maniaxxx je napisal/-a:hehe točno tak je kot sem predvideval....FL 5ke oz 6ke
Am ja... le da je to samo PS...
Glede dizajna pa pravilno, da ne pretiravajo. Naj bi bil nižji in imel daljšo medosno, kar bi že samo po sebi moralo prispevat k boljšemu izgledu, če se še malo potrudijo, bo zelo lep in skladen avto. Kiča je dovolj pri drugih znamkah, za vse, ki si ga želijo!

Ne tako dolgo nazaj sem z Golfom čakal na parkingu in je zraven stala Mazda3 podobnega letnika, avto, ki mi je bil takrat ob nakupu oblikovno zelo všeč. No ko sem gledal enega poleg drugega, sem se čudil, kam je izginila tista Mazdina svežina in drznost izpred šestih let, praktično je bila situacija ravno obratna kot pred leti, sploh ob pogledu v notranjost. No res, da je šlo v tej primerjavi Golfu v prid, da ga je več skupaj in da je bila Mazda pusto siva, ampak vseeno, podrobna primerjava po toliko letih me je presenetila. Podobno je bilo z več "drznimi" avtomobili čez leta, Golf je pa bolj konzervativno oblikovan in se zaradi tega bolje stara. To lahko seveda velja le, če ti ni že od začetka grd, ampak samo bolj zadržan od konkurence.

King1 je napisal/-a:No res upamo, da so te slike zgolj in samo ps-ji. Mislim, da je skrajni čas, da predstavijo vozilo, ki bo po domače trgalo gate ( oblikovno mislim). Če ne se lahko presneto bojijo konkurence iz celega sveta.
lp
No ja, če se je do zdaj šestka zelo dobro kosala s konkurenco, ne vidim take bojazni!

Tattoo- je napisal/-a:Ti lahko predvidevaš marsikaj, jaz ti pa iz prve roke povem, da noben od teh PS-ov niti od daleč ne prikazuje MK7!![]()
No potem pa iz prve roke povej, če jim je uspelo vnesti kaj dinamike v osnovno obliko!

Napovedi so obetavne, bal sem se predvsem manjše prostornosti, ko se je nekaj šušljalo o tem, da naj bi bil manjši. Predvsem upam, da se izkažejo z izkoristkom prostora v notranjosti, ker je večina konkurence na tem področju porazna, če gledamo zadnjo klop.