Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Sr jan 18, 2006 12:55 pm

Kolkor jaz vem, bo imela Brera v ponudbi tudi 2.4 JTDm dizel iz Alfe 159 z 200 konji in cirka 400 Nm navora, ampak jaz še vseeno ne vidim smisla v kupovanju te verzije. :D
Avto je preprosto prehud, da bi v njem brbotal dizel. 8) :D

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jan 18, 2006 1:00 pm

dunker je napisal/-a:Kolkor jaz vem, bo imela Brera v ponudbi tudi 2.4 JTDm dizel iz Alfe 159 z 200 konji in cirka 400 Nm navora, ampak jaz še vseeno ne vidim smisla v kupovanju te verzije. :D
Avto je preprosto prehud, da bi v njem brbotal dizel. 8) :D

sej tud z dizlom zmožna hitre vožnje
vem pa da bo fotru mnogo lepš dajat za dizla mn denarja vsak teden, ker se razlika kar nabere, sploh ker dela veliko kilometrov
sam upam da bo mela dost prostora notr, ker 159 je na meji
lp

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Sr jan 18, 2006 1:12 pm

Vem, da je z dizlom zmožna hitre vožnje, pravzaprav imam doma Alfin 2.4 JTD motor (176 konj, 385 Nm), tako da vem o čem govorim... Preprosto dizel ne paše v tako športen avto. Foter ga ima v 156 in se krasno pelje, navora je na odmet, ampak vseeno, dizel je dizel. :D

Po mojem skromnem mnenju kupiš Alfo, še posebej pa Brero, estetsko mojstrovino s tako opevanim športnim srcem, za svoje srce, ne za razum... in v takem izrazito športnem, agresivnem avtu dizel nima mesta... 5000 RPM redline (govorim točno za ta motor)... baaah... :?

Glede prostora v avtu te pa ne razumem najbolje? Če je 159 na meji, potem z Brero pač tvoj foter ne bo imel kaj početi. ;)

Post Scriptum:
Dve izjavi Jeremyja Clarksona glede Brere:
- "This is the most beuatiful car that money can buy today."
- "There will also be a diesel version, for those people who think that Mona Lisa should have a moustache."

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Sr jan 18, 2006 1:22 pm

zarad prostora bomo vidl
ker je recimo v c sportcoupeju več placa kot v običnem Cju
advisno kolk športn zic bo
jebat ga smo pač mahneni na dizle
kako pa je kej z 2.4 jtdm mašino kolk se kej kvar oz kaj so njeni šibki deli?
lp

Uporabniški avatar
m_z
Novinec

Napisal/-a m_z Sr jan 18, 2006 1:25 pm

"splošno" mnenje okol Brere je da je predraga za tist kar ponuja in da bi blo vse lepo in prav če bi imela recimo 300KM ali več, kajti manjka ji nekaj do prave športnice, že če pogledamo pospeške (na žalost bi bla pol še dražja...ccc)...
V-E-N-D-A-R se alfi ni treba nč bat, ker ko nareediš tak lep avto so vse skrbi odveč...prodajal se bo in to še kako - zavistnih pogledov bo pa tut na pretek kamorkol se bo pripeljala...

GT ni, športnik tut ne - je pa ena najlepših Alf do danes - v živo pa še bolj - slike so mal krivične...
...:::Cavallino Rampante:::...

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr jan 18, 2006 1:33 pm

Eto tko se pride v višjo klaso. Sam zdej bojo pa zgubl velik strank starih k so alfo npr. kupl zard mejhnih stroškov (redko ktera je mela čez 200 KM), pa še lahke so ble, zdj pa je zmeri bol obratno, pa še hrčkov napovedujejo kr 400 - opala to je pa že neki v smeri nemške tehnologije, pa tut lepe mi ratujejo, baje so kvalitetno izdelane (ne pa tko k kšn Pežo k neki rine v 'lepoto', izdelan je pa iz plastike) kar grem v kratkem prevert.

V glavnem več takih podvigov. :tomidelej:
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Sr jan 18, 2006 1:38 pm

dunker je napisal/-a:Vem, da je z dizlom zmožna hitre vožnje, pravzaprav imam doma Alfin 2.4 JTD motor (176 konj, 385 Nm), tako da vem o čem govorim... Preprosto dizel ne paše v tako športen avto. Foter ga ima v 156 in se krasno pelje, navora je na odmet, ampak vseeno, dizel je dizel. :D

Po mojem skromnem mnenju kupiš Alfo, še posebej pa Brero, estetsko mojstrovino s tako opevanim športnim srcem, za svoje srce, ne za razum... in v takem izrazito športnem, agresivnem avtu dizel nima mesta... 5000 RPM redline (govorim točno za ta motor)... baaah... :?

Glede prostora v avtu te pa ne razumem najbolje? Če je 159 na meji, potem z Brero pač tvoj foter ne bo imel kaj početi. ;)

Post Scriptum:
Dve izjavi Jeremyja Clarksona glede Brere:
- "This is the most beuatiful car that money can buy today."
- "There will also be a diesel version, for those people who think that Mona Lisa should have a moustache."
Dej ne s takimi. Če še ne veš ma Audi Diesel-sko mašino v LeMansu. In to 650 konjsko (el. omejeno)
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Sr jan 18, 2006 1:53 pm

kira ritka :yum . nor avto. pa glede na video nima ravno veliko problemov z understeer-om, bolj ga drifta že :)

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a rok46 Sr jan 18, 2006 2:33 pm

men pa neče videa pokazat :( stran ni možno prkazati...
Slika

dunker
Stalni uporabnik

Napisal/-a dunker Sr jan 18, 2006 2:58 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Dej ne s takimi. Če še ne veš ma Audi Diesel-sko mašino v LeMansu. In to 650 konjsko (el. omejeno)

Hihi, kakšne maš to. Kaj pa vseh 100'000 drugih dirkalnikov po svetu? Pa cestni športniki, Ferrari, Lambo, Maserati, Aston...? Pa blokada pri 5'000 obratih? Res športno... :lol: Saj ne rečem, lahko da gre tisti dizel še tako dobro, tudi fotrov 2.4 JTD 20v dela šale, ampak ni pa v tem čisto nobene športnosti.

Saj sem napisal, po mojem skromnem mnenju je tako, vsak pa naj si ustvari svoje mnenje. :lol: Še posebej, če njegovo mnenje bazira na osebnih izkušnjah...

rok46 je napisal/-a:men pa neče videa pokazat Sad stran ni možno prkazati...

Si odprl najprej RealPlayer, potem izbral Open in noter kopiral url? Če samo klikneš na link, ti noče odpret, ja. Če pa narediš takole postopno, pa meni deluje.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr jan 18, 2006 3:57 pm

Jst sm si jo pa zdej v nedelo ogledu na avto salonu, in je zadek res lep. Spredi pa je s 3 okroglimi lučmi pa tisto masko zame grda :( :x :evil:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr jan 18, 2006 7:03 pm

m_z je napisal/-a:"splošno" mnenje okol Brere je da je predraga za tist kar ponuja in da bi blo vse lepo in prav če bi imela recimo 300KM ali več, kajti manjka ji nekaj do prave športnice, že če pogledamo pospeške (na žalost bi bla pol še dražja...ccc)...
V-E-N-D-A-R se alfi ni treba nč bat, ker ko nareediš tak lep avto so vse skrbi odveč...prodajal se bo in to še kako - zavistnih pogledov bo pa tut na pretek kamorkol se bo pripeljala...

GT ni, športnik tut ne - je pa ena najlepših Alf do danes - v živo pa še bolj - slike so mal krivične...

To splošno mnenje s eje ustvaril, preden so cene bile sploh objavljene.

Meni se 7.5 mio Sit, za Brero s serijskim usnjem, PDCjem in še kupom opreme ne zdi preveč.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Sr jan 18, 2006 7:17 pm

BMW Motorsport je napisal/-a:Eto tko se pride v višjo klaso. Sam zdej bojo pa zgubl velik strank starih k so alfo npr. kupl zard mejhnih stroškov (redko ktera je mela čez 200 KM), pa še lahke so ble, zdj pa je zmeri bol obratno, pa še hrčkov napovedujejo kr 400 - opala to je pa že neki v smeri nemške tehnologije, pa tut lepe mi ratujejo, baje so kvalitetno izdelane (ne pa tko k kšn Pežo k neki rine v 'lepoto', izdelan je pa iz plastike) kar grem v kratkem prevert.

V glavnem več takih podvigov. :tomidelej:

400 konjev je že nekaj v smeri nemške tehnologije ja... Samo to se znajo.. Delat krave od avtov z ladijskimi motorji...

Drugac pa Brera koncno ena alfa ki si zasluzi svoje ime.

Salieri
Stalni uporabnik

Kraj: Ptuj

Napisal/-a Salieri Sr jan 18, 2006 7:33 pm

mater, ga gledam 2 strani nazaj na slikah pa se mi zdi zadek za pobruhat, po tem videu pa se mi skoraj bolj dopade kot pa sprednji del... :)

yea baby :P

Lp BoŠko

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Sr jan 18, 2006 8:20 pm

Ja tudi meni je bil zadek na slikah grd ampak potem sem lani bil v ženevi in ko sem videl avto v živo sem bil zelo navdušen, ker zgleda res dobro, komaj čakam da brera pride k nam in da grem na kašno testno vožnjo :vrum
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Sr jan 18, 2006 9:21 pm

kljukec je napisal/-a:zarad prostora bomo vidl
ker je recimo v c sportcoupeju več placa kot v običnem Cju
advisno kolk športn zic bo
jebat ga smo pač mahneni na dizle
kako pa je kej z 2.4 jtdm mašino kolk se kej kvar oz kaj so njeni šibki deli?
lp

Glede prostornosti nimas kej skrbet. Je ne ni. :) Avto je pac coupe GT 2+2 varjanta. Odzadi se lahko vsedejo kaksni froci, v gepek pa spravis glih za kaksen mali nakup, pri tem je 159 dost bols. Itak je pa to Alfa in ne VW, zato ne isci stvari pri katerih nima kaj Alfa iskat.

Drgac pa un k je reku I like big butts i can not lie. HEHEE to vids glih tapravo. :)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr jan 25, 2006 10:08 am

Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Sr jan 25, 2006 10:38 am

linija avta ko ima napeto platneno streho malenkostno spominja na maseratijevega spyderja -- huda alfa!!
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Sr jan 25, 2006 6:36 pm

Razen zadka mi je grda. Zadej je pa res lepa.

Uporabniški avatar
AuDi_
Novinec

Kraj: Novo mesto /Mb

Napisal/-a AuDi_ Sr jan 25, 2006 6:58 pm

hmm a sm jz nevidm slik? :?
danes brez podpisa
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov