Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
comfortably numb
Novinec

Re: 2012 Kia Cee'd

Napisal/-a comfortably numb Če jun 26, 2014 3:43 pm

C'mon Tommy. Če gre za Kio ali kako drugo nerenomirano znamko je posredi financiranje, če gre za švabe je pa pristranskost ali neka druga krivica.

Sicer pa iz svojih izkušenj sedaj veš, da je konec koncev mogoče vseeno Kia bolj ekonomičen nakup kot VW.

Daj razloži prosim kaj hudiča je to meteorološki način izražanja?

Uporabniški avatar
.com
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a .com Če jun 26, 2014 4:08 pm

comfortably numb je napisal/-a:Daj razloži prosim kaj hudiča je to meteorološki način izražanja?

-najbrž misli izražanje glede na vreme = tako hitro, kot se vreme spreminja, se lahko spreminjajo tudi pohvale/graje/kritike ipd...

tako jaz zastopim njega...
| GOLF 6 in 7 | TSI power |

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So jun 28, 2014 12:45 am

S tem se ciljal predvsem na zelo neizrazita mnenja, ovinkarjenje ipd. (ponekod bo mogoče občasno zmerno do pretežno...) :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So jun 28, 2014 11:08 am

Ja pač gre Tommy za Kio in nimaš kaj. Če je pohvala, je pa pač ovinkarjenje in najverjetneje je Kia plačala 5MI€. Vsakemu miljonček in še enega viška, da so imeli za malico med snemanjem. In vse skupaj bo čez kako leto ali dve izdal v tajnih dokumentih Julian Assange,da je šlo za zaroto. In takrat se bom spomnil nate in se tolkel po glavi, kako prav si imel :roll:

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio So jun 28, 2014 1:31 pm

Užaljenost brez primere. V času, ko je večini jasno, da je velik del testov dejansko plačan PR... Ta čas, ko je Renault financiral Volan, se ni smelo kaj preveč pljuvat čez njega. Dobro da nisi okronal človeka še s kapo iz folije :roll:
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Ne jun 29, 2014 5:06 pm

Nevem kakšne osebne težave imaš ti, niti ne vem ali si advokat od Tommya, ampak v tem primeru gre izključno za neke osebne nabuloze, ker se gre za znamko Kia. Če bi jaz osebno napisal v temo o Sportsvanu, če je že slovenski avto leta, bi se vsul val kritik. Tako pa ker gre za Kio, ki jo družba ne odobrava in se v večini vedete kardelnemu pravilu pa je čisto okej, če nekdo natvezi nabulozo, ki si jo je izmislil in nima niti enega potrdila, da je resnična. Glede Renaulta in volana jaz prvič slišim in mi je čisto vseeno. Mene reklama ne prepriča, ampak osebni občutki. Niti ne govorim v družbi, ki to odobrava, da je vsak tretji Renault na servisu in da je Citroen prvi po številu avtovlek. In užaljenost in sarkazem nista ista.

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Ne jun 29, 2014 6:48 pm

Jaz sem kritiko razumel kot grajo novinarjev in ne avta. Ceed je čisto kul avto, tako da je "prepucavanje" čisto nepotrebno.
Izjave fifth gear-ovcev, da je lega Proceeda identična tisti v Meganu RS ter še posebej cvetka "it doesn't have so much power, but who needs it" so res malo bose.

Podobne fore so imeli tudi na Top gearu:
-test Golfa 7 GTI vs. BMW M135i (Golf je zmagal, čeprav je BMW za klaso hitrejši, seveda tudi dražji avto in dejansko sploh nista primerljiva avta)
-test Peugeot 208 GTi, Clio RS in Fiesta ST (standard, da pri Angležih zmaga Ford) :D

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Ne jun 29, 2014 7:21 pm

Pero, glede ostalega se strinjam, ampak ford dejansko JE boljši HH od ostalih dveh....vsi testi govorijo o superiornosti fieste v tiste, kar naredi nek avto pravi HH, legi na cesti in zabavi pri vožnji....nekako je fiesta prava naslednica prejšnega clia RS...
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Napisal/-a srcnik Ne jun 29, 2014 7:55 pm

Haha, je pa le prav očitno, da je tole plačana reklama.

Če se pa čudijo na začetku, kot da prvič vidjo avto, ki je že par let na sceni... Pa še vmes enih par cvetk, pa vsi skoz tisto prislino nasmejani, kot da bi bli mal omejeni...

Gosic ma pa tak svoje korejske komplekse...

Uporabniški avatar
Bat_zajla
Stalni uporabnik

Napisal/-a Bat_zajla Ne jun 29, 2014 8:02 pm

peroRS je napisal/-a:Jaz sem kritiko razumel kot grajo novinarjev in ne avta. Ceed je čisto kul avto, tako da je "prepucavanje" čisto nepotrebno.
Izjave fifth gear-ovcev, da je lega Proceeda identična tisti v Meganu RS ter še posebej cvetka "it doesn't have so much power, but who needs it" so res malo bose.

Podobne fore so imeli tudi na Top gearu:
-test Golfa 7 GTI vs. BMW M135i (Golf je zmagal, čeprav je BMW za klaso hitrejši, seveda tudi dražji avto in dejansko sploh nista primerljiva avta)
-test Peugeot 208 GTi, Clio RS in Fiesta ST (standard, da pri Angležih zmaga Ford) :D

Golf je zmagov zaradi tega, ker je kot celota boljši avto. BMW je hitrejši, ampak ni tako praktičen, ni tako poceni in tako naprej. Jaz bi tudi drugače raje imel BMWja :D

Kar se tiče fieste, pa je nedvomno zmagovalec.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne jun 29, 2014 9:20 pm

Gosic je napisal/-a:Nevem kakšne osebne težave imaš ti

Oh srček, saj veš no... A še preganjaš študente po trgovskih centrih?

Gosic je napisal/-a:ampak v tem primeru gre izključno za neke osebne nabuloze, ker se gre za znamko Kia...

Nope. Plačan PR je pač dejstvo. Vse ostalo, česar ti ne veš, ne pomeni, da ni relevantno. Z drugimi besedami - če ti nečesa ne veš, to ne pomeni, da tega ni (v dotičnem primeru - tako ali drugače - plačana pozitivna kritika). Če nisi sposoben ločiti med kritiziranjem avta in testa je pa to žal tvoj problem :D

Mogoče res ne pljuvaš čez Renault, Citroën ali celo VAG (verjetnost tega je sicer glede na tvoj profil, ki si ga ustvaril v tej skupnosti, bore majhna), a tudi objektiven nisi do "svoje" znamke. Po tvoje težav z volani, rjo in še čem Kia nikoli ni imela :) servis je pa tako ali tako nevrjetno ugoden - celih 270 € za olje in filter za 1.7 CRDi Sportage.

PS: nebuloze, nEbuloze - ne nabuloze, če se že poslužuješ tujk.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne jun 29, 2014 11:32 pm

srcnik je napisal/-a:Haha, je pa le prav očitno, da je tole plačana reklama.

Če se pa čudijo na začetku, kot da prvič vidjo avto, ki je že par let na sceni... Pa še vmes enih par cvetk, pa vsi skoz tisto prislino nasmejani, kot da bi bli mal omejeni...

Gosic ma pa tak svoje korejske komplekse...

Točno o tem govorim, sem že kar nekaj njihovih testov oz. oddaj pogledal in ta test sigurno ni "iskren", kar je zelo očitno opazit, razen seveda za fanboye, oni imajo težave s tem :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Kraj: Ljubljana in Portorož

Napisal/-a Veronika.borghesi To jul 01, 2014 12:58 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Točno o tem govorim, sem že kar nekaj njihovih testov oz. oddaj pogledal in ta test sigurno ni "iskren", kar je zelo očitno opazit, razen seveda za fanboye, oni imajo težave s tem :D

Kaj pa je iskreno v tem svetu, a to kar je počel ADAC pri svojem izboru golfa za avto leta? Vse je subjektivno in prav zato je najbolje, da se človek usede pred nakupom v več avtomobilov in izbere sebi najprimernejšega. Izjava, kjer povedo novinarji, da ima GT lego na ravni megana RS, a nima toliko moči.... je pa verjetno tudi dovolj razumljiva. Jaz jo razumem tako v smislu hvale kot kritike, ki se te lahko dotakne ali pa ne - odvisno, kaj iščeš pri avtu oziroma v smislu moči. Enim je še 200 KM preveč. :D
Lep in s soncem obsijan dan vam želi

Veronika

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx To jul 01, 2014 4:03 pm

Ta izjava ni ne kritika ne pohvala ampak navadno sranje....KIA ne seže do kolen RS-u, še marsikaj drugega, veliko boljšega mu ne, kje mu bo KIA, ki ji športnost in podvozje res nsoi posebaj iztopajoče pozitivne lastnosti, da se politično korektno izrazim.
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda To jul 01, 2014 4:49 pm

Kia proceed gt ima 7.7 do stotice in jaz ne poznam nobenega novejšega avtomobila tega ranga, da bi imel tako slabo podvozje in posledično take izgube oz brezvezno vrtenje gum v prazno. Osebno imam dizla z 20 konji manj in imam boljše navedene pospeške (7,5s) kot ta ceed.

ps.: če bi imel ceed gt konjenico kot megan rs bi bila živa truga in bi ga bilo skoraj nemogoče terat oz bi bil kmalu kakšen obisk v meji
Lp

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Sr jul 02, 2014 8:28 am

A si že imel priložnost voziti pro_cee'da GT in megana RS? Ali pa to pišeš bolj kot ne na pamet? Top Gear ima kljub vsemu v svetovnem merilu verjetno največ oboževalcev - predvidevam, da zaradi atraktivnih prispevkov in hkrati verodostojnosti, sicer ne bi nikoli postal tako znan in odmeven. 8)

Veronika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr jul 02, 2014 8:48 am

Veronika.borghesi je napisal/-a:A si že imel priložnost voziti pro_cee'da GT in megana RS? Ali pa to pišeš bolj kot ne na pamet? Top Gear ima kljub vsemu v svetovnem merilu verjetno največ oboževalcev - predvidevam, da zaradi atraktivnih prispevkov in hkrati verodostojnosti, sicer ne bi nikoli postal tako znan in odmeven. 8)

Za tvojo vednost. Med top gear in fifth gear je velika razlika.

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda Sr jul 02, 2014 8:55 am

Megana rs sem vozil (testnega) ker sem pred 4 leti kupoval novo raketo odločal sem se med cliom rs in corso opc in pri meni je zmagala corsa zaradi lepše oblike in turba (cilo je imel še atmosferca) čeprav je bila dražja. Trenutno pa imam čisto novega dizla (ker delam več kilometrov), ki je hitrejši od ceeda, da o porabi sploh ne govorim tako, da ceeda mi je brezveze sploh it vozit.

Kateri top gear? Ameriški?
Lp

Uporabniški avatar
danatory
Novinec

Napisal/-a danatory Sr jul 02, 2014 9:05 am

Wow, objavim en posnetek in že mlatite prazno slamo. Res škoda za lastnike spletne strani, da ima uporabnike, ki tako znižujejo kakovost foruma.

Uporabniški avatar
Veronika.borghesi
Novinec

Napisal/-a Veronika.borghesi Pe jul 04, 2014 8:02 am

Saj o tem pišem, vsi vse sodijo, vozil pa ni skoraj nihče tistega, o čemer piše. Če ima kdo kredibilnost, jo pa gotovo imajo več pri Top Gearu, Fifth gearu itd. kot pa pri kakšnem slovenskem Volanu. Ko, vprašaš, ali si res vozil, pa dobiš odgovor, da je avto tako brezvezen, da ga ni niti povohal. In komu naj sedaj človek verjame? :D Vsak pa tak hvali le tisto, kar ima pred domačim blokom ali garažo.

Veronika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov