bOnZy je napisal/-a:fantje smotani ste! use je hitr če je dnar! tut hiša, če boš mu dnar bo zrasla! poglejte Mercator,uni taogromni nakupovalni centri rastejo k gobe po dežju pa je centr VELKA ZGRADBA! pol pa neki dr**te ku**c za eno turbino! če je dnar, če je mehanik je to 2dni paj fertik! mal logičn razmišlejte!!
G-4S je napisal/-a:No Bonzy, zdej nam pa povej, na kolk bara bi ti na VTIju odprl turbino in kaj bi še menjal pri določnih barih?
Čist tko me zanima, al se sam delaš pametnega, al res veš. Pa pazi, jst pa še marsikdo drug vemo odgovor na to vprašanje.
menjekul je napisal/-a:bonzy s tem sem želel povedat, da se gradnja hale z gradnjo navadne hiše ne more primerjat. s tem sem želel povedat, da ni vse tok enostavno kot ti praviš.
jah ti misliš, da so mehaniki velike dase. ej obnašajo se že tako pojma jih ima pa zelo malo![]()
lp
HaBBkE je napisal/-a:Pa glede gradnje hise sta oba mal zatavala... Kako da smo se mi preselili takoj po enem letu, od nakupa zemlje do koncane gradnje bajte-pa bajta ni montazna(iz ciglov)
Po forumu brska: Clancy in 5 gostov