Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Pe feb 25, 2005 5:04 pm

Žune je napisal/-a:Take Audi je bomba. Nekaj najlepšega kar sem kdaj videl v avtomobilski industriji.

Kar se tiče primerjav se mi zdijo res brezvezne. K otroc ja un je pa hitrejši, un ma pa take gume, ja un ma pa tm pogon pa gre pol bolj naravnost aj prov,... :roll: Pospeški, lega v ovinkih, udobje, druge stvari vse to je subjektivno. Tega ne more noben objektivno ocent. Tudi, če en avto drugega nažge 0-100 ali 0-200 km/h to ni merilo, da je boljši. Vsak zase ve, kaj mu najbolj ustreza in kaj ne. En hoče, da je avto prliman na cesto, en hoče da gre čim lažji počez, spet tretji hoče, da je čim hitrejši naravnost za drag itd. Skratka te primerjave so brezvezne in ne vodijo nikamor razen v zaklep tem.

Lp!

P.S. Don good work pa samo strogo naprej! :pivo

Bomba...podpis :clapclap
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Ne feb 27, 2005 9:29 pm

Jao HyundaiGTi.Ne govori o armaturi Audiji če še nisi sedel v njem. Na prvi pogled res niso tako izstopajoče kot recimo BMW ali Alfa(v nobenem od teh še nisem več časa presedel, sem pa v Audijih kar precej), vendar pa se pokažejo prednosti po uporabnosti preprostosti in tako naprej. Ko se usedeš v Audija takoj veš kje je kaj, vse je logično in pri roki. Da ne govorim o izredni usklajenosti brav ponoči in kontrastu med njimi.

RS4? Ufffff. Takoj zdej bi ga mel, pa če bi kasnej tut pol plače za bencin dal.
Slika

Uporabniški avatar
exclusive
Novinec

Napisal/-a exclusive To mar 01, 2005 10:48 pm

ŽENEVA:

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul To mar 01, 2005 11:14 pm

kako grdo šlivo so dal zraven tko lepga avta :?

ferrari red :?: :lol: saj se komaj zadnje lučke vidi :D

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr mar 02, 2005 2:54 pm

ŽENEVA:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika[/img]
Če je ravno, ni zabavno.

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 02, 2005 2:58 pm

Audi droga,
pa še legalna je do 130 km/h
:twisted:

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Sr mar 02, 2005 3:20 pm

Janez Blond je napisal/-a:Audi droga,

hehe
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr mar 02, 2005 4:24 pm

Zakaj se vam zdi da nima primerjave? Me zanima ce bo na dirkaliscih z 150 konji več koncno hitrejsi od Mitsubishija pa Subaruja (pomoje da ne), pa ksn volvo s60r bi mu lahko bil nevaren... Se pa strinjam da se ne more primerjati po ceni (2,5krat vecja) za katero ne vidim razloga... Ma vec opreme to nedvomno samo 2,5krat višja cena? Verjamem da mi bo vsak povprecen uporabnik foruma razlozil da on z svojimi turbosenzibilnimi tipali obcuti kvaliteto nemške plastike (ki je ista v audijih kot v vw...) in uporabljenih materialov ampak jst se raj zanasam na podatke o kakovosti in pokvarljivosti razlicnih virov iz tujine. :D Aja mogoce lezi odgovor za visoko ceno v novi audijevi reklami in izumu..
Revolucionarni novi bencinski motorji z direktnim vbrizgom... prednost je v tehniki... :twisted:

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr mar 02, 2005 9:16 pm

HajdukS je napisal/-a:Zakaj se vam zdi da nima primerjave? Me zanima ce bo na dirkaliscih z 150 konji več koncno hitrejsi od Mitsubishija pa Subaruja (pomoje da ne), pa ksn volvo s60r bi mu lahko bil nevaren... Se pa strinjam da se ne more primerjati po ceni (2,5krat vecja) za katero ne vidim razloga... Ma vec opreme to nedvomno samo 2,5krat višja cena? Verjamem da mi bo vsak povprecen uporabnik foruma razlozil da on z svojimi turbosenzibilnimi tipali obcuti kvaliteto nemške plastike (ki je ista v audijih kot v vw...) in uporabljenih materialov ampak jst se raj zanasam na podatke o kakovosti in pokvarljivosti razlicnih virov iz tujine. :D Aja mogoce lezi odgovor za visoko ceno v novi audijevi reklami in izumu..
Revolucionarni novi bencinski motorji z direktnim vbrizgom... prednost je v tehniki... :twisted:

Sej dobr da ga nisi primerju z še s kajenom al kej podobnim. Ja leti isto kokr kkšen S60, sam če bi ju pa naprimer na Vršič spustl bi bla S60-ka komi mim jezera k bi bil RS4 na vrhu.
Pa LP

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ Sr mar 02, 2005 10:09 pm

skyliner je napisal/-a:
Janez Blond je napisal/-a:Audi droga,

hehe

Odvisno kje :P ma se popolnoma strinjam ;)

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr mar 02, 2005 10:34 pm

HajdukS je napisal/-a:Zakaj se vam zdi da nima primerjave? Me zanima ce bo na dirkaliscih z 150 konji več koncno hitrejsi od Mitsubishija pa Subaruja (pomoje da ne), pa ksn volvo s60r bi mu lahko bil nevaren... Se pa strinjam da se ne more primerjati po ceni (2,5krat vecja) za katero ne vidim razloga... Ma vec opreme to nedvomno samo 2,5krat višja cena? Verjamem da mi bo vsak povprecen uporabnik foruma razlozil da on z svojimi turbosenzibilnimi tipali obcuti kvaliteto nemške plastike (ki je ista v audijih kot v vw...) in uporabljenih materialov ampak jst se raj zanasam na podatke o kakovosti in pokvarljivosti razlicnih virov iz tujine. :D Aja mogoce lezi odgovor za visoko ceno v novi audijevi reklami in izumu..

S60R na dirkališču ni pokazal nikoli ne vem kakšnega talenta...Usedi se enkrat v EVO ali STi in v takšnega Audija, pa ti bo jasno kako in kaj je z materiali in opremljenostjo, sam sem takšno Imprezo celo vozil in sem bil navdušen, ampak notranjost se pa res lahko skrije, tako da prosim ne v prazno strelat tle! Probaj, pa pol govori! In očitno še nisi presedel več časa v Audiju, če trdiš da je kvaliteta oziroma plastika enaka kot pri VW! Ti lahko iz prve roke in povsem nepristransko odgovorim, da ostro oko tudi pri VW opazi kje je razlika med njim in Audijem. Če nisi mahnjen na to, fajn zate, če pa si pa opaziš razliko. Na žalost ali pa na srečo, kakor koli se vzame.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr mar 02, 2005 10:51 pm

hja, še en avto se je pridružil na mojo sanjsko listo :D
Slika

ABT173
Nov uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a ABT173 Sr mar 02, 2005 11:30 pm

Jebes use,sam tale S4 trga,men je enkrat kolega reku,k sm audija kupu,da nebom su dol z audija in je meu prov.K pogledas obliko,pa armaturo,mogoce res sam se LCD fali,pa bi blo bomba,tko je pa hudooooooooooooo.Subaruju pa EVO VIII se mi nezdita primerljiva s tem,glede videza pa notranjosti,bol je prmerjava C AMG,al pa M3.
Uglavn kokr za koga,sam men seka avto.

LP

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Če mar 03, 2005 9:51 am

ABT173 je napisal/-a:Jebes use,sam tale S4 trga,men je enkrat kolega reku,k sm audija kupu,da nebom su dol z audija in je meu prov.K pogledas obliko,pa armaturo,mogoce res sam se LCD fali,pa bi blo bomba,tko je pa hudooooooooooooo.Subaruju pa EVO VIII se mi nezdita primerljiva s tem,glede videza pa notranjosti,bol je prmerjava C AMG,al pa M3.
Uglavn kokr za koga,sam men seka avto.

LP

Misliš RS4 :P :P :P :P
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če mar 03, 2005 5:15 pm

Slide ti me ocitno zlo dobr poznas, da ves v cem sem sedel in v cem ne... Se mi zdi da sm napisal veliko bolj objektivn post kot ti ki si razlozil vsem v cem jst nisem sedel in da ti ze ves kaj je kvalitetna plastika. (ce si to povedal samo da se malo pohvalis da si se peljal z imprezo kot se ene 200 ljudi tukaj, ti oprostim) :twisted:

Hotel sem samo povedat da nekateri locimo avte po namembnosti in osnovnimi lastnostmi (audi RS4, EVO 8, WRX, vsi 4dr saloon, 4x4, bolj sporten znacaj) in ne po znamki. Meni se zdi pac vecja razlika med coupe m3ko z zadnjim pogonom in audiem. Sem pa tudi napisal da je razlika tudi v ceni in opremljenosti, tko da malo argumentirajte zakaj je moj post neumen. :?

