Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Če sep 30, 2010 9:53 pm

sonic je napisal/-a:Ampak karavan v beli barvi izgleda pa hud:

Slika

P.S.: zakaj ne pokaže slike?
EDIT: sem uredil. Hvala za namig, W|zz!

Tole pa men sploh ni hudo oprosti. Premale felge, barva mu ne paše, o celotni liniji pa sploh ne bi razpravljal...verjamem pa da bo ergonomija in podobno do konca izpiljeno.

Preveč me tole pusti hladnega, da bi kadarkoli bil potencialni kupec takega avta.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Če sep 30, 2010 10:04 pm

Slika
Edino, kar bi lahko bilo hvale vredno je to, da so končno passata pobarvali v celoti - izgubil je tisto neumno črno linijo.

CC je enostavno zakon!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Če sep 30, 2010 10:16 pm

Ne boš verjel, ampak ravno temno modra mu zelo zelo pristoji...počakaj, da boš avto videl v živo, saj mi lahko verjameš, da mu ta slika dela veliko krivico! Wink
Morda res, ker pri sedanjemu passatu je temnomodra skoraj najlepša barva.

Premale felge,
Upam da ne misliš preveč resno. Te na sliki so (glede na debelino gum) že skoraj prevelike, večja kolesa pa tudi ne vem če bi fizično bila smiselna in če bi sploh pasala.

Edino, kar bi lahko bilo hvale vredno je to, da so končno passata celega pobarvali - izgobil je tisto neumno črno linijo.
No, to bo verjetno zelo odvisno od opreme. Črna plastika spodaj bo morda še vedno, pri vstopnih paketih opreme... bomo videli.

Vseeno pa bi rad malo revidiral svoje prvotno navdušenje. Vseeno zadeva preveč izgleda kot malo povečani novi golf karavan... S prisiljenim poenotenjem maske so izgubili pomemben oblikovni instrument za potencialno diferenciacijo modelov.

Vseeno bo avto kot celota najbrž še vedno zelo zanimiv vabljiv, če ne drugega zaradi dobrih motorjev, opcije odličnega DSG in predvidevam dobre ergonomije.
Kdor bo hotel na vsak način imeti predvsem res lepo in vznemirljivo zunanjo obliko, pa bo moral pogledati h kaki Alfi ali Citroenu, morda celo k Hondi....
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če sep 30, 2010 10:32 pm

Marsikateri VW je v preteklosti zaradi oblikovnih okroglin na že tako masivno obliko izgledal debelo. Hvala bogu so končno ugotovili da to ni lepo in sedaj ko so oglati so videti mnogo bolje!

Tattoo- je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:
Ceed je napisal/-a:Pričakovano zadržan in pričakovano uničen zadaj.

Slika

Vsekakor pa temnomodra očitno ni njegova barva.

Ne boš verjel, ampak ravno temno modra mu zelo zelo pristoji...počakaj, da boš avto videl v živo, saj mi lahko verjameš, da mu ta slika dela veliko krivico! ;)

Ne vem zakaj bi mu slika delala krivico? Saj čisto ok izgleda v tej temno modri na tej sliki.

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Če sep 30, 2010 11:38 pm

passat lingyu:

Slika

Slika
Slika

Se VW norčuje?

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Pe okt 01, 2010 6:02 am

Čisto pričakovano. Spremenjena maska in luči iz novih VW-jev, malo več svetlikajočih materijalov. Čudi me, da so se tako malo dotaknili notranjosti.

Me zanima, koliko kupcev bo naplahtanih v prepričanju, da kupujejo povsem novo generacijo Passata. :roll:
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

uros11
Poznavalec foruma

Napisal/-a uros11 Pe okt 01, 2010 6:10 am

OFF: Pri teh faceliftih imajo problem eni in isti in smetijo teme. Kot pri Golfu V vs VI, pa 5.5. Pa kakšen bi moral biti avto, da bi bilo OK? Prej okrogel, potem voz ali kaj? Saj avto ni namenjen zdravljenju samopodobe, da bi moral biti vsak različen, češ glejte me, jaz mam najnovejšega, ali kaj. Pač pilijo detalje, kar se je pokazalo kot uspešno. Ostali, ki tega ne delajo, pridejo ven vsakič z drugim vozilom. Big deal. Npr. megane - vsakič drugačen. Ni mogoče, da bi se ti vsi dopadli. Spet - pa kaj.

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Pe okt 01, 2010 7:32 am

uros11 je napisal/-a:OFF: Pri teh faceliftih imajo problem eni in isti in smetijo teme. Kot pri Golfu V vs VI, pa 5.5. Pa kakšen bi moral biti avto, da bi bilo OK? Prej okrogel, potem voz ali kaj? Saj avto ni namenjen zdravljenju samopodobe, da bi moral biti vsak različen, češ glejte me, jaz mam najnovejšega, ali kaj. Pač pilijo detalje, kar se je pokazalo kot uspešno. Ostali, ki tega ne delajo, pridejo ven vsakič z drugim vozilom. Big deal. Npr. megane - vsakič drugačen. Ni mogoče, da bi se ti vsi dopadli. Spet - pa kaj.

Menjava modela je nekaj drugega, kot facelift modela ;) Pri Passatu pač gre za facelift obstoječega modela.

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Pe okt 01, 2010 7:45 am

Hvala bogu da imajo npr. francozi (kot si omenil megana) tako filozofijo, je vsaj kaj novga v avtomobilizmu! Tale passat, je pa v primerjavi z prejšnjim za moje pojme čis nič inovativen, sam luči druge in plastika.

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Napisal/-a skyliner Pe okt 01, 2010 7:56 am

Lignage je napisal/-a:Marsikateri VW je v preteklosti zaradi oblikovnih okroglin na že tako masivno obliko izgledal debelo. Hvala bogu so končno ugotovili da to ni lepo in sedaj ko so oglati so videti mnogo bolje!

Tattoo- je napisal/-a:
sonic je napisal/-a:
Ceed je napisal/-a:Pričakovano zadržan in pričakovano uničen zadaj.

Slika

Vsekakor pa temnomodra očitno ni njegova barva.

Ne boš verjel, ampak ravno temno modra mu zelo zelo pristoji...počakaj, da boš avto videl v živo, saj mi lahko verjameš, da mu ta slika dela veliko krivico! ;)

Ne vem zakaj bi mu slika delala krivico? Saj čisto ok izgleda v tej temno modri na tej sliki.

ta zabuhla oblika je tudi mene motila, saj ni dajala nobene ostrine vozilu. To jim je pri prenovi golfa uspelo odpravit in logično nadaljevanje je obilka polota in sedaj passata...
Se strinjam z Lignagnom, da trenutnemu (sedaj staremu) passatu okrogline v svetilih ne pašejo.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
-tomi-
Novinec

Napisal/-a -tomi- Pe okt 01, 2010 9:02 am

maliBobi je napisal/-a:Slika
Edino, kar bi lahko bilo hvale vredno je to, da so končno passata pobarvali v celoti - izgubil je tisto neumno črno linijo.

CC je enostavno zakon!

...nevem zakaj ampak mene spominja na fiat stilo-ta karavan :?

Slika

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe okt 01, 2010 12:57 pm

:tomidelej:
Nekdo naj naredi fotošop stilota ali pa vzame belega za osnovo ter mu pobarva luči na črno.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Pe okt 01, 2010 1:03 pm

Samo res ej. Če bi bil Stilo iste barve pa da bi mu odstranil tiste črne obrobe na odbijaču in da bi Passatu napopal gor še Fiatovo značko, bi človek res pomislil, da je prišel ven facelift Stila. :lol: Podobnost prednjega konca je res precejšnja.
Antiznačkar po prepričanju

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi Pe okt 01, 2010 9:39 pm

Punca pravi; novi golf, no, isti je ko golf :rofl :cry

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Pe okt 01, 2010 10:54 pm

Kr fajn punca za kšne, ko očitno ne loči a je neka stvar mal večja al mal manjša
:cry

hec, brez zamere

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Pe okt 01, 2010 11:37 pm

:lol: :lol: :lol:

Eni ste res neverjetni, cela teorija zarote se je razvila iz tega, da so pač avto poimenovali kot novo generacijo in ne FL. Res je najbolj pomembna stvar, ko kupuješ avto, katere generacije je. Ker če bi rekli, da je za deset generacij napredoval, bi bil kaj boljši? Saj maš testno vožnjo, razne teste, mnenja pa vidiš kakšen je avto, kaj za vraga ma veze katera generacija je na papirju, itak nas večina tu ne ve za Passata. Eni pa naredite iz tega socialni problem, kot da bi "naplahtali" rajo, tako kot da bi revežem star kruh podturili! :roll: Menda je nekdo, ki ima dovolj denarja za tak nov avto toliko pameten, da se bo pozanimal o njem in ga ne bo na prvo žogo skeširal.

Saj ste že ob prihodu Golfa 6ke bili neverjetno glasni, pa je doživel več novosti kot marsiker model na popolnoma novi platformi! Še vedno ostaja kralj svojega razreda na praktično vseh testih in tudi po ponudbi motorjev, različic(3,5 vrat, karavan, Plus, GTI, GTD, R, R Line) dodatne opreme ipd. Vglavnem z Golfom jim je več kot uspelo, pa je bilo tudi pametovanja tukaj še pa još, počakajte, da pridejo povratne informacije iz prakse, preden se (ponovno) osmešite z "zgroženimi" izjavami in najbolj prizadeti ste seveda taki, ki nimate niti približno namena kupit kakšnega VW-ja. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So okt 02, 2010 5:53 am

Polo78 je napisal/-a:Samo res ej. Če bi bil Stilo iste barve pa da bi mu odstranil tiste črne obrobe na odbijaču in da bi Passatu napopal gor še Fiatovo značko, bi človek res pomislil, da je prišel ven facelift Stila. :lol: Podobnost prednjega konca je res precejšnja.

imaš prav -"Lešnikov" je bil pojem in ko je ven prišel je bi dejansko deležen "vauuuuuuu" :arrow: tale - katastrofa, tako spredaj kot zadaj......čas je da se De Silvi reče "aufvidersen".........

Uporabniški avatar
AudiFreak
Uporabnik

Kraj: Ried im Innkreis

Napisal/-a AudiFreak So okt 02, 2010 7:58 am

Zdaj pa so res malo predaleč šli pri Volkswagnu. Konkurenca je v tem razredu, če se mene vpraša najhujša. Gotovo pa bo imel kupce in teh nebo malo, saj ti ljudje največkrat kupujejo Passata in ne oblike. Vsekakor pa bo težko...
Nimam privilegijev za branje tega foruma, ampak vseeno berem.

maliBobi
Novinec

Napisal/-a maliBobi So okt 02, 2010 9:32 am

W|zz je napisal/-a:Kr fajn punca za kšne, ko očitno ne loči a je neka stvar mal večja al mal manjša
:cry

hec, brez zamere

:twisted: :cry
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 7 gostov