Polo78 je napisal/-a:Ohoho, tole je pa lepo in očiten napredek napram prejšnjemu. Sicer res, da je verjetno na slikah model s top opremo pa vendar oblika celotne armature z volan vred deluje precej lepše.Če bo še cena vsaj približno taka kot je bila pri prvem Ceed-u, potem je tole nova zgodba o uspehu. Upam edino, da so izboljšali kakovost izdelave, ker pri starem so se občasno pojavljali črički in škripajoča plastika.
Maso je napisal/-a:Verjemi, da ceno oblikujejo glede na trg. Ne bo "normalna" kot pri prejšnjih modelih. Hyundai se je tudi cenovno močno približal tekmecem.
King1 je napisal/-a:Res je lepa. Tako znotraj in zunaj. Res sem vesel, da tam spodaj delajo tako lepe avte.
lp
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Res je lepa. Tako znotraj in zunaj. Res sem vesel, da tam spodaj delajo tako lepe avte.
lp
Kje spodaj? Na Slovaškem?![]()
![]()
Meni pa ne potegne, niti sam ne vem zakaj, ne morem s prstom pokazat ampak mi ne potegne...
King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Res je lepa. Tako znotraj in zunaj. Res sem vesel, da tam spodaj delajo tako lepe avte.
lp
![]()
Meni pa ne potegne, niti sam ne vem zakaj, ne morem s prstom pokazat ampak mi ne potegne...
Sej vem ti si bolj za vw-je-![]()
![]()
![]()
![]()
lp
p.s. te čist štekam
maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:maniaxxx je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Res je lepa. Tako znotraj in zunaj. Res sem vesel, da tam spodaj delajo tako lepe avte.
lp
![]()
Sej vem ti si bolj za vw-je-![]()
![]()
![]()
![]()
lp
p.s. te čist štekam
Vrjamem, sem prej ali kasneje moral pasti pod tvoj vpliv in popustiti tvojim groznjam tako da sem postal VW fan
Veronika.borghesi je napisal/-a:Mislim, da ni spodaj, da je zgoraj. Novi cee'd je bil v največji meri oblikovan v Kiinem nemškem oblikovalskem centru v Frankfurtu. Njegovo oblikovanje je vodil Nemec Peter Schreyer, ne pa kakšen vzhodnjaški "Kimči". cee'd je po tej plati brez dvoma bolj evropski kot korejski.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov