jorgeus je napisal/-a:M3 je napisal/-a:Cyrus je napisal/-a:In to sploh ni slabo.![]()
Že zdejšna Corsa mi je všeč, ta pa bo še malo bolj "športna" pa še tistih luči zadi na stebričkih upam, da ne bo več. Da se vsaj cena ne bi zvišala.
ma ni slabo ne, samo meni osebno gre to full na živce kot so še ibiza,altea,toledo....
zdaj tudi polo,golf... ful mi gre to na živce da so vsi isti, pa sprednje luči nove
serije3,x3,serije1.... še dobro da so pri bmw-ju drugačne oblike nosu
ja, in potem so vsi avtomobili enaki...zakaj pol ne dajo imen, naprimer: astra minimum, astra medium in astra sport, SUV ... (enako za seat in tako naprej). Lih zadnjic je jereb tarnal, kaj so zdej nardil s seatom. Stranke, redne, k so skoz seate kupovale, jim nova oblika ni vsec in ker imajo vsi modeli isto osnovo...jah, grejo h konkurenci. Isto se sedaj dogaja z oplom, da vw niti ne omenjam. A ni fora razlicnih modelov v razlicni ponudbi znotraj ene znamke? Na koncu bomo imel, ne vem, 20 znamk, in avte znotraj teh, k se bodo malenkostno razlikoval, ampak tega ne bos niti porajtal, dokler ne bos na znacki prebral, da gre za alteo in ne leona...(seveda bo j3ba, ce si bo kdo od teh omislil clean look... :P ) Verjetno posledica globalizacije, tako kot na vseh podorcjih: ozanje izbire...manj raznolikosti, vsi v isto uniformo...
Po moje to ni uniformiranje ampak strategija in to zelo dobra. Primer : novi leon mi ni všeč pa bom raj kupu golfa al pa škodo al pa audija.......isti koncern