Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe jan 30, 2009 9:27 am

@linaž

ad1- ahaaaa....to nisem čital... ga pa razumem... meni se Audi itak zdi en švabski Citroen 8) :P (oblikovno in meni, da ne bo koga spet kej krivilo :P )
ad2- živio govornik!

@N0_1:

meni pa ne... no, nad tem novim trenutno tudi nisem pretirano navdušen ampak tisti s C-Metisa mi je pa vseeno malo preveč "Flash Gordon"... :P
znaki se pač s cajtom spreminjajo... in dokler se spreminja oblika in velikost in ne vsebina, je meni ok.
me pa veseli, da so v tem procesu "nalutali" tudi na trenutno obliko, kjer je spodnji chevrone narejen iz prepognjene kromirane letvice maske, zgornji pa s pokromanim robom "izrezan" iz pokrova haube... ker, ene dvajset let nazaj, ko je še čečekal avte po papirju, je drugmirko prišel na identično idejo in jo kar nekaj časa nerodno čečkal po nosovih "svojih" Citroenov :wink: . ampak na žalost, v posmehu kolegov. neslavno propadel, ker moda tistega cajta pač ni bla naklonjena predimenzioniranim oziroma iz logotipov narjejenim maskam :P
žal mi je sam, da se odločli za "togo verzijo" z ravnimi letvicami in niso šli do konca... po mojem mnenju bi trenutni logotip izgledal "ultimativno je*ačko", če bi ble letvice navzven malo upognjene in razširjene tako, da bi se zgornja začela na zgornjem robu prednje luči, spodnja na spodnjem, potem bi pa obedve v rahlem loku konvergirale v sredino proti znaku! to so sodeč po dizajn risbah C4ke tudi planirali, vendar je proizvodnja vseskupej speglala v bolj enostavne ravne črte.
... ampak (če se že pogovarjamo o ledicah :) ), just imagine kako bi bil videt tak sprednji konc C4ke, če bi se zgornja letvica nadaljevala v tisto matirano obrv, ki jo ma C4 na lučeh in če bi ta obrv bla po vsej dolžini luči osvetlejna z ledicami in ne samo s tisto bogo žarnico na vrhu žarometa, ki je ne osvetli nit do prve tretine... :twisted:
živeo drugmirkooooo!!!!

Kama
Novinec

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Kama Pe jan 30, 2009 10:01 am

Drugmirko, ubij me, ampak mi ni jasno kje bodo uštulil ta LED pas. Tudi rob žarometov (a la Passat) je drugačen od prejšnjei slik z videa istega vira.
A dela slučajno Citroen na kakšnem novem kupeju, ker to mi je za C3 preveč ekstra.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Pe jan 30, 2009 11:10 am

Kama je napisal/-a:Drugmirko, ubij me, ampak mi ni jasno kje bodo uštulil ta LED pas. Tudi rob žarometov (a la Passat) je drugačen od prejšnjei slik z videa istega vira.
A dela slučajno Citroen na kakšnem novem kupeju, ker to mi je za C3 preveč ekstra.

e, sej je čist enostavno... sam pol metra nižje moraš gledat. tisti led pas ni ob žarometih, ampak je na spodnjem robu odbijača. in tisti "rob žarometov", ki ga je na isti sliki videt zraven, ni od žarometiov, temveč je rob meglenk pod njimi ;)

o kupeju maš pa prav. sam, da je ta "kupe" trivratna različica novega C3, ki bo najbrž res bolj "ekstra"vaganten od petvratnega C3 :) .
in najverjetneje ga bodo drugi teden pokazali v "konceptni" obliki, kot so to storili s "koncepti" C2 in C4 Citroensport in C5 Airscape... ali z drugimi besedami, produkcijski izgled avta z malo dodatnega lišpa (kamor najbrž spadajo tudi ledice po odbijaču) :).
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Pe jan 30, 2009 6:35 pm

Vsekakor je treba najprej vedeti ali sploh bodo prisotne na avtomobilu!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Pe jan 30, 2009 7:10 pm

drugmirko je napisal/-a:... ampak (če se že pogovarjamo o ledicah :) ), just imagine kako bi bil videt tak sprednji konc C4ke, če bi se zgornja letvica nadaljevala v tisto matirano obrv, ki jo ma C4 na lučeh in če bi ta obrv bla po vsej dolžini luči osvetlejna z ledicami in ne samo s tisto bogo žarnico na vrhu žarometa, ki je ne osvetli nit do prve tretine... :twisted:

... to bi bila prava drama... se mi zdi da folk za kej takšnega še ni pripravljen (jst pa :-P) :P :P :P
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! So jan 31, 2009 10:33 am

Glede luči se pa res ne obremenjevat. Ko so imeli vsi avtomobili H4, je imel tudi Citroën H4, ko bodo imeli vsi kičaste LED-ice, jih bo imel tudi Citroën.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko So jan 31, 2009 11:39 am

skyliner je napisal/-a: ... to bi bila prava drama... se mi zdi da folk za kej takšnega še ni pripravljen (jst pa :-P) :P :P :P

:har :har :mrgreen:

Joie de vivre! je napisal/-a:Glede luči se pa res ne obremenjevat. Ko so imeli vsi avtomobili H4, je imel tudi Citroën H4, ko bodo imeli vsi kičaste LED-ice, jih bo imel tudi Citroën.

živio govornik br.2! :P
verjetno še prej, kot vsi drugi... predvsem zato, ker majo radi novotarije in zato, ker so po moje tudi dizajnersko v rahlo kičasti fazi 8) .
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če feb 05, 2009 5:16 pm

Slika

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Če feb 05, 2009 6:21 pm

Sej bo kul, samo tista škrga pod katero so ledice je ISTA kot pri Leonu Nitro.

In upam, da nebo ledic, ker tisti ki je to narisal oz. odobril ledice za Citroena, bi bilo treba javno linčat :twisted:
Slika
Vive Le Sport!

BlazR
Novinec

Napisal/-a BlazR Če feb 05, 2009 6:26 pm

Kr lepo, edin tist pleh k se za vrati zarezuje v stransko šipo mi ni ušeč. Vrjetn boste eni lih u tem vidl najlešpi detajl sam men ne sede.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če feb 05, 2009 9:45 pm

Priponke
DS_Inside (3).jpg
DS_Inside (2).jpg
DS_Inside (1).jpg
DS_Inside.jpg

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Če feb 05, 2009 10:08 pm

Ledice.

LEDICE! :lol:

Meni je všeč, ni napačen voz.
Slika

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Če feb 05, 2009 10:17 pm

Kaj se tiče oblikovanja so res majstri. Samo te ledice so mimo. :evil:
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Če feb 05, 2009 10:24 pm

... se bo treba navadt :P
... po prvih slikah sodeč bi to lahko bila nova uspešnica PSA (pozdravi od 206tke).
Lep pozdrav!

Dr. MadMan
Nov uporabnik

Napisal/-a Dr. MadMan Pe feb 06, 2009 7:19 am

Hudo luštkan. Na LED osvetlitev se pa fantje kr navadite ker je to prihodnost. Slej ko prej bodo VSI novi modeli prihajali z LED če vam je prav al pa ne.

Kama
Novinec

Kraj: Kočevje

Napisal/-a Kama Pe feb 06, 2009 7:27 am

Ma o obliki in linču dizajnerjev glih ni zgubljat besed. Večina skic/PS C3 mi je všeč, kar pa za face lift Cliota spredej ne bom rekel. Prej zaje.. Itak, če ti ni všeč ga ne kupiš. Potlej se pa začne zbijanje cen, k ne gre v prodajo, pa že spet miselni proces :roll: .

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe feb 06, 2009 11:21 am

joj, zrd parih ledic tukaj mal mn k umirate, no :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Pe feb 06, 2009 11:36 am

Men je izjemno lep. Ledice me ne motijo.. nasprotno. Postavljene so tja iz popolnoma estetskega razloga. Pri audijih so pa skor nuja... kjer drugače kot po obliki ( položaju ) ledic sploh ne vem ali je za mano A3, A4 ali A6 :P
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
davorz
Stalni uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a davorz Pe feb 06, 2009 11:37 am

Men je tut prav hud avtek!
zakaj imamo moški radi ženske v usnju?? ker dišijo po novem avtu :):)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Pe feb 06, 2009 12:57 pm

j*beš ledice... itak gre za koncept. sicer praktično serijski koncept, pa vseeno...

drugač pa, ne vem... sicer hud avtek ampak mogoče malček preveč kičasto nakinđuren in... nekaj malega Citroena mu manjka za moj okus. mogoče kej z naklonom strehe al pa kotom haube in sprednje šipe...

vsekakor pa mi je boljši kot MiTo in zanimivejši kot Mini! pa nujno mu morajo namontirat oba 1.6l turbaka! s 120 konji bo to bolj kilav "preimum" :P
živeo drugmirkooooo!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov