ad1- ahaaaa....to nisem čital... ga pa razumem... meni se Audi itak zdi en švabski Citroen

ad2- živio govornik!
@N0_1:
meni pa ne... no, nad tem novim trenutno tudi nisem pretirano navdušen ampak tisti s C-Metisa mi je pa vseeno malo preveč "Flash Gordon"... :P
znaki se pač s cajtom spreminjajo... in dokler se spreminja oblika in velikost in ne vsebina, je meni ok.
me pa veseli, da so v tem procesu "nalutali" tudi na trenutno obliko, kjer je spodnji chevrone narejen iz prepognjene kromirane letvice maske, zgornji pa s pokromanim robom "izrezan" iz pokrova haube... ker, ene dvajset let nazaj, ko je še čečekal avte po papirju, je drugmirko prišel na identično idejo in jo kar nekaj časa nerodno čečkal po nosovih "svojih" Citroenov

žal mi je sam, da se odločli za "togo verzijo" z ravnimi letvicami in niso šli do konca... po mojem mnenju bi trenutni logotip izgledal "ultimativno je*ačko", če bi ble letvice navzven malo upognjene in razširjene tako, da bi se zgornja začela na zgornjem robu prednje luči, spodnja na spodnjem, potem bi pa obedve v rahlem loku konvergirale v sredino proti znaku! to so sodeč po dizajn risbah C4ke tudi planirali, vendar je proizvodnja vseskupej speglala v bolj enostavne ravne črte.
... ampak (če se že pogovarjamo o ledicah