Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Bota
Novinec

Kraj: Brežice

Napisal/-a Bota Po jan 08, 2007 9:03 pm

Tomcatter je napisal/-a:Mene pa na trenutnem motijo edino žmigavci, ki so preveč oranžni :P

Sej zdej se da dobit tudi bele žmigavce. Se pa strinjam s tabo. Teli oranžni izgledajo zelo češko.
LP, Bota
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Po jan 08, 2007 9:47 pm

Tomcatter je napisal/-a:Mene pa na trenutnem motijo edino žmigavci, ki so preveč oranžni :P
Pa Joie, tudi drugje po evropi se sliši Audi, tudi v franciji verjameš ali ne :lol:

Drugače sem pa tudi jaz slišal za 2. polovico 2007

Sam sicer nikoli ne bi imel Audija, ampak načeloma nimam nič proti njemu. Je pa nekaj res: če ti nekdo reče, da ima audija, boš rekel "Aja? Fino." Če pa ti bo rekel, da ima mercedes benza, boš obnemel, 100%. In to pomeni prestiž, Mercedes je zakon.

Ker že govorite o 10 mio. za A4.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Po jan 08, 2007 10:20 pm

Ti bi obnemel če ti bi nekdo rekel da ima Mercedesa? Mogoče za kakega AMG-ja, za ostalo pa (vsaj zase) ne morem trdit. Tako kot za Audija ne (za razliko od S/RS modelov) in BMWja ne (in seveda spet za razliko od M modelov).

So še druge znamke na tem svetu, za katere bi lahko bolj z zagotovostjo trdil da bi obnemel če bi mi nekdo rekel da ima npr. Bugattija, Ferrarija, Lamborghinija, Porscheja itd.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Po jan 08, 2007 10:22 pm

Joie tu se razlikuje od modela do modela.... če boš reku da maš SLa ali CLS... bodo ljudje obnemeli se razume, ampak E klasa in nižje niso neki dih jemajoči avti

Sicer pa A4 gre tudi višje po ceni(s/Rs) :P
Slika

Uporabniški avatar
crazy_0
Novinec

Kraj: Dolenja vas

Napisal/-a crazy_0 Po jan 08, 2007 10:26 pm

Če rečeš da imaš Mercedesa to največ pomeni nekoliko starejšim generacijam ali recimo primer:če boš rekel da imaš 350z skoraj nikogar od nekoliko starejših nebo ganilo,če pa rečeš da imaš bmw-ja,kaj šele da kako opasno črko ali oznako zraven daš,bodo pa vsi debelo gledali... :? :roll:

Uporabniški avatar
acid
Poznavalec foruma

Kraj: Vuzenica/MariboR

Napisal/-a acid Po jan 08, 2007 10:47 pm

Meni je še vedno tale faceliftani model 2006 lepši kot pa tale nevem no, spredi se mi ne dopade preveč. 8) Cena je pa tudi taprava ja.
*** VOLKSWAGEN GOLF MKV TSI GT 170PS ***

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker To jan 09, 2007 11:04 am

Sej končni videz še ni znan, tko da kar se zunanjosti tiče lahko bolj kot ne samo ugibamo, 100% nagledali se bomo lahko ob prvih uradnih fotografijah.

Glede cene je pa tko da znamke kot so Audi, BMW, MB itd. si lahko privoščijo take zneske za njihove modele, za to kar plačaš sicer dobiš veliko, je pa res da je pri vseh teh znamkah avto kot sam sigurno preplačan - to je pa cena za znamko. Zdej če ti je vredno plačevat še znamko ali ne, to je stvar posameznika, nikakor pa ni res to, kot nekateri govorijo - plačaš samo znamko. Plačaš cel avto, z vso kvaliteto, eleganco, športnostjo in ostalimi dobrimi lastnostmi ki jih določen avto premore.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
nai
Nov uporabnik

AUDI A5 oziroma A4

Napisal/-a nai Sr jan 10, 2007 10:07 am

Pomoje si bosta avtomobila zelo podobna. No, čeprav platforma še ne pomeni istega izgleda :) . Definitivno bo A5 ena bolj vročih novosti v tem letu in vsaj pomoje bosta prišla na trg eden za drugim in si bosta precej podobna.
Če ne drugega zaradi oglaševalskega zaleta, ki ga bodo izkoristili za pospešeno promocijo obeh modelov. Budget cutting.

>>> EN SPY video A5, čeprav se men skor bolj zdi A4. Sej človek ne ve.

http://www.genspot.com/ShowVideo.aspx?video_id=1312
nai / avtomobilistični manijak

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To feb 06, 2007 4:37 pm

še ena vaja v slogu:

Slika
Slika
Slika
Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To feb 06, 2007 4:43 pm

ma kaj je zdej to A4, A7 ali celo nekaj tretjega? http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... 8&start=60
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To feb 06, 2007 5:15 pm

bog ve.... jaz sem jih našu v A4 threadu na CSS.... bo pa najbrž držala tista v tvojem linku, ker v footerju pod sliko piše A7
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To feb 06, 2007 6:23 pm

Meni je trenutni A4 lepši pa naj gre za A7 ali za A4
Slika

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker To feb 06, 2007 8:04 pm

Drugmirko, tole je PS za A7. Drgač men osebno ne zgleda ravno nevem kaj, čeprav na tvoji zadnji slikci je noro lep, verjetno zaradi kota slikanja in lepega ozadja :D
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To feb 06, 2007 8:42 pm

evo, ta je ziher štirica :P :

Slika
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Napisal/-a Spyker To feb 06, 2007 8:46 pm

Zdej pa to "štirico" primerjaj s photoshopom za A8 D4:

Slika

Vem ja - zmešnjava :)
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To feb 06, 2007 8:50 pm

:lol: dobra strategija tole
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To feb 06, 2007 9:00 pm

Spyker je napisal/-a:Zdej pa to "štirico" primerjaj s photoshopom za A8 D4:
Vem ja - zmešnjava :)

ma ni.... sam tavžent različnih fotošopov avtomobila, ki ga ziher ni! oziroma ga ziher ne bo naslednje leto. vsej čist novega ne! ne vem od kod ideja, da bo nova štirica prišla ven 2008, pa da jo bodo pokazali letos jeseni v frankfurtu al kaj že pride na vrsto!..... halo.... čist nova!!! to je čez pol leta, mi pa nismo vidli niti enega samega spyšota plahtiranega primerka na testiranjih! kaj spyšota..... še mule nismo vidli! gledamo mule za Q5 pa za A7 pa za A8 pa špijune za A5.... prej bom verjel, da bodo preoblekli Tiguana v Q3 in pokazali, kot pa da bo nov A4 čez pol leta na štantu in drugo leto v štacuni!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To feb 06, 2007 9:16 pm

Ej drugmirko.a veš kaj je zanimivo? Da je šef prodaje Audija v sloveniji zatrdil, da bo novi A4 novembra pri nas v salonu :D :shock:

Zdej če vrjameš prav, če ne tudi prav, ampak tako je rekel. Zdej kok so pa te informacije zaneslive, je pa druga stvar. Je pa res vse kar si napisu: ni tesnih mul ki se začno pojavlati vsaj tričetrt leta pred predstavitvijo, tudi nobenga koncepta ni bilo. No mislm da bomo več vedl po Ženevi marca.
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko To feb 06, 2007 9:37 pm

ma kaj šef prodaje.... direktor to trdi!

in mule se pojavljajo kako debelo leto prej kot malo čudno nasajeni trenutni modeli al pa kak drugi koncernski avti iz kerih kej čudno štrli! tričetrt leta pred prodajo se morajo pojavit že debelo zamotane končne vezije, ki nabirajo kilometrino v kteri se mora najt kaj vse od na novo razvitega in nepreizkušenega bo v uporabi na cesti odpadlo! in to naberejo tudi prek milion kilometrov po puščavah, ledenikih in švedskih zimah! dobro... tričetrt leta pred prodajo mogoče manjka kak dizejnerski detajl, v bistvu je pa že vse določeno! od tega "novega A4" pa ni blo videt še nič! niente, nula, nada, nic!

evo, C5 ..... mulo od C5 smo lani gledali kot čudno nasajenega Puga 407, zadnjih par mescev je pa je poln net plahtiranih verzij! pokazali ga bodo pa naverjetneje jeseni! now go figure....

ziher bo popolnoma nov A4 čez pol leta...... razen če ga ne mislijo povečat in predelat v kupe ki ga gledamo ves ta cajt!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter To feb 06, 2007 9:43 pm

Verjetno pride letos kak koncept, potem pa prototipi, tak da do konca 2008 bo pravi na cesti. Tak si jaz mislim :P
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov