H-FReAK je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:No, eno napako pa ta trojka ima - premajhno paleto motorjev, oziroma prešvoh 1.6 litrski motor.
Predvidevam, da še tega 1.6 litrskega motorja nisi vozil. Z lahkoto se kosa z 1.6 115km Oplovim motorjem iz gtc-ja. Ne vem pa kateri motorji še vam tukaj zraven manjkajo? Meni pa je prav všeč, da so ukinili 1.4 (ki v tem avtu ni bil za nobeno rabo) in dodatno predstavili še 2.2 dizelski motor. Mislim, da je paleta 2eh bencinskih in dveh dizelskih plus kasneje še dodatni 2.3 ali 2.5 turbo bencinar preko dovolj....
lp, Aleš.
Polo78 je napisal/-a:Glede motorjev se pa strinjam. Lahko bi komot dali 1.8 bencinarja (120 KM), preverjena varianta iz mazde 6 - tako iz te, kakor iz prejšnje generacije. Praktično neuničljiv motor. Pa tudi kak dizel med 110 in 136 KM bi pasal temu avtu. Saj če bo to edina "pomankljivost" tega avta, potem sploh ne bo hudo. Mimogrede, tudi Golf VI nima dizla med 110 in 136 konji. Mogoče je pa kaj z našo zakonodajo narobe, ker ima tako postavljene razrede pri registraciji...:P
sašo5 je napisal/-a:Polo78 je napisal/-a:Meni osebno pa je tale Mazda 3 MPS stokrat lepša od Golfa 6 GTI (sicer je to stvar okusa). Pa tudi po zmogljivostih ga bo pelala scat. :P
pol se boš pa zbudil......![]()
P.S. sem ti že parkrat omenil, da je(so) Mazda j***a.....![]()
Polo78 je napisal/-a:
"mojaznamkajenajboljša.press" sta enostavno prevelika!
CupraR je napisal/-a:
Zadeva ni za podcenjevat..
STENTOR je napisal/-a:Žalost je tole.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost