martin_krpan je napisal/-a:Prva fotografija., ki naj bi pomotoma dospela na internet.
Motor: 5.0 V8, moč > 400 KM.
Mene tale bolj spominja na model ES.... oz recimo da malo predrugačen Camry z Lexus značko...
Mick Jerry je napisal/-a:Vsi elementi ''športnosti'' se zdijo nekako vsiljeni, sploh tista napihnjena havba, tudi odbijač mi nekako ne gre v ''lajšto''. Zračnik za sprednjim kolesom pa povzroča mešane občutke, izgleda divje, no moral bi videt od zadaj, ampak nekako ni to to.
Motor je potem 5.0 V8 in nekako čez 400KM? 8gang menjalnik?
Hej Hajduk: končno Lexus stopil v klaso M3 in RS4, C AMG. Kaj sedaj rečeš na ta avto? Je to športen avto ali ne'Čez RS4 si imel vedno precej za povedat, tudi M3 si mislim da označil za auto bahn racerja.Kaj pa je potem tole?
P.S.če že zadnji pogon v takšni klasi, potem vsekakor raje M3ja.
Mick Jerry je napisal/-a:Čaki mal image ?Kaj je to image? Ti si vedno govoril v tej smeri da je image tako ali tako umetno ustvarjen in kot tak plod marketinga in neumnosti ljudi ki kupujejo MB, BMW, Audi. Ha?
Hitrost? Upam stavit da bo novi M3 hitrejši. Zakaj? Lexus ima težji motor(5.0) in večji menjalnik, ki je povrh vsega še navaden avtomatik, torej pretvornik navora.
Well well, to pa ni več kr tko.
Tut tale Lexus bo krepko dražji od EVOta ali STI. Ali pač ne?
RR je napisal/-a:Mene osebno moti samo postavitev izpuhov...
RR je napisal/-a:Kje vidite odvečno plastiko?
Martina Navratilova je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Čaki mal image ?Kaj je to image? Ti si vedno govoril v tej smeri da je image tako ali tako umetno ustvarjen in kot tak plod marketinga in neumnosti ljudi ki kupujejo MB, BMW, Audi. Ha?
Hitrost? Upam stavit da bo novi M3 hitrejši. Zakaj? Lexus ima težji motor(5.0) in večji menjalnik, ki je povrh vsega še navaden avtomatik, torej pretvornik navora.
Well well, to pa ni več kr tko.
Tut tale Lexus bo krepko dražji od EVOta ali STI. Ali pač ne?
TOcno to, sej enkrat me bos celo razumel. Cenim samo image ki ga naredi avto sam ne pa marketing oz govorice folka ki nima pojma. Leksus se je na tem podrocju izkazal.
Sej, ne skrbi mick jerry, za nekatere ki nimajo zilice da bi odkrili kaj dober ali slab image resnicno je, za tiste je sveta trojica. Sej ves: "drago je dobro"
glede m3, meni se po stilu ne more primerjat, verjamem pa da bo kancek hitrejsi ampak tudi manj uporaben. Tudi bolj spartanski bo ce gledamo dosedanje m3ke ki razen da grejo relativno hitro niso nic posebnega.
RAvno menjalnik naj bi bil v tem lexusu dober. Nevem kaj sanjas ti. 5s 0-100 se mi ne zdi slabo za tak avto. Povsem dovolj.
Seveda da bo drazji od evota in sti ne sprasuj neumnosti.
Aja pa se nekaj stal naj b po predvidevanjih v US 50.000$, kolikor stane sedanji Audi S4 (ne RS!!), ki bo pa sigurno pocasnejsi. Da se o drugih stvareh nebi sporekli.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov