Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

faceless
Nov uporabnik

Napisal/-a faceless Če apr 10, 2008 11:34 am

Aichi je napisal/-a:
Shebo je napisal/-a:Kot pasulj...

Edini problem je v tem, da mi ne vohamo katere fotografje ima posamezna revija zakupljene in katere ne. Če ne pa odprite temo in napišite kaj vse ne smemo objavlat, oz. direktno limat na forum.

Kaj pa če pod slikco damo vir:avtomanija? Je to ok?

Seveda ne vohate, kar pa še ne pomeni, da lahko potem vse kar povprek dajete gor. Tiste, ki so gor, pa itak nimajo urejenih avtorskih pravic. Eh, kaj bi se matral, sam račune bom pisal :)

Pa to z Virom tudi ne pelje, ker ne moreš dat vir na nekaj, kar še ni objavljeno :) (teoretično bi šlo v tem primeru)

In kaj ce jih jst snamem jih dam na net in objavim? Bos meni racun napisal? LOL... Pek...

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 11:35 am

V bistvu ne, pač pa ti bom poslal na vrat policijo zarad kraje avtorskega dela. Been there, done that!

faceless
Nov uporabnik

Napisal/-a faceless Če apr 10, 2008 11:36 am

Aichi je napisal/-a:V bistvu ne, pač pa ti bom poslal na vrat policijo zarad kraje avtorskega dela. Been there, done that!

:lol: :lol: :lol:

Pomoje si ful priljubljen med ljudmi ti. Da te nebo enkrat kaznovalo to. :D :idea:

Avtomanija... :lol: :roll:

Uporabniški avatar
MacTron
Administrator a.com

Kraj: Dezela Kranjska

Napisal/-a MacTron Če apr 10, 2008 11:42 am

off:
@faceless: prosim da odnehas in se prepricas da tu niso heci sploh pa se je to
ze enkrat zgodilo... http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... hp?t=58006

in ceprav si za dynamicno adreso se ne sopiri...

@Aichi: se opravicujem v imenu celotne skupnosti in tudi dobili smo v mod koticek ta
primer
  • skupnost | znanje | tehnika | napredek | a.com

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 11:45 am

Mah ne delam panike, sam povem, kako je :) Itak sva z Iceom že kako rekla na to temo. Gre sam za to, da je treba ločit, da fizično slika na serverju ne pomeni isto kot slika na spletni strani... :)

faceless
Nov uporabnik

Napisal/-a faceless Če apr 10, 2008 11:51 am

Hmm.. sej kul.

Pac priljubljenost med ljudmi vam ne pomeni veliko ocitno. Zdj k grem na fax se bo vsaj 20 ljudi smejalo temu da klicete policijo privatnim osebam zaradi objave slik ki ste jih vi "odkupili". SLike smo pa itak vidl na strani ki ni od avtomanije, tko da niti nic nimate od tega. Smeh. :lol: :lol:

Aja pa od teh 20 bo 10 ljudi povedalo naprej 10 ljudem... Sej ves spill-over efekt. Super za eno slovensko avtomobilisticno stran Aichi. Ni kaj!

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 12:02 pm

Saj, če nam ne bi nič pomenla, bi se spravli na ta sajt, tako pa samo debatiramo in polemiziramo :)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če apr 10, 2008 1:07 pm

@Aichi: Kot sem že prej napisal. Odpri temo in notri piši katerih slik se ne sme uporabljat, oz. limat. Pa se bomo teh slik izogibal kot hudič križa.

Največji problem pri tem je, da mi ne vemo kaj je od vas zaščiteno in kaj ni. Koliko pa stane odkup slikic? Tako okvirno... Bom še jaz kaj kupil...
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 1:18 pm

Hm... :) Sličice? ne tolk strašno, za net niti ne... Problem je, da tud če jih kupiš, maš second right, kar pomeni, da maš zamik... :)
Ok pa to niti ni prava tema. :)

sinesport
Nov uporabnik

Napisal/-a sinesport Če apr 10, 2008 3:53 pm

fulll jezn
AL SM JACK. MURN MOJ RALY SOVOZNIK

Uporabniški avatar
=ZiAn=
Uporabnik

Kraj: LJ

Napisal/-a =ZiAn= Če apr 10, 2008 4:13 pm

Mater ma pa velike ledvičke :) Mi pa deluje, da bo spredaj precej agresivna 8)

pa še en off:
@Aichi, s svojim odnosom in "kvazi" pomembnostjo (npr:...bi se spravli na ta sajt...) si me prepričal, da nikoli več ne kupim Avtomanije, pravtako pa bom svetoval tudi vsem prijateljem, ki jo kupujejo. Saj vem, da te izguba 1, 2, 50 kupcev revije nebo preveč prizadela ampak vsak pozna nekoga, ki kupuje revijo, ki pozna nekoga, ki pozna nekoga...saj razumeš poanto zgodbe kajne?

Kakorkoli že, upam, da vam bo še naprej dobro šlo obenem pa pozivam vse obiskovalce strani, da storijo enako kot faceless in jaz.

Pa lep dan še naprej ;)
...Prava nemška zverina bučno zahrumi v turobno jutro, ljudje prično padati na kolena, ko se mimo njih zapeljem v audi a šest petici. "Mati tudi jaz bom nekoč" zašepeta mladi fant svoji materi, ki ji spolzi solza po zgubanem licu...

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 4:36 pm

Se ti di da sem se spravil na ta sajt? :) Samo debatiral sem možnosti, kako spoštovat (C).. :)
Evo, zelo mi je žal, da sem sploh bil tečen za fotke, dajem vam jih v uporabo, kolker hočte! Samo pliiiiiiiiiiiiz ne mi zamerit.

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

p.s.: zdaj se grem pa tožit, ker sem si ukradel fotke! :):):):):):)
p.s2: pa če kdaj pridem k vam na "obisk", pa vzamem televizor in grem, bom samo rekel, da kaj se spravljate na mene in odsvetoval ostalim kolegom, da ne hodijo k vam, ker ste tečni :):):):):)

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če apr 10, 2008 10:05 pm

@Aichi: Upam da ne boš preveč jezen na določene uporabnike... Malo je očitno na forumu zavrelo zaradi teh fotografij. Rekel sem ti že, da je problem s temi fotografijami, saj ne vemo točno kdo vse ima avtorske pravice nad fotografijami v Sloveniji.

Še enkrat: da se izognemo nadaljnim nepotrebnim zameram ter izpadom zaradi bodočih fotografij, odpri "prepovedano" temo. Pa naj jo dajo moderatorji pod sticky. Pa bo krava sita in bik potešen...

Pa brez zamere ;)
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Če apr 10, 2008 10:07 pm

Mah nisem... :) Sam eni pa padejo ven, čim hočeš nekaj razložit... :)

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Pe apr 11, 2008 9:40 am

Kaj pa če linkamo iz drugih strani? Kaj pa če je forum v tujini na serverju? Kaj pa če gledam iz Slovenije kak angleški ali nemški forum?

Svašta.

PS: Potemtakem se ne smejo pri nas prodajat tuje revije, katere imajo notri objavljene iste slike? V čem je razlika?
Slika

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik

Napisal/-a Aichi Pe apr 11, 2008 9:56 am

Nisi doumel poante... Avtomobilizem.com je slovenski medij in kot tak pade pod ta problem. Če kupiš tujo revijo, je fotka v tuji reviji, ne v naši, a ne? :)
Če gledaš iz Slovenije tuj forum, ni nič narobe, kot če tujci gledajo naš forum. Gre samo za to, kdo lahko te slike v Sloveniji objavlja in kdo ne. Avtomobilizem.com ni med nosilci (C) za Slovenijo. če bi bil pa to angleški forum, pa je server v Sloveniji, je pa druga pesmica... :)

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan To apr 15, 2008 4:34 pm

Nova sedmicabo imela 8-stopenjski avtomatski menjalnik. Očitno bodo kmalu avtomobili imeli več prestav, kot tovornjaki.

Are transmissions a new battlefront in the war for customers amongst high end brands? Mercedes has been doing seven ratios for a little while, and Lexus has a new 8-cogger on offer, too. BMW's not content to be trailing with just 6 speeds, so the new 7-series (F01) will reportedly ship with an 8-speed automatic transmission. If high fuel prices and tightening emissions and consumption requirements manage to snuff out our recent horsepower battles, gear ratios are all we'll have left.

BMW's 8-speed fits in the same space as the old 6-speed, and is said to be smoother and more efficient than the outgoing gearbox. Perhaps more important than the greater ratio spread and increased fuel economy that the new transmission will bring is the shifter moves back to the console (cue choir of heavenly angels). Expect the new 8-speed and its modular design to wind up in many BMW vehicles after its initial launch in the upcoming 7-series.

http://www.autoblog.com/2008/04/14/next ... automatic/
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če apr 17, 2008 1:19 pm

Slika
Zadnjič spremenil Lignage, dne Če apr 17, 2008 8:00 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če apr 17, 2008 5:32 pm

Photoshop.
[img]©[/img]
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
Aichi
Nov uporabnik