skopusnik je napisal/-a:Ne morem verjet. A ti misliš da se ESP izklopi samo zato da lahko pozimi ročno zateguješ po parkingih? Si pomislil da greš kdaj na pisto, kjer nočeš ESPja? In ne, tam ne rabiš ročne.
BoneS je napisal/-a:Gtd ni svoh. Sploh ne
x2~toMmy~ je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:Gtd ni svoh. Sploh ne
Jaz bi ga takoj imel!Teža po začetnih podatkih sodeč skoraj ista kot pri Meganu RS 265, zmogljivosti (0-100 in končna) za odtenek slabše kot pri Golfu V GTI (in za odtenek boljše od Ceed-a GT), poraba liter nižja od predhodnika (ki ima na spritmonitorju povprečje 6.62l/100km), po tovarniških podatkih praktično ista kot pri Meganu 1.5 dCi 110, Focusu 1.6 TDCI 115 ipd.
P.S.: Kar se pa cene tiče, ni tako črno belo. Alternativa je kupit npr. Megana RS za cca. 5k € manj, je bolj hardcore športnik, več užitka itd., aaaampaak če delaš recimo 25k km letno, to ponavadi pomeni, da je Megane RS za vikende, pozimi ga malo prestavljaš po garaži, da niso gume jajčaste ipd., zraven pa kupiš še enega dizla zaradi nižjih stroškov in vsakdanje uporabnosti. Če kupiš GTD-ja, mogoče ni toliko užitka, ampak imaš pa poleg hot hatch-a uporaben, varčen avto, ki ga lahko voziš vsak dan, greš z njim iskat otroka v vrtec, nimaš dvojnih gum, zavarovanja, servisov, ...
arijan je napisal/-a:Al pa kupiš GTI-ja pa maš še užitek zraven...
Tattoo- je napisal/-a:Drugače pa končno, da bo možno popolnoma izklopiti ESP.
_T_O_M_O_ je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Drugače pa končno, da bo možno popolnoma izklopiti ESP.
A tole je sigurno? A ni tako da lahko izklopiš ESP ampak ob zaviranju se avtomatsko vklopi? Tako kot pri mercedesih.Mislim da je ista zgodba pri Audijih, enkrat sem gledal oddajo, kjer se je z laptopom priklopil na R8 da je povsem izklopil ESP/ABS. Ker kolikor sem sedaj na hitro pogooglal so šoferji GTI in R vozil ESP izkljapljali preko Vagcoma(nimam pojma kaj je to, predvidevam da program nalašč za VW).
_T_O_M_O_ je napisal/-a:Tattoo- je napisal/-a:Drugače pa končno, da bo možno popolnoma izklopiti ESP.
A tole je sigurno? )
_T_O_M_O_ je napisal/-a:A ni tako da lahko izklopiš ESP ampak ob zaviranju se avtomatsko vklopi? Tako kot pri mercedesih.Mislim da je ista zgodba pri Audijih, enkrat sem gledal oddajo, kjer se je z laptopom priklopil na R8 da je povsem izklopil ESP/ABS. Ker kolikor sem sedaj na hitro pogooglal so šoferji GTI in R vozil ESP izkljapljali preko Vagcoma(nimam pojma kaj je to, predvidevam da program nalašč za VW).
Ta povprečna poraba goriva ustreza emisiji CO2 samo 109 g/km.
belkaena je napisal/-a:Živijo,
upam, da poleg tega kmečkega oblazinjenja sedežev ponujajo še alternativno na GTD?
drugmirko je napisal/-a:belkaena je napisal/-a:Živijo,
upam, da poleg tega kmečkega oblazinjenja sedežev ponujajo še alternativno na GTD?
ooou... ne tako oštro! to je vendarle legendarni Golf GTI vzorec* !!!![]()
*- drugače bolj znan pod imenom "bakina šlapa, turbo edišn":
http://www.elegance.si/img/products/22381.jpg![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov