Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To feb 06, 2007 9:24 pm

Se strinjam z vsemi. Kljub vsemu so mi luči Mirkovega PS-ja, čeprav ne najbolj--še/dodelane/primerne, bolj prefinjene in zanimive, kot te zadnje (kaj je to sertijska 6-ka ali kakšen šop?).

Pa še to
Spyker je napisal/-a:Esem, še zdej mi nisi odgovoril:
Spyker je napisal/-a:Kaj pa vsi ostali proizvajalci ki take ali podobne spletne strani sploh ne naredijo? A tisto je pa še večje rajcanje, ko gledamo samo tovarniško zakrite modele?

O tistih, ki tega v letu 2007 še vedno ne naredijo (jih je vedno manj - vsaj v Evropi), ne morem reč nič, ker takorekoč ne obstajajo v virtualnem svetu. Imajo pač slabe direktorje marketinga. Toliko slabše zanje!

Sicer pa znajo eni prav duhovito zakriti nove avte - kar je tudi del dobrega marketinga. Bolje kot prazno "zgoraj brez" rajcanje a la Audi. Ravno zaradi energije, truda in denarja, ki je bil v to vložen, je bilo razočaranje, skupaj z občutkom "okoli prinašanja" toliko bolj povdarjeno (in gotovo tudi zato, ker se to od Audi-ja zdi nekoliko nepričakovano oz neprofesionalno). Seveda pa je bila moja reakcija precej impulzivna - me je preveč bolel nos.
Za Audi bi bilo v marketinškem smislu vsekakor bolj primerno, če bi takoj ponudili kost za glodanje - kakšen detalj na primer. Za gledalce in glodalce! Tudi slaba kost je boljša od bežeče pogače!
lp

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To feb 06, 2007 9:46 pm

Sej Audijeva navada je ponavadi ravno ta kost, ki jo ponudi gledalcem in glodalcem. In to je naredu tud zdej, sej kaj pa si lahko predstavljaš kot to, da ima kdo kaj za obrekovat? Ni detajl, je pa pogled od zgoraj.

No kakorkoli, tej debati ne moremo priti do konca ker ima vsak svoje mnenje.

Glede prejšnjih fotk sem ga pa posral ja, A7 shope sem nalimal pod A5 temo :oops:
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To feb 06, 2007 9:51 pm

esem je napisal/-a:Za Audi bi bilo v marketinškem smislu vsekakor bolj primerno, če bi takoj ponudili kost za glodanje - kakšen detalj na primer. Za gledalce in glodalce! Tudi slaba kost je boljša od bežeče pogače!
lp

ob tej priloznosti sem se spomnil na eno podobno storjio se spomnes pred leti
kaksne 5-6let nazaj ko so na pop tv-ju samo za 15sek pokazal neko zoom-ano
sliko oz. detail ( slo je namvrec za A4 mislm da) oz. glejte ob 19:55
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To feb 20, 2007 7:37 am

Uradno!

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo To feb 20, 2007 8:17 am

Cene so pa spet od 8 mio in več.
Zadnjič spremenil Uribobo, dne To feb 20, 2007 8:19 am, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron To feb 20, 2007 8:19 am

zelo lepo... sli so na star design luci.. z novimi dodatki v notranjosti (zarometa)
nasplosno je usecen
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To feb 20, 2007 8:29 am

Slika

Slika

Slika

Slika

Več slikc na tem linku:
http://www.audi.de/etc/medialib/cms4imp ... .Image.jpg

Za druge slikce spreminjajte v naslovu številko 0001 (od 0001 do 0112).

Me like it :tomidelej: Čeprav se ga moram še mal navadit.
Zadnjič spremenil Spyker, dne To feb 20, 2007 7:48 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
INFINITI
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a INFINITI To feb 20, 2007 8:38 am

Zgleda lepo; ga je treba v živo videti, pa kak comparo z serijo 3 coupe pogledat.
Quattro Vs. X-drive :D
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi

Uporabniški avatar
Jorgi
Poznavalec foruma

Kraj: zabji raj

Napisal/-a Jorgi To feb 20, 2007 9:48 am

Sej je zlo lep, samo kaj naj bi ta avto predstavljal? V čem je njegova prednost pred A4 in manjvrednost od A6? Ne razumem kaj bi rad Audi dosegel s paleto v stilu A4, A5, A6 A7(?), A8? Ali je res smiselno imeti 5 tako zelo podobnih limuzin v vseh pogledih? Iz teh potez lahko jaz zaključim samo to, da grejo Audiji odlično v prodajo in da se jim splača vse tole...
Obey me. You'll be happier.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo To feb 20, 2007 10:24 am

jorgeus je napisal/-a:Sej je zlo lep, samo kaj naj bi ta avto predstavljal? V čem je njegova prednost pred A4 in manjvrednost od A6? Ne razumem kaj bi rad Audi dosegel s paleto v stilu A4, A5, A6 A7(?), A8? Ali je res smiselno imeti 5 tako zelo podobnih limuzin v vseh pogledih? Iz teh potez lahko jaz zaključim samo to, da grejo Audiji odlično v prodajo in da se jim splača vse tole...

Tole na zgornjih slikah je kupe in limuzina. A5 pa zato ker je po velikosti (vsaj naj bi bil) med A4 in A6.

IMHO avto mi je oblikovno lep, vendar audijevsko dolgočasen.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
RR
Stalni uporabnik

Napisal/-a RR To feb 20, 2007 11:03 am

Nekaj najlepšega od Audi-ja dosedaj ;)

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Napisal/-a [SlasH] To feb 20, 2007 11:22 am

Sh3bO je napisal/-a:IMHO avto mi je oblikovno lep, vendar audijevsko dolgočasen.

Se strinjam.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To feb 20, 2007 11:23 am

Zelo lepo, zdaj pa smo čakam prve teste kredibilnih revij, da povejo ali so se dejansko znebili tistega tečnega understeera ali je šlo le za reklamo :)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
kamikaza00
Novinec

Kraj: rogaška slatina

Napisal/-a kamikaza00 To feb 20, 2007 11:34 am

full je lep,vedno bolj se mi dopadejo ti audi-ji ;)
crx delsol vti

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko To feb 20, 2007 12:18 pm

RR je napisal/-a:Nekaj najlepšega od Audi-ja dosedaj ;)

meni je pa preprosto povedano dolgočasen, prazen, brez emocij in strasti! v bistvu mam občutek, da bo v živo zgledal kot nekej med A4 in A6 minus zadnja vrata.... mi je pa zato notranjost huda! čista apoteka, pa še točno tapravo količino rahle arogance ma za to vrsto luksuznega kupeja!

iskreno upam, da bo v živo oddajal več erotike od sebe, ker na slikah ni Mercedesovemu CLS niti do kolen, pa gre tam za štirivratno limuzino! in še za Mercedesa!!! ....bemti.... si nisem nigdar mislu, da bom lahko kdaj v življenju napisal, da mi je kak Mercedse bolj sexy.... :P ;). čemu tehnično pa to je direktna konkurenca... CLju?
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec To feb 20, 2007 1:36 pm

drugmirko je napisal/-a:
RR je napisal/-a:Nekaj najlepšega od Audi-ja dosedaj ;)

meni je pa preprosto povedano dolgočasen, prazen, brez emocij in strasti! v bistvu mam občutek, da bo v živo zgledal kot nekej med A4 in A6 minus zadnja vrata.... mi je pa zato notranjost huda! čista apoteka, pa še točno tapravo količino rahle arogance ma za to vrsto luksuznega kupeja!

iskreno upam, da bo v živo oddajal več erotike od sebe, ker na slikah ni Mercedesovemu CLS niti do kolen, pa gre tam za štirivratno limuzino! in še za Mercedesa!!! ....bemti.... si nisem nigdar mislu, da bom lahko kdaj v življenju napisal, da mi je kak Mercedse bolj sexy.... :P ;). čemu tehnično pa to je direktna konkurenca... CLju?

CL je velik večji
bmw 3 coupe- mb pa mislm, da nima nič v tem razredu
drgač je pa lep- zlo čiste linije
lp

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To feb 20, 2007 1:40 pm

Raje bi BMW 3 coupe ko pa to spet nekaj na silo se mi zdi... Dolgočasno... Sicer lep ampak konzervativen oz. brez j**c.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! To feb 20, 2007 1:43 pm

Tole je lep avto, težko bi to zanikali, in konzervativnost zna biti včasih prav kul.

Me pa zanima, kdo sploh še kupuje tako drage kupeje? Niso vsi bogatinčki presedlali na X5 in Q7? Da se počutijo varne pred nemarnimi delavskimi hordami?

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ To feb 20, 2007 1:51 pm

uzadi mi je cista hudobija...spredi mi pa nekak luci nepadejo v oci....bomo vidl v zivo
Slika

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon To feb 20, 2007 2:02 pm

Zelo Audijevski (beri: nič posebnega v smislu inovativnosti oblike), pa kljub temu dokaj eleganten, na prvi pogled. Všeč mi je notranji dizajn sprednjih luči.

Aja, ne vem kaj ma Audi tak fetiš na miljone nepreglednih gumbov :roll: , pa tudi par oblikovnih stvari v notranjosti se mi ne zdi zelo posrečenih (zračniki).
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov