comfortably numb je napisal/-a:Daj razloži prosim kaj hudiča je to meteorološki način izražanja?
peroRS je napisal/-a:Jaz sem kritiko razumel kot grajo novinarjev in ne avta. Ceed je čisto kul avto, tako da je "prepucavanje" čisto nepotrebno.
Izjave fifth gear-ovcev, da je lega Proceeda identična tisti v Meganu RS ter še posebej cvetka "it doesn't have so much power, but who needs it" so res malo bose.
Podobne fore so imeli tudi na Top gearu:
-test Golfa 7 GTI vs. BMW M135i (Golf je zmagal, čeprav je BMW za klaso hitrejši, seveda tudi dražji avto in dejansko sploh nista primerljiva avta)
-test Peugeot 208 GTi, Clio RS in Fiesta ST (standard, da pri Angležih zmaga Ford)
Gosic je napisal/-a:Nevem kakšne osebne težave imaš ti
Gosic je napisal/-a:ampak v tem primeru gre izključno za neke osebne nabuloze, ker se gre za znamko Kia...
srcnik je napisal/-a:Haha, je pa le prav očitno, da je tole plačana reklama.
Če se pa čudijo na začetku, kot da prvič vidjo avto, ki je že par let na sceni... Pa še vmes enih par cvetk, pa vsi skoz tisto prislino nasmejani, kot da bi bli mal omejeni...
Gosic ma pa tak svoje korejske komplekse...
~toMmy~ je napisal/-a:Točno o tem govorim, sem že kar nekaj njihovih testov oz. oddaj pogledal in ta test sigurno ni "iskren", kar je zelo očitno opazit, razen seveda za fanboye, oni imajo težave s tem
Veronika.borghesi je napisal/-a:A si že imel priložnost voziti pro_cee'da GT in megana RS? Ali pa to pišeš bolj kot ne na pamet? Top Gear ima kljub vsemu v svetovnem merilu verjetno največ oboževalcev - predvidevam, da zaradi atraktivnih prispevkov in hkrati verodostojnosti, sicer ne bi nikoli postal tako znan in odmeven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov