matejxx je napisal/-a:Pa kaj sedaj znamke prav tekmujejo, da delajo čim grše avte. Najprej naredi Citroen C4 picasso, ki je tako obupen na pogled. Potem pa očitno hočejo narediti še grši avto kot je Nissan Juke. In jih je potrebno pohvaliti, ker jim je tudi uspelo. Nisem si mislil, da je to sploh možno. Še Duster je zelo lep v primerjavi s temle, pa je neka poceni znamka.
Kaj bo ta avto drugače imel tudi 4x4?
Lignage je napisal/-a:Ročni menjalnik, običajna ročna zavora, ...klopi spredaj ni. Pa še notranjost je žalostno črna. Govorimo seveda o cenejših verzijah Cactusa...
~toMmy~ je napisal/-a:HILTI na vratih na parkingu FTW
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:HILTI na vratih na parkingu FTW
kaj se režiš.... sej ti spodaj pod AirBumpi lepo piše: FLOTNA kustomizacija...
drugmirko je napisal/-a:a, ja... mimogrede... se mi zdi, da sem opazu še eno "kurioziteto" tega avta, za katero pa mislim, da mi sicer je "hecna", nisem pa glih prepričan, da bi mi bla "smešna" tudi na dolgi rok.... namreč, na armaturi na sovoznikovi desni strani fali odprtina ventilacije... je ni videt na nobeni od slik, zna bit pa zoprno, tako v vročini, kot tudi ob eventuelnem rosenju desne šipe...
drugmirko je napisal/-a:a, ja... mimogrede... se mi zdi, da sem opazu še eno "kurioziteto" tega avta, za katero pa mislim, da mi sicer je "hecna", nisem pa glih prepričan, da bi mi bla "smešna" tudi na dolgi rok.... namreč, na armaturi na sovoznikovi desni strani fali odprtina ventilacije... je ni videt na nobeni od slik, zna bit pa zoprno, tako v vročini, kot tudi ob eventuelnem rosenju desne šipe...
srcnik je napisal/-a:Hočemo klopco!!! pa manual iz armaturke ven kot v katrci
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov