jah, v Sloveniji naj se ga ne bo dobilo. na hrvaškem je pa v ceniku in stane 214.000kun!!(cca. 7.000.000sit) tako da ne vem zakaj je slovenija spet izvisela.
ta v Švici mi je pa zanimiv(jih imajo ene par po celi Švici). če bi se kaj še dalo zmenit gor okrog davka bi bila milina. drugače bi pa ta prišel v sloveniji z DMV vred okrog 7mio.
Kak pa to, da so si premilsili in bo F1 prisel v Nm?pred mescom ben ni hotu o tem niti slisat...! uglavnem zakon avto. dobro prodej cliota in kupi stroj.
Lp
megane F1 pa mogoče bo tudi uradno naprodaj v sloveniji. mojga so potegnili iz francoskega trga.
sem zasledil na renault strani:
Ganz nach Formel 1 Manier verfügt der Megane Renault Sport F1 über die Funktion «Power-Start». Durch hohe Motordrehzahl im Stand wird diese aktiviert, so dass bei anschliessender voller Beschleunigung die Motorleistung an die absolute Haftgrenze der Räder geregelt wird und das Fahrzeug katapultartig davon schnellt. http://www.megane-renault-sport.ch/ megane f1 ima "katapult" control.
Udspredej mi je se vsec, uzad pa kokr da bi se kamijonu pod prikol'co zabil (ogabno)
6 mio za tole skatlo...pa kaj si zmesan. Vsak pac ima svoj okus ampak vreden jih pa ni. Srecno voznjo ti zelim.