Sicer tipični Hyundai (beri brez lastne identitete, preveč podoben ostalim konkurentom, od katerih od vsakega pobere kakšen del) in preveč ameriški, a vseeno mi je zelo všeč.
Mick Jerry je napisal/-a:Upam da so pripravili kak turbo 6 valjnik, osemvaljniki so zaradi porabe malce preživeti v low-budget avtih.
INFINITI je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:Upam da so pripravili kak turbo 6 valjnik, osemvaljniki so zaradi porabe malce preživeti v low-budget avtih.
Na voljo bo 2.0 turbo in 3.8 V6 - pa razen cene ne bo prav nič v njemu low budget; če bi kaj prebral to temo bi to vedel
martin_krpan je napisal/-a:Vau, armaturka je tipično Hxundaijeva, čestitke. Ima celo stikalo za zagon, ki sem ga pogrešal pri limuzini.
Glede zunanjega dizajna me ne moti to, da je preveč podoben Infinitiju in Nissanu (korejci so uspeli prav z kopiranjem) ampak predvsem to, da Hyundai nima nekega lastnega stila. Poglejmo njihovo ponudbo: i10, i30, Accent, Elantra, Genessis,... med sabo so si povsem različni, nimajo kakšnih skupnih potez. Nisem pristaš oblikovanja identičnih avtov (a la Audi), a vseeno bi Hyundai moral malo poenotiti obliko svojih izdelkov.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov