mchammer je napisal/-a:Hmmm, se splača potem sedaj kupiti, recimo POLO 1.4 59 kW/80 KM?? Kaj pravite?, seveda novega.
Mja...za kolko pa?
A to bencinca al dizla?
Sarge je napisal/-a:Js bi skoraj bolj priporočal Peugeota 207. Veliko avta za svoj dnar. Moja mama je kupila 1.6 16v 110km in nekje srednja oprema.(ročna klima, naslon roke, športni odbijač, pomik stekel itd.) Avto je špica za ta dnar. Edino menjalnik je pač takšen kakšen je... Nenatančen in zatikajoč![]()
Samo moje mnenje. Če pa želiš Polota izvoli. Bo pa 80km malo za Polota. 110km 207ka leti kar okej. Več nerabiš.
IcEm4n je napisal/-a:za tisto ceno dobiš pri konkurenci novejše - večje avte z boljšo (varnostno) opremo.
hejho je napisal/-a:Jaz ne bi kupoval. Pa tko, btw, ta agregat niu neki biser, veš ...
Sarge je napisal/-a:Če se pa mene vpraša, je aktualnega Polota že zdavnaj povozil čas. Tako oblikovno kot tehnično. Da ne govorimo o ceni, ki je večja od konkurentov, kot so Clio, 207 in celo od Mazda2.
hejho je napisal/-a:jaz imam drugače 1.6 hdi, 207, in sem zadovoljen. poraba presenetljivo 4,5-5, mestna vožnja
Tattoo- je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Če se pa mene vpraša, je aktualnega Polota že zdavnaj povozil čas. Tako oblikovno kot tehnično. Da ne govorimo o ceni, ki je večja od konkurentov, kot so Clio, 207 in celo od Mazda2.
Oblikovno bi res lahko rekel, da ga je že povozil čas...glede same tehnike pa to nikakor ne drži!Polo navkljub svoji starosti še vedno spada v sam razredni vrh kar se tiče voznih lastnosti in tudi same mehanike (menjalnik, ergonomija, položaj za volanom,...). Da ne govorim o tem, da je z izjemo Mazde2 ostal praktično edini pravi malček - vsi ostali konkurenti so v zadnji generaciji zrasli preko vseh meja, kar se pozna tudi na samih performansah...
mchammer je napisal/-a:Na primer?? , ranault odpade, peugeot tut, vsaj za ta denar..(višji cenovni razred mogoče)....se še 4 osebe ne morjo normalno pelat k je tko "nizek"...avto je v bistvu za očeta...do zdej imel samo VW...navajen na to..., "sej 100 ljudo 100 čudi",
Sarge je napisal/-a:Odvisno od vožnje. Naš pije 7L, zato ker ga vozi mama. Če bi ga js pelau bi blo hitro 8 ali pa več. Je pa avto prava mala raketa.
Če se pa mene vpraša, je aktualnega Polota že zdavnaj povozil čas. Tako oblikovno kot tehnično. Da ne govorimo o ceni, ki je večja od konkurentov, kot so Clio, 207 in celo od Mazda2.
Tattoo- je napisal/-a:Sarge je napisal/-a:Če se pa mene vpraša, je aktualnega Polota že zdavnaj povozil čas. Tako oblikovno kot tehnično. Da ne govorimo o ceni, ki je večja od konkurentov, kot so Clio, 207 in celo od Mazda2.
Oblikovno bi res lahko rekel, da ga je že povozil čas...glede same tehnike pa to nikakor ne drži!Polo navkljub svoji starosti še vedno spada v sam razredni vrh kar se tiče voznih lastnosti in tudi same mehanike (menjalnik, ergonomija, položaj za volanom,...). Da ne govorim o tem, da je z izjemo Mazde2 ostal praktično edini pravi malček - vsi ostali konkurenti so v zadnji generaciji zrasli preko vseh meja, kar se pozna tudi na samih performansah...
hejho je napisal/-a:jaz imam drugače 1.6 hdi, 207, in sem zadovoljen. poraba presenetljivo 4,5-5, mestna vožnja
Nebi se rad zapletal v kakšne brezredmetne razprave glede porabe, ampak takšne porabe enostavno ne vidiš nikoli...imamo doma manjšega in lažjega 206 1.4 HDi in v zadnjih 90k prevoženih kilometrih imamo povprečno porabo točno 5,06 l/km (pa imamo najmanjšo porabo za ta model na poraba.com). Avto je pa vožen izključno na dolge relacije in po omejitvah...
Poraba.com
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov