Avto je preprosto prehud, da bi v njem brbotal dizel.

dunker je napisal/-a:Kolkor jaz vem, bo imela Brera v ponudbi tudi 2.4 JTDm dizel iz Alfe 159 z 200 konji in cirka 400 Nm navora, ampak jaz še vseeno ne vidim smisla v kupovanju te verzije.![]()
Avto je preprosto prehud, da bi v njem brbotal dizel.![]()
Dej ne s takimi. Če še ne veš ma Audi Diesel-sko mašino v LeMansu. In to 650 konjsko (el. omejeno)dunker je napisal/-a:Vem, da je z dizlom zmožna hitre vožnje, pravzaprav imam doma Alfin 2.4 JTD motor (176 konj, 385 Nm), tako da vem o čem govorim... Preprosto dizel ne paše v tako športen avto. Foter ga ima v 156 in se krasno pelje, navora je na odmet, ampak vseeno, dizel je dizel.![]()
Po mojem skromnem mnenju kupiš Alfo, še posebej pa Brero, estetsko mojstrovino s tako opevanim športnim srcem, za svoje srce, ne za razum... in v takem izrazito športnem, agresivnem avtu dizel nima mesta... 5000 RPM redline (govorim točno za ta motor)... baaah...![]()
Glede prostora v avtu te pa ne razumem najbolje? Če je 159 na meji, potem z Brero pač tvoj foter ne bo imel kaj početi.
Post Scriptum:
Dve izjavi Jeremyja Clarksona glede Brere:
- "This is the most beuatiful car that money can buy today."
- "There will also be a diesel version, for those people who think that Mona Lisa should have a moustache."
BMW Motorsport je napisal/-a:Dej ne s takimi. Če še ne veš ma Audi Diesel-sko mašino v LeMansu. In to 650 konjsko (el. omejeno)
rok46 je napisal/-a:men pa neče videa pokazat Sad stran ni možno prkazati...
m_z je napisal/-a:"splošno" mnenje okol Brere je da je predraga za tist kar ponuja in da bi blo vse lepo in prav če bi imela recimo 300KM ali več, kajti manjka ji nekaj do prave športnice, že če pogledamo pospeške (na žalost bi bla pol še dražja...ccc)...
V-E-N-D-A-R se alfi ni treba nč bat, ker ko nareediš tak lep avto so vse skrbi odveč...prodajal se bo in to še kako - zavistnih pogledov bo pa tut na pretek kamorkol se bo pripeljala...
GT ni, športnik tut ne - je pa ena najlepših Alf do danes - v živo pa še bolj - slike so mal krivične...
BMW Motorsport je napisal/-a:Eto tko se pride v višjo klaso. Sam zdej bojo pa zgubl velik strank starih k so alfo npr. kupl zard mejhnih stroškov (redko ktera je mela čez 200 KM), pa še lahke so ble, zdj pa je zmeri bol obratno, pa še hrčkov napovedujejo kr 400 - opala to je pa že neki v smeri nemške tehnologije, pa tut lepe mi ratujejo, baje so kvalitetno izdelane (ne pa tko k kšn Pežo k neki rine v 'lepoto', izdelan je pa iz plastike) kar grem v kratkem prevert.
V glavnem več takih podvigov.
kljukec je napisal/-a:zarad prostora bomo vidl
ker je recimo v c sportcoupeju več placa kot v običnem Cju
advisno kolk športn zic bo
jebat ga smo pač mahneni na dizle
kako pa je kej z 2.4 jtdm mašino kolk se kej kvar oz kaj so njeni šibki deli?
lp
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov