Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond To mar 22, 2005 6:08 pm

Sem gledu na uradni strani, kar se tiče cen se mi zdijo kr vredu...sploh ni tok drag če se že hvaljo da ga čjo ob bok Mrcedesa C postavt....
Me pa full moti podhranjenost motorjev...mormo vedt da je gajba kr velka 1.6 absolutno ne paše v tak avto...TDI 140 je zame osebno pršvoh pa čudm se zakaj niso dal v štartu 2.0 FSI 200KM....kar se tiče motorjev so me razočaral....

Sam izgled spredi je hud stranska linija tud, dinole mal ozko deluje....zadnji konec pa mi ne sede glih najbolj, ne moti me da se konča visoko ampak optično zgleda ozek...

Nisem ga še pelov ampak se bom ozru za kkšnim drugim modelom iz koncerna....

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To mar 22, 2005 8:03 pm

Janez Blond je napisal/-a:Sem gledu na uradni strani, kar se tiče cen se mi zdijo kr vredu...sploh ni tok drag če se že hvaljo da ga čjo ob bok Mrcedesa C postavt....
Me pa full moti podhranjenost motorjev...mormo vedt da je gajba kr velka 1.6 absolutno ne paše v tak avto...TDI 140 je zame osebno pršvoh pa čudm se zakaj niso dal v štartu 2.0 FSI 200KM....kar se tiče motorjev so me razočaral....

Sam izgled spredi je hud stranska linija tud, dinole mal ozko deluje....zadnji konec pa mi ne sede glih najbolj, ne moti me da se konča visoko ampak optično zgleda ozek...

Nisem ga še pelov ampak se bom ozru za kkšnim drugim modelom iz koncerna....

Janez Blond, ti si res blond. Če ti je 140 konjčkov pač premalo, si boš privoščil pasata z 200 konjčki, saj ga tudi dobiš v štacuni. Po mojem mnenju je za tak avto že 100 konjev več kot dovolj.

LP,
Joie de Vivre

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To mar 22, 2005 8:11 pm

Danes sem ga vidu na cesti. V splošnem ni slab, še vedno pa od spredaj preveč podoben Audiju, zadaj pa Chevrolet Monte-carlu.
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To mar 22, 2005 8:42 pm

Janez Blond je napisal/-a:...2.0 FSI 200KM...

2.0 T FSI 200KM :pivo
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
leoncupra
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana - Koseze

Napisal/-a leoncupra To mar 22, 2005 9:02 pm

mah 100 konjev nima kej iskat u passatu.....se 150 konjev je za passata premalo oz se kr dovolj :P 200 je pa ze uredu hehe
Slika
Black Magic Beeza FR

Uporabniški avatar
mistervegas
Uporabnik

Kraj: Ptuj, okolica

Napisal/-a mistervegas Pe mar 25, 2005 7:39 pm

zdaj glih so kazali na poptav da ga je slovenec nariso, nice

Uporabniški avatar
Zzooommm
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Zzooommm Pe mar 25, 2005 7:51 pm

mistervegas je napisal/-a:zdaj glih so kazali na poptav da ga je slovenec nariso, nice

Dada :D

Uporabniški avatar
Sportivo
Poznavalec foruma

Kraj: Cerkno

Napisal/-a Sportivo Pe mar 25, 2005 7:56 pm

Sem ga zadnjič vidu in morm rečt da kr lep :-P

Uporabniški avatar
For
Poznavalec foruma

Napisal/-a For Pe mar 25, 2005 8:02 pm

Nixxon je napisal/-a:Danes sem ga vidu na cesti. V splošnem ni slab, še vedno pa od spredaj preveč podoben Audiju, zadaj pa Chevrolet Monte-carlu.

A se že prodaja v Sloveniji....prej sem nekaj ujel na POPtv pa ne vem kje se je to dogajalo.
Robert Lešnik je govoril z Ališičem, samo nisem ujel od začetka....

Uporabniški avatar
salesky
Poznavalec foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a salesky Pe mar 25, 2005 8:11 pm

Danes sm ga vidu v Novi Gorici na enmu parkingu pred trgovino VW-jew
The MAN

Uporabniški avatar
MALIJOHN
Novinec

Napisal/-a MALIJOHN Pe apr 01, 2005 8:21 pm

Dons sm bil na avtodelti k so mel predtavitev passata pa vam povem da mu slike res krivico delajo. V živo je dost lepši kot na slikah. Testni je bil čren pa lahk rečem da je kar lep. Čeprav so tiste slike ki so ble kao predvidevanja kak bo dost lepše in tazga bi moral narest pa bi bil zihr najlepši avto v svojem razredu. Notranjost je fuuuuuul huda. Sam mi še zmer nekak ne potegne :roll:

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne apr 10, 2005 9:59 pm

Vozil sem TDi 140, pa je mel probleme s turbino.......turbo pozno odgovarja(ena sekunda "pinga" mislim da je), pa luknja je tako velika da se lahko cloveka not zakoplje.... Pa najvecji navor, po obcutku, ga doseze kakih 1000 rpm nad tovarniskim podatkom(1750)... Potegne pa, ampak skoda da tudi pri pospesevanju ko vstavis visjo brzino moras cakat da turbo dobi "obrate". Verjetno ko se bo vlaufal in bolje segrel bo boljse..
Za ga vzgat se vstavi not kljuc in se ga potisne not....
Za rocno pa ima tipko.
Pricakujem bombardiranje na mene po mojih kritikah na elasticnost tdi-ja
:roll:
lp
Zadnjič spremenil Blinder, dne Sr maj 11, 2005 7:29 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne apr 17, 2005 10:38 pm

sem se tudi jaz vsedu not. slike mu res delajo krivico, kar se oblike tiče... zgleda manjši kot stari (je biu tud črn, pa že farba nejkej nardi ampak vseeno) in armatura je zanimiva za "by the book und manual" nemce. ampak, materiali so se mi zdeli pa malo pod kvaliteto. sej niso slabi, sam sem pa več pričakoval....
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 18, 2005 10:49 am

Sem tudi jaz sedel v njem in morem reči, da je res prepričljiv. Tudi materiali so se mi zdeli kul. Kaj te je motilo, Drugmirko? Meni je predvsem všeč visoka bočna linija, ki sem jo opazil že pri Golfu. Daje tak močen občutek protekcije....

Poleg tega se lepo sedi tudi zadaj in prtljažnik je HUUUGE!

Prepričljiv ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po apr 18, 2005 11:16 am

Lep pozdrav!

Kar se tice novega PASSATA sem res navdusen,meni avto zelo vsec,znotraj zelo dober obcutek,v zivo je armaturka veliko lepsa kot na slikah,kot tudi sam avto.Ce bi imel denar in bi si kupuval nekaj v tem razredu je velika verjetnost da bi se odlocil zanj.

Pa se nekaj slik bom prispeval(stare so nekaj dni)sem bil prav v VW tovarni v Emden-u.Sem pa mal poslikal z telofonom zato se opravicujem za kakovost slik.Videl sem pa zelo veliko zanimivih stvari...

No obljubljene slikice:

Novi PASSAT;se enkrat se opravicujem za kvaliteto pa slikano je iz tovarnjaka.Drugace tam sploh ne smes slikati. :!:

http://www.mobisux.com/album/showphoto. ... =2&cat=500

Na poti iz tovarne,novi in se stara oblika PASSATA:

In se dame in gospodje novi PASSAT karavnska razlicica,zal v preobleki,sem ga hotel slikati tudi brez pa me je videl en gospod tam pa me je nakregal. :P

Upam da so vam slike vsec.Sem bil tudi v luki kjer vozijo z ladjami iz JAPAN-a NISSAN 350Z(sem jih videl ene par sto skupaj parkiranih :shock: ,tudi BMW X5,Ferrari...,imam slike ce koga zanimajo!) ;)

Lep dan vam zelim se naprej!s_mande
Zadnjič spremenil s_mande, dne To apr 19, 2005 4:17 pm, skupaj popravljeno 5 krat.

Uporabniški avatar
Fluid
Uporabnik

Kraj: bled

Napisal/-a Fluid Po apr 18, 2005 11:22 am

ful je lep, uzadno sm ga vidu v city parku- je biu razstavljen 8) notranjost je tud huda

lp

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Po apr 18, 2005 11:30 am

s_mande: Zakon! Zakaj nisi slikal še brez brez kamuflaže. To bi bila še ena svetovna premiera prek spletnih forumov :shock:

Hvala za fotografije. Kako pa si prišel v tovarno? Če ni skrivnost seveda.

Objavljam fotografije še pod temo od Varianta.

Če se ne motim gre za prvi ekskluzivni spyshot na našem forumu ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po apr 18, 2005 11:36 am

don CONSIGLIO je napisal/-a:s_mande: Zakon! Zakaj nisi slikal še brez brez kamuflaže. To bi bila še ena svetovna premiera prek spletnih forumov :shock:

Hvala za fotografije. Kako pa si prišel v tovarno? Če ni skrivnost seveda.

Objavljam fotografije še pod temo od Varianta.

Če se ne motim gre za prvi ekskluzivni spyshot na našem forumu ;)

LP,
don CONSIGLIO

Sploh ni problem pa ni se treba zahvaljevati,to je bila malenkost.Izadala pa me ja baterija na NOKIA 6230,pa ko sem bil prav v tovarni sem videl PASSATA karavana pa sem ga hotel poslikati pa me je en gospd tam videl pa me je malo nakregal in rekel a se to nesme delati.Pocutil sem se kot en paparac. :P Bil sem pa to v EMDEN-u pa n Nemciji.Zadnjc sem bil pa v HANOVRU pravtako v tpovarni VW kjer sestavljajo Multivane. :___o

Glej sem poklicni voznik.Normalno da sem bil v tovarni ce sem jim peljal robico da bodo imel kaj sestavljat.(sedezne prevleke).

Te dni grem nekam na pot.Mogoce bo kaj slik... ;)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Po apr 18, 2005 3:38 pm

mande RULES!

to so mislim da prve 100% Passat karavan slikice kar sem jih vidu! a se jih sme uz ponosno ti ime naselit po netu al te bo zarad tega, ko naslednjič prideš k njim v fabriko, kak gestapo zgromu?? 8)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist Po apr 18, 2005 3:50 pm

Sam sem ga vozil en vikend. Sicer je 1.6 FSI premalo za tak avto, kljub vsemu pa je bil splošni vtis fenomenalen...

http://brummm.moj-album.com/album/275866/
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 12 gostov