Bel-Tirid je napisal/-a:Ja jest jim pa čist vrjamem. Kokr je avto visok in ozek je to za pričakovat. Za šiht vozim kanguja in sm se pač enkrt obrnu z ročno, se je avto postavil na 2 kolesa in rešilo me je samo to, da tisti dan nisem šel srat in da sem bil malo težji na tisti dvignjeni strani kanguja.
Če mi ga date vam ga pri 50km/h na streho obrnem, greš v ovinek in še malo zaviješ da te v ovink potegne, potem pa samo v drugo stran in tak avto je na strehi.
Kako so kanguja stestiral ? Nemogoče da je prezivel ta test
Jst mam terenca, ki je višji kot kangoo, pa mnogop višji od logana. Povišal sem ga še za dodatnih 10cm - prič je kar nekaj, ki ti lahko povejo, da je avto res visok, pa sem ga zvrnil na travniku zarad mnogo prevelike brzine in skale(skor pol metra iz zemlje gledala) ki je bila pod visoko travo in je avto dvignila. Imam gume za po terenu in za po asfaltu( all terrain - tarmac and asphalt), najbrž narezane 10X bolj kot jih je imel tvoj kangoo, in te gume grabijo za vsak košček neravne podlage. Na cesti se izživljam lahko skor koker hočem, lahko driftam, lahko z ročno obračam, pa avto ostane na 4ih kolesih. Pa nimam sprednejga stabilizatorja in je avto v ovinkih kot gugalnica, pa se vseeno da tiščat in noret nad 70km/h v 90 stopinjske ovinke. Na makadamu pa pr 100km/h lahko zategnem ročno, pa se vrtim k vrtavka, sam na bok pa ne gre. Avto je pa dolg samo 3,6 metra in širok 1,6 metra, visok pa skor 1.9 metra. Logan je v primerjavi s tem terencem pravi športnik po merah.
Vozil sem tut že kangooja pa ta avto zelo težko prevrneš, razen če nimaš tovora vsega na eni strani in potem kontra v ovink ročno zategneš - v takem stanju pa lahko prevrneš vsak mal višji avto ali kombi(samo tko nalagajo samo butli, taprav voznik pa tazga avta ne bo šel vozit).
Vozil sem tud že logana(na tesni vožnji), pa lahko z njim delaš mnogo več kot z večino golfov. Tko da ne nalagaj da logana zvrneš pri 50km/h na ravni cesti brez kakršnihkoli robnikov, jam in česarkoli. Če se še nisi peljal z njim se pojdi, pa potem govori. Očitno so se nemci zbali konkurence - kvaliteta armature je skor ista kot v golfih, izdelan je kokertok natančno, performančno je na stopnji golfa(z enakovredno mašino seveda) le da je več kot pol cenejši - to je pa že razlog za strah!!!
Tko da kr verjamem, da so tole naredil načrtno, da bi preprečili prodajo teh vozil in omogočili več prodaje domačim fabrikam, ki jim gre že tko težko.
Čez par let bodo pa te tovarne itak propadle, ker na s bodo vse povozil kitajci z njihovimi fronterami za 17.000 eurov, merivami za 4000 eurov in podobnimi kopijami avtov, ki jih že danes lahko kupiš v evropi - kopija merive v italiji stane 4000 aurov in kopijo frontere lahko kupiš v nemčiji za 17000 eurov.