RED_line je napisal/-a:kašni lopovi so ti BMWji. 35k€ in dobiš avto ki je neuporaben.pa kdo je toliko neumen da kupi tko drag in neuporaben avto?
RED_line je napisal/-a:zakaj mislim da je neuporaben? kot vsak avto ima + in -. plus je to da ima zmogljivosti precej boljše kot vsi ostali povprečni avti. podvozje, pogon, motor,volan so za dirkališče idealni. trd, natančen, hiter, obvladljiv so vozne karakteristike.o kakovosti izdelave pa tudi ni dvoma. sam vso to športnost je nakako potrebno plačat. minusi so pa kr veliki: majhne nepregledne šipe (sm se počutil kot v panzerju), prtljažnik je zlo zlo majhen, ko sem jaz vozil sm se moral dat naprej da so ostali zdaj sploh zlezli notri.tako da jz sm bil speštan in zadaj sploh niso bili komot, pa čeprav je bila limuzina. wtf 4 vrata ko pa ne more normalno sedet 4 ljudi. nekaj časa mi je bilo v redu, samo kasneje mi je bila notranjost prece odbijajoča. vse črn, samo en par gumbov brez kakršne koli energije za oblikovanje.da ne govorim da nimaš kam odložit paketek čimgumov, listek ali pa še huje mobitel. tko da ne samo da sm se počutil kot v tanku zaradi šip , je tudi samo notranjost pripomogla h temu. joie, kvaliteta do neke meje. ročka menjalnika, ročka za odpirat vrata in še en par zadev je bilo že tako bogih da se vprašaš kje je ta kvaliteta. pa avto je imel 50k km in je bil bolj obrabljen kot en ki jih ima 200k. tako da 35k€ za avto ki je neuporaben za vsak dan. ops, za se šminkerit oz. kot pravim jaz, delat budalo, za to je pravi ja.
RED_line je napisal/-a:sam vso to športnost je nakako potrebno plačat.
RED_line je napisal/-a:minusi so pa kr veliki: majhne nepregledne šipe (sm se počutil kot v panzerju), prtljažnik je zlo zlo majhen, ko sem jaz vozil sm se moral dat naprej da so ostali zdaj sploh zlezli notri.tako da jz sm bil speštan in zadaj sploh niso bili komot, pa čeprav je bila limuzina. wtf 4 vrata ko pa ne more normalno sedet 4 ljudi.
RED_line je napisal/-a:nekaj časa mi je bilo v redu, samo kasneje mi je bila notranjost prece odbijajoča. vse črn, samo en par gumbov brez kakršne koli energije za oblikovanje.da ne govorim da nimaš kam odložit paketek čimgumov, listek ali pa še huje mobitel. tko da ne samo da sm se počutil kot v tanku zaradi šip , je tudi samo notranjost pripomogla h temu.
RED_line je napisal/-a:joie, kvaliteta do neke meje. ročka menjalnika, ročka za odpirat vrata in še en par zadev je bilo že tako bogih da se vprašaš kje je ta kvaliteta. pa avto je imel 50k km in je bil bolj obrabljen kot en ki jih ima 200k.
RED_line je napisal/-a:tako da 35k€ za avto ki je neuporaben za vsak dan. ops, za se šminkerit oz. kot pravim jaz, delat budalo, za to je pravi ja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov