al kaj za en hudič je tisto). Zame obup. :? Zadnja šipa je preceeej položna, pa tud zadi je preveč elemntov nametanih na avto. :? Zadnja vrata pa so si že ogledali pri Alfi.

No, bomo počakali na videnje na cesti...
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Ne jul 24, 2005 10:23 am

Odspredi je uredi, ozadi pa :nae

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne jul 24, 2005 5:58 pm

evo, to so kao uradne slikice.... notranjost me je v bistvu kr prijetno presenetla :tomidelej: za zunanjost bom pa kr vstrajal pri "Blakeovih 7" dizajnu.. . leta mu e bodo naklonjena! škoda, ker osnovna silhueta sploh ni napačna. sam svašta so nametali na njo:

Slika
Slika
Slika
Slika

še studijske fotke:
Slika
Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne jul 24, 2005 6:24 pm

Kakašna notranjost :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne jul 24, 2005 6:44 pm

ma notranjost seka, verjemi mi 8) ! zarad farb in digitalnih instrumentv ma malo "Hi-Fi s tavžnt led diodami" feeling, drugače je pa zelo dobro narejena in premišljna! dizajn je ravno pravo razmerje med futurizmom in minimalizmom. meni zgleda ko SAAB na steroidih! :P :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne jul 24, 2005 6:44 pm

full lepa notranjost, samo zadaj mi ne sede, ker je previsok.

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Doc_ Ne jul 24, 2005 6:46 pm

splash je napisal/-a:full lepa notranjost, samo zadaj mi ne sede, ker je previsok.

Tud meni ni ušeč ozadi, samo odspredi je šekar :D

Motorji :!: :?: :roll:

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic Ne jul 24, 2005 6:54 pm

Notranjost je pa NORA!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne jul 24, 2005 7:38 pm

men je pa še najgrši spredi- se ga bo treba kr navadt
zadi je zanimiv
stranska linija mi je ql
notranjost je pa res nora
lp

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne jul 24, 2005 8:12 pm

Pa kaj ste vsi slepi ?
Notranjost sploh ni fotka ampak zgleda kot iz kakšne igrce.

Spredaj prebavlivo zadaj :?: Lanos :?:
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Ne jul 24, 2005 8:29 pm

Samo, je pa res nadvse zanimiv, neki totalno novega, agresivnega in družinskega. Edino, česar se bojim, je pa občutek, da so s steroidi malo pretiravali.

Me pa zanima, koliko bo ta armaturka uporabna. Zdi se mi malce odmaknjena. Ne vem, gre za zelo začetne občutke.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
FireSTORM
Poznavalec foruma

Kraj: Murska Sobota

Napisal/-a FireSTORM Ne jul 24, 2005 8:36 pm

meni sploh ni všeč :roll:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne jul 24, 2005 8:53 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Me pa zanima, koliko bo ta armaturka uporabna. Zdi se mi malce odmaknjena. Ne vem, gre za zelo začetne občutke.

jep, bi znal met prav. ta armatura s strani zgleda zelo štengasto in se bojim, da od blagega SAABovskega občutka ostane sam še mat farba :P .

ampak mislim, da je Honda vendarle preveč iskušena fabrika, da bi ga biksala z ergonomijo armature. me pa bolj skrbi vidljivost teh digitalnih božičnih jelk in čudes. predvsem pa tistega "nevidnega" zaslona, desno od brzinomera. hvala bogu da se tam prikazujejo sam podatki za radio, klimo, uro, pa taka j***a... sonce je žlehna stvar in take prikazovalnike zelo rado poje. al pa svetijo ko zmešani, tak ,da je vse skup že anoying....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne jul 24, 2005 9:18 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:Samo, je pa res nadvse zanimiv, neki totalno novega, agresivnega in družinskega. Edino, česar se bojim, je pa občutek, da so s steroidi malo pretiravali.

:P tudi tu se načeloma lako strinjam... avto zgleda far out glede na konkurenco. lahko bi pa žlehnarli... steklena maska od luči do luči... že blo, na Citroenu SM; zadnja vrata, predvsem kljuka, Alfa 147; zadek res jako Lanos pa tudi zadnje luči so blago na Alfin SZ (lampe v liniji čez cel avto pa to...)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po jul 25, 2005 10:45 am

motorizacija:

Slika
Slika

Specifications for the 1.8 i-VTEC engine

Engine type and number of cylinders
Water-cooled in-line 4-cylinder
Displacement ( cc )
1,798
Bore x Stroke (mm)
81 x 87.3
Max. Output (kW [PS]/rpm)
103 [140]/6.300
Max. Torque (Nm [kgm]/rpm)
174 [17.7]/4.300
Compression Ratio
10.5

kar lepo! bo veselje vozit :tomidelej:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Napisal/-a INFINITI Po jul 25, 2005 12:45 pm

In kaj je super pri temu motorju? -Niti eden podatek me ni ravno fasciniral...drugače pa ja našelk sem nekaj kar mi je dejansko všeč na avtu; stranske kljuke vrat hahaha. Jeboga kok je grd - zgleda ko nek Transformers robotek iz nočne more
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Vuso
Stalni uporabnik

Kraj: Lj

Napisal/-a Vuso To jul 26, 2005 1:28 am

Transformers robotek iz nočne more :D good one
Sam če pa ta avto ni riž potem pa ne vem kaj je.Ok odzunaj ne morem rečti da je grd.no mal se moram zadržat.no ja v bistvu je grd u božje rože.ampak ok, verjetno se bom navadil.ponavadi je citroen bil neka futuro varianta kar se oblike tiče amapk tlele so pa riževci pojedli vse nove renoje,citroene in bangla skupaj.kdo za hudiča bo kupil to skrpucalo?!!ok bočna linija se mi kar dopade(verjetno zaradi alfinih kljuk :P ).samo kakšen je pa notri.svašta majka rodi samo para neće.ena space shuttle varianta.sej nismo v nfsu.ma sploh se ne da z besedami povedat te katastrofe.priznam pa da imajo j***a, ker tazgale paketa pa že dolgo ne.1.8 vtec zajebana zadeva z 140 konji.kje je point??znotraj je kot nfsu, motor je pa šibkejši od prastarga 1.6vti :bonk res je da mi honde niso nikoli potegnile ampak so dobile nek sloves se mi zdi da prav zaradi vti-ja oz. motorja.ne vidim kje bodo izstopali.kar se izgleda tiče so v kameni dobi za italjani oz. francozi.čeprav imajo zelo različen stil.notranjost hond je obupna.kakovost izdelave je daleč za nemci.....motor je pa isti drek kot pri ostalih.mislim da s temle nimajo šans v evropi in bodo za eu trg malo preuredili zadevo
sploh si pa ne upam pomislit kakšne bodo ratale te honde , ko jih bo kdo postajlal :shock:

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner To jul 26, 2005 6:37 am

Res je da so povzeli veliko oblikovalskih elementov oz. detajlov pri različnih evropskih firmah... ampak če imajo slike tega avta toliko nasprotujočih se mnenj (no ja - več negativnih kot pozitivnih) pomeni da so šli hondaši kork naprej, nardil so torej avto ki ni kopiran kot celota (npr. kot accord - alfa 165). A je avto lep ali ne je drugo vprašanje, na slikah zleda zelo visok, kljub temu mislm da je to samo optična iluzija ker ima tako majhna stranska stekla. za nos lahko rečem da jim je zelo uspel, zadek bi pa raje videl na cesti (zaenkrat se vzdržim komentarjev :)

trenutno še te oblike ne "razumemo"... čez deset let bo pa vsak hotu imet takšno rabljeno hondico, ker bo to očitno prvi v vrsti space avtomobilov in mislm da bo to civicova posebnost!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Če jul 28, 2005 5:14 pm

bah... kaj rečt? ... mi ni in ni... kaj češ!? upam da vam je... verjetno je pa itak ne bomo vidli, ker mislim, da je to coupe za amerikance:

Slika
Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Če jul 28, 2005 5:58 pm

Mene spominja na Lacettija :jao: :jao:

Slika

Slika