Pa še to
Spyker je napisal/-a:Esem, še zdej mi nisi odgovoril:Spyker je napisal/-a:Kaj pa vsi ostali proizvajalci ki take ali podobne spletne strani sploh ne naredijo? A tisto je pa še večje rajcanje, ko gledamo samo tovarniško zakrite modele?
O tistih, ki tega v letu 2007 še vedno ne naredijo (jih je vedno manj - vsaj v Evropi), ne morem reč nič, ker takorekoč ne obstajajo v virtualnem svetu. Imajo pač slabe direktorje marketinga. Toliko slabše zanje!
Sicer pa znajo eni prav duhovito zakriti nove avte - kar je tudi del dobrega marketinga. Bolje kot prazno "zgoraj brez" rajcanje a la Audi. Ravno zaradi energije, truda in denarja, ki je bil v to vložen, je bilo razočaranje, skupaj z občutkom "okoli prinašanja" toliko bolj povdarjeno (in gotovo tudi zato, ker se to od Audi-ja zdi nekoliko nepričakovano oz neprofesionalno). Seveda pa je bila moja reakcija precej impulzivna - me je preveč bolel nos.
Za Audi bi bilo v marketinškem smislu vsekakor bolj primerno, če bi takoj ponudili kost za glodanje - kakšen detalj na primer. Za gledalce in glodalce! Tudi slaba kost je boljša od bežeče pogače!
lp