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Če mar 03, 2005 5:27 pm

kaj pa kej cena? a ve kdo?
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 03, 2005 6:25 pm

HajdukS je napisal/-a:Slide ti me ocitno zlo dobr poznas, da ves v cem sem sedel in v cem ne... Se mi zdi da sm napisal veliko bolj objektivn post kot ti ki si razlozil vsem v cem jst nisem sedel in da ti ze ves kaj je kvalitetna plastika. (ce si to povedal samo da se malo pohvalis da si se peljal z imprezo kot se ene 200 ljudi tukaj, ti oprostim) :twisted:

Hotel sem samo povedat da nekateri locimo avte po namembnosti in osnovnimi lastnostmi (audi RS4, EVO 8, WRX, vsi 4dr saloon, 4x4, bolj sporten znacaj) in ne po znamki. Meni se zdi pac vecja razlika med coupe m3ko z zadnjim pogonom in audiem. Sem pa tudi napisal da je razlika tudi v ceni in opremljenosti, tko da malo argumentirajte zakaj je moj post neumen. :?

S tem da sem jo peljal, sem hotel samo povedati da sem nad avtom navdušen, ter sem velik ljubitelj omenjenega avtomobila...da torej nimam razloga za blatenje... :roll:
Ampak kvaliteta materialov v notranjosti pa Audiju roko na srce ne seže do kolen...samo to...
Do sklepa, da očitno še nisi sedel v dobrem Audiju, sem prišel izključno na podlagi tvoje kritike na račun ocenjevanja materialov... morš bit hudo neobčutljiv da razlike ne opaziš. Legacy je povsem drug svet, ampak Impreza vs A4...:roll:
Nikjer pa nisem napisal da je post neumen...toliko.

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če mar 03, 2005 6:32 pm

Ta Audi je pa definitivno "DRKISH VARIANTISH".
Pomoje bi mel vsi mi forumovci, v primeru da bi mel take Audije, srečanja pred autošolam, k bi itak vsem v 1 uri plavci izpite pobral.

Je pa strup. Dejte ga še mal pošopat :P

lp

YOC 8)

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Če mar 03, 2005 6:34 pm

Glede plastike pa notranjosti, no ja Subaru ma res plastiko k VW in Audi pa tud BMW in ostali kulturni evropejci že dal časa poznajo zmes gume in plastike, ki je na otip mehka vendar s starostjo ne poka. Ni treba met neko hudo znanje o plastiki.

A ja pol sem pa zasledil da se primerja Imprezo pa RS4, lepo vas prosim, Impreza je malo boljši GTI pa ne tok po motorju ampak po legi, tu pa kar dvomim da je boljša OD RS 4, tako da bi me samo prepričali v živo....

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če mar 03, 2005 6:46 pm

Janez Blond je napisal/-a:Glede plastike pa notranjosti, no ja Subaru ma res plastiko k VW in Audi pa tud BMW in ostali kulturni evropejci že dal časa poznajo zmes gume in plastike, ki je na otip mehka vendar s starostjo ne poka. Ni treba met neko hudo znanje o plastiki.

A ja pol sem pa zasledil da se primerja Imprezo pa RS4, lepo vas prosim, Impreza je malo boljši GTI pa ne tok po motorju ampak po legi, tu pa kar dvomim da je boljša OD RS 4, tako da bi me samo prepričali v živo....

Sej sm reku...Legacy je druga zgodba in ne zaostaja za evropejci, Impreza pa ima notranjost razen sedežev in volana precej bolj ceneno, tako na videz(stvar okusa) kot na otip. Ne dvomim pa v to, da bo ob predstavitvi novega modela, tudi Impreza dobila armaturko na ravni Legacy-ja oz. evropejcev.
Sicer pa Hajduks, nisem mislil bit žaljiv s tem ko sem rekel da prvo vozi pol pa govori, ampak razlika je vidna...lahko pa bi napisal tud drugače, naprimer usedi se v novega Legacy-ja in Imprezo, pa boš tudi tam opazil veliko razliko.
Sicer pa
Slika
Slika
Slika
Jaz vidim razliko no...pa ne mislim popolnoma nič slabega s tem, ker tudi jaz avtomobile ločim po namembnosti in od Evo-ta ne pričakujem luksuznega razvajanja...ampak razlika je.

@Janez Blond, Impreza se po legi na cesti lahko primerja z RS4, to potrjujejo tako "številke" z dirkališč kot številni testi.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov