maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
A ne. Podobno kot 1.0 ecoboost ( celo 92kw) v focusu.Tu je vsaj v UP-u, ki je majhen.
Drugače pa sem jih danes na štajerki videl. Na treh šleparjih. Cool avto za tistega, ki ga potrebuje.
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
A ne. Podobno kot 1.0 ecoboost ( celo 92kw) v focusu.Tu je vsaj v UP-u, ki je majhen.
Drugače pa sem jih danes na štajerki videl. Na treh šleparjih. Cool avto za tistega, ki ga potrebuje.
lp
Če ma focus 1.0 pol bo v takih jajčkih kmal 0.5 motor
~toMmy~ je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
lp
Če ma focus 1.0 pol bo v takih jajčkih kmal 0.5 motor
Saj v Fiatu je že 0.9!
maniaxxx je napisal/-a:
projekcija 2014....
akcija..touran 0.9 ttsi,
..........sharan 1.1 ttsi
..........golf GTI 1.3ttttsi![]()
polo......0.5 tsi
up!...0.2 ttsii![]()
op. VW je samo kot primer, nič slabega ni bilo mišljeno s tem, lahko vstavite katero koli znamko
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:
projekcija 2014....
akcija..touran 0.9 ttsi,
..........sharan 1.1 ttsi
..........golf GTI 1.3ttttsi![]()
polo......0.5 tsi
up!...0.2 ttsii![]()
op. VW je samo kot primer, nič slabega ni bilo mišljeno s tem, lahko vstavite katero koli znamko
To je prihodnost stari.![]()
lp
p.s. leto 2017 moj novi jumper 1.5 hdi ( 120 kw) ........................
King1 je napisal/-a:p.s. leto 2017 moj novi jumper 1.5 hdi ( 120 kw) ........................
maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
~toMmy~ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:p.s. leto 2017 moj novi jumper 1.5 hdi ( 120 kw) ........................
Mislim, da tvoj novi iJumper takrat ne bo imel kubikaže oz. bi znal res imet 1.5 hdi + kak elektromotor!![]()
Seveda, če do takrat odplačaš starega!
peroRS je napisal/-a:Enako kot zdaj gledamo na stare ameriške avte s prostorninami 5+ litrov bodo čez 20 let gledali na 1.6 ali pa 1.8 motorje. 2.0 bo pa že big block![]()
![]()
Sam pa povem. Danes sem se spet čudil brutalnim zmogljivostim 1.2TSI 63kW motorja.To leti kot raketa. Ko sem ga v 2. prestavi navil do 6000rpm v klanec ob prehitevanju tovornjaka...
BMW-ji in Audiji so ostali pol kilometra zadaj.
Edino poraba je bla 5.7, kar se mi zdi že zelo dosti
![]()
Kupi kdo RS-ko? Menjam za TSI-ja
IcEm4n je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:o fak, 1.0 tsi....
Se te že predstavlam, ko boš čez kako leto na tem forumu predstavu svojo novo pridobitev - Up!-a GT z 1.0TSI mašino![]()
![]()
![]()
Renault VG je napisal/-a:Prva vožnja GTja: http://www.autocar.co.uk/CarReviews/FirstDrives/Volkswagen-Up-1.0-GT/261086/
The GT's 1.0-litre turbocharged three-pot sounds like a baby 911 when driven with commitment
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov